Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szanyo74
tag
Ez nem csak tüneti kezelés!
Az előző skin .jpg képeket használt a betöltésnél de elég sok gép nem kezelte jól.
Az 1.2.9 már .bmp betöltőképet használ.
Tehát aki skint váltott annak törölnie kell a loading szekciót.#9561) mulika
A bemásolt nyelvi fájlban, bár annak jónak kell lennie:
No left turn="Balra bekanyarodni tilos"
No right turn="Jobbra bekanyarodni tilos" -
-
nzoli2
tag
Ezt most ugye csak beírtad rutinból...Mert idáig tényleg így volt.
De ellenőrizd a ZoZo indítókép cserélő működését... (amiről írtam)
A [loading] szekciót keresd..
TMC:
Inkább csak külföldön éri meg a befektetést...
Ausztriában nagyon jól funkcionál, Németeknél a TMC-Pro ami használható... -
snowdog
veterán
Ja, egyformán sz@r, mint az előbb írtam.

u.i. az egyetlen egyszer jelzett alatt az értettem, hogy az útvonalamon jelzett egyszer, pedig rengeteg akadályon átmentem. Máshol voltak riasztások, csak azok engem nem érintettek. Mostanában nem is használom, mert csak a nyűg van vele. Mindenhol lógnak a kábelek, a semmiért.
-
m.jeno
senior tag
válasz
Jófej77
üzenetére
A keretesőbe írd be TMC (jobb felső sarok) és minden TMC-vel kapcsolatos hozzászólást megmutat, a topikban nagyon sok alkalommal volt erről szó, a beállítást legalább 16-vagy 17-szer leírták már.
A hazai és külföldi használat közt nincs külömbség, csak az adott országhoz tartozó liszensz szükséges, ha nem ingyenes a TMC adás. -
snowdog
veterán
válasz
Jófej77
üzenetére
Ha szerencséd van, és olyan a géped, akkor semmit sem kell beállítani. Ha nem megy, akkor a sys.txt-ben meg kell adni a TMC vevő adatait (portszám, sebesség, stb. keress rá, sok példát találsz). Útmutatóban csak annyit fogsz találni, hogy a TMC vevőt csatlakoztasd a géphez, semmi többet.
Adatok itthon pedig csak akkor jönnek, ha a Primohoz van megfelelő TMC license fájlod. Külföldön talán anélkül is működik, de tapasztalatom szerint nagyon rosszul. Egy Bp-Svájc útvonalon, ahol rengeteg útlezárás, útfelszedés és egyszer balaeset is volt (Magyarország, Ausztria, Németország, Svájc területén), egyetlen egyszer (Németországban) jelzett a TMC. Úgyhogy szerintem sokat ne költs rá!
-
m.jeno
senior tag
A program már többször írtam a sys.txt-ben nem ment semmit, az ott található beállításokat használja, a save system.ini-be ment el mindenféle beállítást, úgy, hogy a következő beállításkor nem fogja visszahozni az eredti beállítást, csak a sys.txt-ből felolvasott jelen esetben "semmit" használja.

-
Jófej77
csendes tag
Sziasztok!
Most kaptam egy IGO primot. Szeretnék, hozzát TMC vevőt kötni, mit kell beállítanom, illetve van e különbség ha külföldön vagy itthon akarom használni.
Esetleg egy használati útmutató nincs valakinek a primohoz?Ha hülyeséget kérdezek bocsi, de új vagyok ezen a területen.
Köszönöm a segítséget előre is.
-
nemcso
őstag
Köszi az eddigi segítségedet
, de megoldódott a problémám :
A Sys.txt végén a [loading] szekció törlésével (ez tartalmazza a be- és kilépési képek beállításait) megszűnt a hibaüzenetem, rendben be tudtam lépni.Még egyszer kösz.

szerkesztés
A kérdésedre : használom és rendben müxik is. -
nemcso
őstag
Bejelentkezési és kilépési képernyő váltása után a következő belépési kísérletnél alábbi hibaüzenetet kapom, leokézás után a gép újraindul :
"Error message:
User interface resolution [800x480] is not supported or compatible skin can not be found.
Exiting application."
-
axelbox
tag
Egyébként melyik útvonal-tervezési módot használjátok leginkább?
Gyors,Zöld,Rövid,Egyszerű? Az első három jelentése az rendben ,de mit takar a többihez képest az egyszerű? Mi a gyakorlati különbség közöttük? -
nzoli2
tag
válasz
axelbox
üzenetére
Az útvonal menűpontban.
Útvonal létrehozása-->jelenlegi GPS pozíció (a keretben a zászlót érintsd meg)
itt tudsz tetszőleges kiindulási pontot megadni.
Érdemes az egyebek fület próbálgatni mert az útvonal létrehozása közben mindig változik a tartalma...
(tudsz koordináta vagy akár kép alapján is útvonalat kreálni)
Javaslom próbálgasd mert gyorsabb és jobb is ha magadtól tapasztalod meg...
-
mulika
csendes tag
Zozo skinnel (új) a "balra kanyarodás tilos" táblánál Esztike "jobbra kanyarodni tilós"-t mond. Ugyan így a "jobbra kanyarodni tilos" nál "balra kanyarodni tilos"-t mond. Hol-hogyan javítható?
-
LICI
csendes tag
sziasztok tudna valaki segiteni tobb helyen olvastam hogy a primo 1.2 mappat masold fel a kartyara es a program a primo.exevel indul hogy lehet elinditani a priomo exet?
-
Imre964
csendes tag
Szanyo! Üdv.
Az lenne a kérdésem, hogy az 1.1-ben működő audio mappát (hangbemondás kis memós gépen) át lehet e tenni valahogy valamelyik 1.2-be. -
snowdog
veterán
válasz
axelbox
üzenetére
Kezdőpont lehet az a pont, ahol utoljára volt GPS fix, a program ezt veszi alap értéknek. Ha más kezdőpontot szeretnél, akkor ráböksz a térképre, és a menüben azt mondod ez a kezdőpont. A végcélt ugyan így rábökéssel, ismert címként esetleg POI-ként adhatod meg.
Összefoglalva, mind a kezdőpont mind a végpont lehet az aktuális GPS pozíció, egy ismert POI, címkereséssel megadott hely, kedvenc hely, illetve a térképen kijelölt pont.

-
Video-ton
csendes tag
Sziasztok!Nem pont ide vág tudom,androidos mobilomra szeretnék POI-t 240*320 felbontásra.Olyat lehetne vele csinálni mint PNA-n hogy mondja a trafipaxokat?Köszi!
-
axelbox
tag
Prióban hogyan tudok egy kezdő és végpont megadásával egy tetszőleges utat letervezni?
-
pergamen
csendes tag
Sziasztok...
Van valakinek Wonde proud WP9100 autós navigációja?
Szívesen kicsrélném a tapasztalatokat, a TMC nem működik, de a PRIMO 1.2 tökéletesen megy rajta...
Köszönöm:
András
-
kisspista
senior tag
válasz
Szanyo74
üzenetére
Működik az új skined, a köztes pontot is beolvassa és a következő utca-panelra kattintva, váltani lehet a köztes pont és cél adatainak megjelenítésén / bemondásán. Egy picit jobb lenne, ha a köztes pontnak nem a fehér-fekete kockás zászló jelenne meg, hanem a sárga kis jelzés a 3 in 1 gombon. Szemléletesebb lenne....
Ha a következő manővergombra hosszan rányomok, akkor bejön a képernyőkímélő, akkor is, ha ezt a funkciót kikapcsoltam, s nem használom. Ez jó dolog, és gondolom szándékosan ilyen.
Egy dolog viszont még marhára zavar engem, s keresem a megoldást rá: minden indításnál, és GPS bepozícionálásnál elmondja: "Magyarország területére érkeztünk, itt a következő sebességhatárok...", illetve feldob egy párbeszéd ablakot, amin felajánlja, hogy meg akarom-e ezen információkat tekinteni: IGEN / NEM. Hogy lehetne ezt a funkciót kikapcsolni, vagy megtanítani vele, ha azonos országba kapcsoltam be 2 egymást követően a navigációt, akkor nem léptem át másik országba, hanem valószínűleg ott vagyok, és nem mondja el MINDEN indításnál. Köszi az infót!
-
kisspista
senior tag
válasz
hevizms
üzenetére
A skins.dict fáj tartalmát ki kell másolni (CTRL+C) vágólapra, majd meg kell nyitni a nyelvi fájlt (lang.zip\i18n\Dictionary.lang), és a végére bemásolni (CTRL+V) a vágólapon lévő anyagot. Felülírni és visszacsomagolni a fájlt.
Ez a skin teljes magyar nyelvéhez kell, mert enélkül angolul beszél hozzád Eszter, illetve helyenként angol szöveg lesz a skinben!
-
verlajos
csendes tag
Szia Szanyo74!
Köszönet a legújabb skinért, éppen tesztelgetem. Elképzelhető, hogy ez a köztes célpont kijelzés még nem tökéletes? Nekem megegyeznek az adatok a végcéllal. Mit csinálhatok rosszul? (480x272)
-
Szanyo74
tag
Igen. A mappában lévő .txt fájl neve a lényeg, ez alapján azonosít a brandingcserélő.
(#9536) papsoka
Csak kapcsold be a menüpontot.(a leírásban benne van a váltás lehetősége)
(#9538) gmhgak
Használd a brandingcserélőt ha színes ikonokat akarsz!

(#9539) mulika
gfxc a program könyvtárába a ZoZo mappa a themechanger mappába kerüljön
-
mulika
csendes tag
Scheme Zozo_zip tartalmát (gfxc és Zozo mappák) hova kell berakni?
-
hevizms
addikt
válasz
hevizms
üzenetére
Észrevettem hogy készit egy crash nevű txt fájlt a készülék a navi mappába,ahol a sys.txt is van.
A következő leirás van benne a készülékem adatain kivűl:
WinCE CallStack snapshot (function names unknown - map file \ResidentFlash\480X282\mobilenavigator\IGO.map not found):Annyit látok hogy nem találja az IGO.map fájlt.Mi lehet ez?Miért csinálja?
-
Szanyo74
tag
Felraktad a három mappát a contentbe?
(#9527) siralywarez
Először ments el kedvenceket. Adj a navinak gps-jelet és működni fog.
(#9528) hevizms
Ha eddig más skint használtál először állítsd alapra a nappali és éjszakai felületet.(skin beállítás)
Indítsd újra és ezek után válaszd ki az új skint. -
mz68
csendes tag
válasz
siralywarez
üzenetére
A save mappában töröld a system.ini file-t.
Utána sajnos mindent be kell állítani, de legalább a poi beállításokat nem ez tartalmazza.
Előtte viszont a tmc-re vonatkozó bejegyzést mentsd ki egy szövegszerkesztővel, mert nem fog működni utána a tmc. Amikor újra beállítottál mindent írd vissza azt. -
hevizms
addikt
Üdv mindenkinek!
Szeretnék segitséget kérni.
Primo1.2 Zozo skinnel.
Elindul a Primo betöltő képernyő,de ahogy végig ér a csík újraindul az egész készülék.Közben megkellene állnia a nyelv kiválasztásnál nem?Nekem simán végigmegy a csík és újraindul az egész készülék.
Valamit át kell irni a sys-ben?
Köszönöm előre is a választ. -
siralywarez
csendes tag
Sziasztok!
Működik a branding cserélő, de a utility.ini-ben át kellett írni az elérési útvonalakat, hogy rendesen működjön. Egy dolog nekem nem működik, az otthon/munkahely/kedvencek- gombnál állandóan kifagy a primo 1.2. Valakinek van rá gyógyszere?
Köszönettel:
Sirály -
ah88
csendes tag
válasz
Szanyo74
üzenetére
Ezt nagyon köszönöm! Nekem egy 25 MB-os Stancy brandingom van. Ez 35 MB-os. Újabb is? Nekem a lényeg, hogy hozzá bírjam rendelni a poikhoz a súly és magasságkorlátorás ikonokat. Benne vannak ebben is? Sajnos nincs időm megnézni, mert mindjárt jönnek értem és indulok. Majd útközben beállítgatom. Ha nincs benne, akkor hagyom a régit.
-
ideasz
csendes tag
Sziasztok!
Az épületek megjelenítése térképfüggő, vagy mindegy, csak .dc file legyen?
3D megjelenítésnél ki-be kapcsolva is szürke kockákat mutat. Felismerhető épületek meg nincsenek.Köszi, üdv:
idea -
Szanyo74
tag
ZoZo v1.2.9 és ZoZo v1.2.9 silver (800×480;480×272 felbontásban)
- Brandingcserélő ellenőrzés (#1)
- Érkezési idő és utazási távolság felolvasása útvonaltervezéskor (#2)
- GJ 3 az 1-en info kibővítve (#3)
- Kereszteződés nézet mérete javítva 480×272-es felbontásban#1 Elérhető: Menü/Beállítások/3. menüpont
Használatához szükséges a honlapomról letölthető Branding készlet.
Az ebben található három tömörített mappát a Primo gyökérkönyvtárba kell másolni
A content tartalmát értelemszerűen a content mappába.
Ez azért szükségeltetik, mert ha a rendszer nem cserélné le a brandingot a program nem veszi figyelembe a cserét.
Tartalma: - NNG
- TRob 1.7b
- Stancy v1.3
Működtetéséhez szükséges az új utility1.2 mappában található brand.exe és brand.nfrun fájlok.#2 Elérhető: Menü/Hangok és figyelmeztetések/TTS Pro/Útvonal összefoglaló felolvasása
#3 Elérhető: Menü/Beállítások/Vezetési képernyő/2. menüpont
Választható megjelenítendő adatok:-uticél
-köztes pont
Váltás elérhető az "uticél megjelenítése" esetén a gomb érintésével valamint a "következő utca" megnyomásával.
Képernyőkímélő esetén az "uticél megjelenítése" felirat érintésével. -
ah88
csendes tag
Természetesen a hozzávaló utilityt raktam fel hozzá. Minden működik branding, térképcserélő... Nem tudom mit kéne társítani.
-
ah88
csendes tag
Sziasztok! A ZoZo 1.2.8 skint használom 9.2.1-el. Minden kilépésnél ezt a hibaüzit kapom:
A(z) "./utility/loading.mscr"
dokumentumhoz
nincs társított alkalmazás.
Indítsa el először az
alkalmazást, majd abból
nyissa meg a fájlt.Mit tegyek?
-
zoli669
tag
Sziasztok!
Honnan lehet beszerezni az igo primohoz a legújabb building adatbázist?
Előre is köszi!
-
gpsr
csendes tag
Ma teszteltem Zozo skinjét 1.2.8 Silver. 110km.
Hibátlanul futott
.
Rengeteg infot ki lehet rakni a képernyőre, csak éppen sajnos nem látom
Tudom rossz a szemem
. Miként lehetne növelni a betűk méretét (pl: útvonaladatok, manőverig idő, magasság), vagy esetleg a skint kell módosítani.
Másnak ez nem probléma?Valamint ha kérek egy áttekintést, akkor vagy "nem is fér rá" az indulási hely vagy a cél, de utat meg egyáltalán nem rajzol
.Valamint megoldható (nekem hasznos lenne), hogy egy gombnyomásra váltani lehessen a normál navi vezetés és a ráközelített (pl a következő 100m utat rajzolná, ami főleg sötétben lehet hasznos ismeretlen útszakaszon) mód között.
-
ideasz
csendes tag
Uraim!
Megoldásra váró problémám a következő:
Plajos féle speedcameket raktam fel: mobil, fix és lámpás...Működik.
az M7 esen azonban 2-3 helyen valamiféle szerb, vagy horvát vagy istensetudja milyen nyelven el kezd hablatyolni (a kamera szó kivehető) és mintha valami átlagsebességet mérne két pont között. A sysben semmiféle idegen szöveg nincs.
Mi a jó ég ez? Hogyan lehetne kiírtani?
Köszi előre is!
Idea -
LICI
csendes tag
en eleg kezdo vagyokk eben nem tudtam hogy nem lehet hivatalos a keszuleket masod kezbol vetem es most igo primo 1.1 van rajta csak elege instabil ezert gondoltam hogy lecserelem a segitseget azert koszonom
-
kisspista
senior tag
Na ilyennel sem találkoztam még Primo-ban, bár aki a repülőtér környékének zöld övezetébe szeretne menni, annak erre fel kell készülni-e

Ha már szóba hoztam, nem tud valaki Schwechat-i repülőtér környékén egy szép panorámás, "nézői pontot", ahol a repülők a fejük fölött alacsonyan szállnak le, viszont nem a repülőtér területén van (külső, kerítésen kívüli - akár kukoricaföld is lehet - tér érdekelne)
-
LICI
csendes tag
ha tudna valaki segiteni elore is koszi feltetem egy igo primo 1.2 egy pna -ra az exe filet atneveztem primo exe.- nek elinditom a navigalast de nem indul tudna valaki segiteni hogy a sys. fileben mit kell atirni es mire a pna [Goclever 5066FMBT]ha tudvalaki segiteni annak eloreis koszi

-
snowdog
veterán
Amennyire tudom a Mio-hoz már régóta nincs frissítés. Már jó ideje nem MioMap-pel jön ki a Mio gépcsalád. Régen szerződést bontottak az NNG-vel. Tehát csak régi verziót tudsz rátenni, ha nincs rajta semmi.
Úgy tudom a MioMap-hez térképből az iGO 8.0.x verzióhoz valók kellenek. De hogy abból hol találsz újakat, azt nem is tudom, és egyébként sem lehetne itt közzétenni, ugyanis warez lenne, ami meg itt tílos.
-
zen13
csendes tag
Vki tudna nekem segíteni, hogy Mio C710-es PNA-hoz hogyan kell az alapszofvtert frissíteni + rárakni a MIO vagy az IGo legújabb térképét, nagyon kezdő vok köszi....

-
kisspista
senior tag
Ez érdekes amit írtál, ezt a funkcióját még sohasem használtam Primo-nak, de engem is érdekelne, amiket összesít.
Eddig csak a statisztikából láttam az utazási adatok összesítőjét, de úgy látom, az Útvonal-figyelő ennél sokkal bővebb információkat tartalmaz.
Kipróbálom hamarosan élesben is, és megnézem, mit ír ki! Köszi, hogy felhívtad a figyelmet erre a lehetőségre! -
Hellas
senior tag
Sziasztok!
Az útvonalbeállítások menüpontban az alapértelmezett személyautó beállításaival kapcsolatban lenne kérdésem. Mit jelent itt az a beállítás, hogy maximális sebesség és mire használja fel az üzemanyag fogyasztás szempontjából.?
Illetve amikor az Útvonalfigyelőben megnézem egy futott útvonal eltárolt adatait, és az Egyebek menüpontban rámegyek a zöld útvonalra, akkor kidob nekem fogyasztási adatokat.
Városi fogyasztás pl 6.3 liter, városon kívüli pl 4.3. Ezt mi alapján kalkulálja, amikor én a kocsi beállításainál városi fogyasztásra 7-et, városon kívülre pedig 5 litert írtam be neki. Itt jön képbe valahogy a sebesség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Gyors Creality 3 V3 KE+kamera+fúvóka+Hyper-PLA
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tudom rossz a szemem
DM43