Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szanyo74
tag
GJ-AK v3.10.0 zz5 és GJ-AK v3.10.0 zz5 silver (800×480;480×272;320×240 felbontásban)
- Térkép madártávlat módban (2D/3D/2Dészak fent)
/"Drag" mód javítva/
- Madártávlat módja (sebesség vagy távolság)
- Felhasználói madártávlat esetén a gyorsmenü gombon kijelzés
- Betöltő és kilépő képek cserélhetősége -
kuksa90
őstag
válasz
M_AND_Ms
üzenetére
Azért halkan megjegyezném, hogy másoknak lehet más véleménye, nem fogjátok őket fejbelőni, ugye?
Ha már valami jó, miért ne lehetne szép is? És különben is: bírja a dzsunka vas.
Idegen helyen, ha tájékozódás közben a navit nézed, az már régen rossz...a kanyarodásnyíl meg látszik a házak között is (meg a háttérdombok, kék ég, stb) első pillantásra -
M_AND_Ms
veterán
Azt én sem értem, miért akarnak egyesek a navigációs térkép helyett egy 3d-s élőképet nézni a városról, ahol épp járnak.
Sztem a navigáció és a térkép pont arra van, hogy átnézeti, jól áttekinthető képet adjanak a helyszínről.
Amíg a jól ismert helyeken jár az ember, addig nagyon mutatós a sok épület, de majd ha egyszer elmegy mondjuk Burgaszba, akkor hamar kikapcsolja ám a 3d-s házakat, mert még úgyis nehéz tájékozódni. -
kisspista
senior tag
válasz
axelbox
üzenetére
Látom sikerült megoldani a problémád, ez jó!
Elég sűrűn lévő épületeknél, nagyon zavaró a navigálás, mivel árnyékként jelennek meg. Az épületek beazonosítása akkor lehet fontos, ha valaki nagyon eltéved. Én ezt a funkciót nem használom, mert nem látom értelmét. Ez csak grafikai és esztétikai szempontból fontos, mint ahogy DEM fájl is. De egy jó séma mellett az ember nem is akar plusz dolgokra szert tenni!
-
axelbox
tag
válasz
kuksa90
üzenetére
Nem hagyott nyugodni a dolog és próbálkoztam különféle sémák cserélgetésével.A mellékelt screen jól mutatja,hogy nem a "vas gyengeségéről" van szó,hanem a sémában van a megoldás.A Honti féle séma csak képernyő közepe alatt jeleníti meg az épületeket,míg ami a képen látható az sokkal többet megjelenít.Ez egyébkén a Szanyo által készített autochanger séma.Akkor hogy is van ez???
-
saratimi
csendes tag
Szia.
A te skinedet, használom.
Szuper!
Az lenne a kérdésem, hogy a nagy távolság , idő, stb.. nem tervezed, hogy te is használod
a skinjeidben? Szerintem super lenne?
-
sysrq
őstag
Sziasztok, 1.2-ben van lehetőség kis betű / nagy betű váltásra a kedvenceknél?
CAPITALIZE=3 szöveget CAPITALIZE=2 már próbáltam, ahol lennie kellene ott nincs ilyen opció. -
juhlaci
tag
válasz
Csak1kaland
üzenetére
Az a helyzet, hogy tanácsokat tudnak adni de neked kell megoldani a problémád . Nekem sikerült!

-
TRob1
veterán
válasz
gipsztigris
üzenetére
Én már a második 100-as papírzsepit bontom, annyira folynak a könnyeim miatta

-
gipsztigris
addikt
válasz
Csak1kaland
üzenetére
Ne menj!!!! Na hagyj itt minket!!!! Tele fogom sírni a párnámat miattad!

-
Csak1kaland
csendes tag
elhagyom ezt a forumot...
mert egy fillért nem ér!! -
kisspista
senior tag
válasz
Csak1kaland
üzenetére
Olvasni tudsz? Ha igen, akkor olvass, mielőtt tudatlanul irkálsz....
Hamarosan BOG is meg fog érkezni, szerintem ne várd meg
-
stancy
tag
válasz
Csak1kaland
üzenetére
veled is csak sűrűbben vagyunk..mond, olvasni is tudsz vagy csak irkálsz? Egyértelműen leírták hogy warez amit szeretnél, ezek után mit vársz? Mindenki tiltassa ki magát mert neked van egy kérésed? Ilyen mentalitással nem csoda hogy még az sem segít aki tud(na). Nem magamra gondoltam, mielőtt megszólítanál.
-
Csak1kaland
csendes tag
látom itt mindenki "okos"...
csak segíteni nem tud!?
jó "kis" fórum
-
TRob1
veterán
válasz
Csak1kaland
üzenetére
Miért, szerinted a data mi ha nem a program? A Primo kb a data.zip-ből és az exe-ből áll (ahol mind2 a program része!!!)
(#8164) Csak1kaland: Igen, itt mindenki okos (1 kivételével), főleg hogy még azt is bejelented a Warez mellett, hogy dupla reged van. Grat.
-
kisspista
senior tag
válasz
Csak1kaland
üzenetére
Figyelj, újoncként olvass vissza, ne kérdezz butaságokat!
Hogyan kérhetnél már data.zip-et? Ez neked nem WAREZ? Data.zip-et se letölteni, se megnyitni szerkesztésre, se belenyúlni nem szabad, mivel jogsértő tevékenység!
Primo-t csak készülékkel együtt lehet vásárolni, nem letölteni!!! -
kisspista
senior tag
válasz
Csak1kaland
üzenetére
Ebben a kérdéskörben nem. Minden jogvédett, aminek a letöltése WAREZ, tehát illegális.
Olvass vissza a fórumon, hogy mit szabad és mit nem: [OLVASD EL!]
-
kisspista
senior tag
válasz
Csak1kaland
üzenetére
Szerintem eltévesztetted a fórumot, itt nem lehet kérni, csak kérdezni

-
Csak1kaland
csendes tag
Szia(sztok)!
IGO primo 1.2...
-480x320 data.zip
-magyar nyelv/hang
(lehetőleg TTS pro)Ezek kellenének!!
Üdv: Roland.

-
-
szanozs
aktív tag
Ha már kedvencek, a Szanyo féle skint használom.A beállításoknál van az otthon, munkahely, kedvencek menüpont. Ha rábökök akkor gyakran lefagy a készülék, de néha beenged. A használatot teljesen üres save könyvtárral kezdtem. Volt már valakinek hasonló problémája, mi lehet a megoldás?
-
kuksa90
őstag
válasz
M_AND_Ms
üzenetére
Ha már Esztikénél tartunk....Mindenáron favorites-t mond a kedvencek helyett, pedig több helyre is be van írva (lang, voice), de rgaszkodik hozzá.Több módon is (Favorites, Favourites,Favorites., stb) de nem sikerült még megtalálni a neki szimpatikusat.Ha valaki tudná, hogy hogyan és hova....

-
Dagiszabi
csendes tag
válasz
sensor060
üzenetére
Sziasztok!
Vettem egy Becker Z108-as PNA-t, mint frissített bemutatókészüléket.
A frissítés azt jelentette, hogy egy 9.2.1.178658-as Primot raktak rá.
Namost ez nem kezeli a háttérvilágítás szabályzását. Szokásos móka: csúszka csúszkál, fényerő marad. Csak hogy így napsütésben nem lehet látni semmit.A #7698-as és #710-es hsz-ekben lévő okosság nem segít, mint ahogy az sem, ha beleírom a sys.txt-be Device-nak a becker z108-at. Gondolom a primo nem ismeri ezt a készüléket, mert ez Igo8 alapú Becker szoftverrel létezett csak.
Mit próbáljak még?
-
m.jeno
senior tag
válasz
kisspista
üzenetére
Az azért lehet, mert nem az én sheme-m által megadott helyről olvassa fel a felhőképeket, ha megnézed még legalább két helyen találsz (GFX könyvtárban) ilyen fájlokat, cseréld le mindenhol, akkor biztosan az lesz amit te akarsz, a beolvasási hiarchia sorrendében kerül ki, hogy melyik jelenik meg.
Egyenlőre nincs időm ezzel foglalkozni,de már lassan érik valami.
Azt viszont jópárral ezelőtti hosszászolásoknál nem értettem, hogy az égbolt helyére minek kell sziklafal, z alföldön lehet, hogy izgalmassá teszi a tájat, de egy 3D-d dimbes-dombos területen elég hülyén néz ki.
-
axelbox
tag
még egy kérdés.A sáv váltást Esztike sáváltás-nak ejti.Erre van orvosság?
-
m.jeno
senior tag
-
m.jeno
senior tag
válasz
axelbox
üzenetére
Azt hiszem nem az vot kérdés, hogy látszódjanak-é vagy nem, hanem, hogy mennyi szürküljön ki a térképről, nos azt a sheme beállításai tartalmazzák, csak részben vagy sehogy nem lehez szabályozni, ugynis a tervezett útvonal eltakarásailetve kitakarása miatt van a kiszürkítés.
-
m.jeno
senior tag
válasz
juhlaci
üzenetére
Végül is a legtöbb liszenszet tartalmazó fálj
, a kérdés inkább az, hogy melyik 20 országot tuod bekérni, mert nagyon gyanus, hogy az a 20 keleteurópai, nérzd, meg, elképzelhető,hogy csak keleteu. térképliszenszet tartalmaz, szerezz mellé egy másik teljes eu-t tartlmazó liszenszet. -
kisspista
senior tag
-
axelbox
tag
Sziasztok.Azt megtudja valaki mondani nekem,hogy milyen beállításon kell változtatni ahhoz,hogy a vezetési képernyőn lévő épületekből mennyi látszódjon?Gondolom a sys 3D-n belül lehet konfigurálni...
-
andre25
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek!
Primot szeretnék telepíteni Navigon 4350maxra!
Valaki meg tudja csinálni?
privi: nemeth.andras79@gmail.com -
stancy
tag
válasz
kisspista
üzenetére
Ezt az infót köszönöm.
. ez szerintem sokunknak új. eddig mindenki azt mondta (hitte) hogy ezzel a HNR-el felgyorsítod az országokon áthaladó tervezést. Ezért is teszteltem le, és csodálkoztam hogy semmi különbség nincs bármekkora távolság tervezésénél, hnr-el és nélküle. -
kisspista
senior tag
-
kisspista
senior tag
válasz
kuksa90
üzenetére
Attól még miért lenne warez, ha egy mappát használok 2 Primo-hoz? Csupán helytakarékosság, és sys.txt bejegyzés, semmi warez

(#8095) hovajk: Köszi, már szereztem róla tudomást

(#8096) TRob1:

(#8097) stancy: HNR esetén megjelennek a földutak, és az offroad területek szintén útvonallal. Ezért jó, semmi másért... hacsak nem kisebb köze van pl. a hosszabb útvonaltervezésben.
(#8106) stancy: Nálam a beépített akku 4 óra teljeskörű havigálás után lemerül. Szivargyújtóról más a helyzet, azonban ha nem tudja a töltő a min. 1000mA-t, akkor töltés mellett is merül kellőképpen, ami miatt a működése kérdésessé válaik!
-
dopeman1
csendes tag
Sziasztok , adott egy JVS KV-PX701 , rálehet valahogy bírni ,hogy bluetooton keresztül a rádión beszéljen?
-
stancy
tag
válasz
M_AND_Ms
üzenetére
Primo 1.1-esnél én is tapasztaltam ilyen hibát, ha sokáig (20 órát) ment a navigáció egyfolytában. Szerintem a memóriája telik meg, azért némul el. Ilyenkor újra indítod, és beszélni fog megint.
1.2 alatt még nem tapasztaltam, pedig már volt hogy 48 órát ment szerencsétlen egyfolytában.
(#8051) gameresboy
Nem okoz gondot a több poi fájl megléte sem, hacsak az nem zavar, hogy 2-3 benzinkutat mutat egy adott helyen. A poi-k keverhetők bármelyik térképhez bármelyik kiadó poi-a használható.
-
Chip77
csendes tag
Hi mindenkinek!
azt szeretném megkérdezni, hogy hol lehet a Primoban (1.2) a sebességtúllépéskor felvillanó 50-es, 70-es tábla feliratának színét megváltoztatni? a tábla színét sikerült már megváltoztatni, de most fehér alapon felér a szám is
Jó lenne feketében látni. Melyik file-ban milyen változót kell átírni?Köszi előre is!
-
PZee
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni Tőletek, hogy hogyan tudnám Nokia 5230-as telefonom BT-on keresztül kapcsolatba hozni a MIO MOOV 330 navival.Az ikonja kint van a Primoban, de ha rákattintok, akkor nem történik semmi. A fórumon elolvastam az összes hozzászólást ezzel kapcsolatban, de az ott ajánlott tippek és tanácsok nem hoztak eredményt.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
M_AND_Ms
veterán
A minap jártam meg a Primo 1.1-essel Amszterdamot. Nem volt semmi gond csak az, hogy ha hosszú ideig nem volt semmi esemény, akkor Esztike szépen elaludt, majd amikor szükség lett volna rá elfelejtett beszélni. A képen látszott, hogy elérem a következő navigációs eseményt, de Esztike aludt. (még jó, hogy nem horkol). Ilyenkor mindig be kellett mennem a hangerő menübe és ráböknöm egyet a navigáció hangerő csúszkájára. Na ettől felébredt és már szépen folytatta a navigálást.
Ha egy ilyen eset közben a médialejátszó is ment, akkor a zene lehalkult, de nem szólalt meg a navigáció, (mert, mint írtam a kisasszony aludt). Viszont a zene ezután már lehalkítva maradt, egész addig, amíg a fent leírt módszerrel szövegelésre nem bírtam újra.
A visszafele úton már Bori navigált a szokásos egyszerű módján, de mindvégig éberen. Nem volt gondom vele (ez egy rendes csaj)Valakinek volt ilyen tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Idegen helyen, ha tájékozódás közben a navit nézed, az már régen rossz...a kanyarodásnyíl meg látszik a házak között is (meg a háttérdombok, kék ég, stb) első pillantásra

veled is csak sűrűbben vagyunk..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

DM43