- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Új hozzászólás Aktív témák
-
verlajos
csendes tag
Helló Fórumozók!
Pár napja találtam a fórumra és mostanra sikerült végig olvasnom. Garminról váltottam IGO-ra és hála nektek, egyáltalán nem bántam meg. Eddig nem volt itt hozzászólásom, de most szeretném megköszönni mindenkinek (a nevek felsorolása nélkül) a rengeteg kérdést és választ, aminek hála tuningolni tudtam a kütyümet. Fantasztikus az a rendeteg energia, amit a válaszokba öltök. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
VL
LVer
-
verlajos
csendes tag
válasz Wolfskin #2536 üzenetére
Hello Wolfskin és rolmilion!
A szívem szakad meg, hogy a WinCe témát pü-re tereltétek, mert nekem is Carrere 500bt-m van és nagyon lestem a fejleményeket. Sajnos pontosan addig jutottam, ahol most rolmilion tart, ezért nagyon érdekelnének a további fejlemények. Tisztelettel kérem, hogy engem is avassatok be a pü eredményébe.
Előre is köszönöm
LVer
-
verlajos
csendes tag
válasz rolmillion #2553 üzenetére
Hálás köszönet, várom a fejleményeket.
Trob: Még nem próbáltam a fényerő beállításokat, de most pótolom..., egyébként hálás köszönet az ikonokért.
LVer
-
verlajos
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Önzetlen munkátoknak köszönhetően eddig minden kérdés nélkül ki tudtam olvasni a beállításokat a beszélgetéseitekből, ezeket köszönöm szépen. Most viszont megakadtam. Frissítettem a Primo 1.1-et PLajos oldalárol a GJA2,26 Dafunk skinnel. A térkép cserélőm innentől nem működik. Gyakorlatilag semmin sem változtattam, de ha rákattintok a cserére a Primo rendesen kilép, de nem indul újra. Mikor rákattintok az újraindításra, akkor viszont nem indul, mert azt írja ki, hogy "térkép inicializálási hiba". Ha megnézem a content mappát ott az eredeti "map; map_ta; map_nt fájlokat átnevezi map_ta; map _ot; és map_nt-re. Ugyan így átnevezi a poikat is. Ha a map_ot-t átírom map-ra, akkor elindul a Primo újra.
GPS: Carrera500BT, korábban GJA2.19-et használtam.Előre is köszönöm a segítséget.
LVer
-
verlajos
csendes tag
Hello Szanyo74!
Nagyon jók a skinjeid, már egy ideje próbálgatom őket. Már korábban is észrevettem és a GJ-AK v3.10.0 zz5 silver skinedben is a követekezőt tapasztaltam. Hiába állítom be a sebességhatár átlépését százalékban (lakott terület 110%; lakott területen kívül 105%), ennek ellenére mindig bepirosodik a sebességhatár és a sebesség kijelzője azonnal, ha akár egy km/h-val is átlépem a megengedettet. Valamit félre értettem ennek a működésében? A GJ 1.1-es skinjeiben jól működött.
Hogyan tudnám Esztikét rávenni, hogy mondja a táblákat navigálás közben?Köszi a segítséget
LVer
-
verlajos
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni időjárás témában. Elolvasgattam a korábbi hozzászólásokat, de nekem nem segített az utility frissítés. Ellenőriztem az elérési utakat is, rendben vannak. A navim mégis csak annyit hajlandó csinálni, hogy kilép a Primoból, de nem indul újra. A leírás szerint a "téma kiválasztása" gombon képnek kellene megjelennie "Weather Mod 2011" felirattal és a "nappali felület témája" és "éjszakai felület témája" gombok aktívak. Hát nálam ezek sem történtek meg. A korábbi hozzászólásokban nem találtam több ötletet, amit kipróbálhatnék, talán valakinek van újabb tanácsa.
Előre is köszi
LVer
-
verlajos
csendes tag
válasz verlajos #8543 üzenetére
Másik fórumon volt egy korábbi kérdésem, amihez megint eljutottam az időjárás/témacserélő beállításánál. Hasonló hibát nem olvastam másnál. Valami segítséget kaphatok?
http://www.mobilepassion.org/viewtopic.php?f=11&t=27&start=7760
#7767#hsz
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
LVer
-
verlajos
csendes tag
Szia Stancy!
Kipróbáltam a 480x272-es branding-ot, de nekem nem egy kicsit vacakol. Ha ikont próbálok cserélni, akkor az ikonok között lapozgatva valahol a 10-11. oldal környékén hibaüzenetet kapok és elszáll a Primo. Eddig Trob1 brandingjában ez a csere működött.
Van erre valami megoldás, mert ez az autópályás dolog érdekelne.
Köszi
LVer
-
verlajos
csendes tag
Helló Mindenki!
Szanyo74, köszönöm a munkádat, nagy elégedettséggel használom a skinjeidet. Én lelkes kibic ként mindig olvasgatom a remek hozzászólásaitokat és elmondhatom, hogy mindenféle igényt kielégítő megoldások megtalálhatóak. Mindenkinek nagyon hálás vagyok a kitartó munkáért, gondolom, hogy rajtam kívül még nagyon sok "csak olvasgató" fórumozónak segítetek a beszélgetéseitekkel.
Időnként találkozok egy-egy problémával, ami nem kerül szóba.
Itt van egy például: A ZoZo v1.2.7 skint használom (480×272 felbontásban). Olyat tapasztaltam, hogy éjszakai nézetben a képernyővédő üzemmód csak egy sötét képernyő. A funkciók rendesen működnek, mert emlékezetből tudom, hogy hova nyomjak némításhoz, vagy a térképbe való átlépéshez, de a kijelzőn az égvilágon semmi nem látszik.
Tudtok esetleg valami megoldást?Köszi
LVer
-
verlajos
csendes tag
válasz kishoris #9458 üzenetére
Szia Kishoris!
Másik fórumon, "ahol törvény követő ember nem regisztrál" az alábbit kérdeztem:
"Köszönöm az eddigi segítséget, a térképcserélő életre kelt.
A témacserélővel viszont nem boldogulok.
Úgy gondolom, hogy mindent a leírás szerint csinálok, de az után, hogy kipipálom a "Témacserélő beállítások" és a "Napló fájl létrehozása" pontokat és rákattintok a "Téma kiválasztása" gombra a navi kéri, hogy indítsam újra és ki is lép rendesen, de újra indulás helyett az alábbi üzenetet kapom:Hiba
Choixscheme.exe
MissingMethodException
Ehhez az alkalmazáshoz a Microsoft
.net Compact Framework
keretrendszernek a készüléken
telepítettnél újabb verziója szükséges.
Kilépés(b)Innen nem tudok tovább lépni. Ha valakinek ötlete van nagyon megköszönném."
Arra jutottam, hogy a fenti MIcrosoft alkalazás verziója miatt nálam nem fog működni a témacserélő, ezért letettem róla.
LVer
-
verlajos
csendes tag
Minden tiszteletem a készítőé és nagy megelégedéssel használom már a legújabb skint is (v1.2.8 (480x272), de valaki elmagyarázná nekem, mi értelme a branding cserélőnek? A térképcserélőt még értem...
Köszönöm
LVer
-
verlajos
csendes tag
Szia Szanyo74!
Köszönet a legújabb skinért, éppen tesztelgetem. Elképzelhető, hogy ez a köztes célpont kijelzés még nem tökéletes? Nekem megegyeznek az adatok a végcéllal. Mit csinálhatok rosszul? (480x272)
LVer
-
verlajos
csendes tag
válasz Szanyo74 #9890 üzenetére
Szia Szanyo!
Hálás köszönet a mostani fejlesztésért (v1.2.10 480x272) már próbálgatom. Számomra ezekből a skinekből a két leghasznosabb dolog a képernyővédő és a köztes cél- végcél adatok közötti váltás volt. Ha valamelyik, vagy mindkét megoldás a te ötleted volt, akkor az eddigi köszöneteimet emeld négyzetre. A mostanival csak annyi a problémám (v1.2.10 480x272), hogy a köztes-végcél közötti adatokat nem váltja, sőt a képernyővédőn meg sem jelenik a cél. A címet lehet állítani az egyszerű és a teljes között, a v1.2.09 480x272- ben működik is az adatváltás, de ebben az új verzióban nem. Ehhez talán hasonló problémát már felvetettek a #9926#-ban is.
Előre is köszi a segítséget
LVer
-
verlajos
csendes tag
válasz Szanyo74 #9945 üzenetére
Köszönöm a választ. Amíg írkáltam komótosan, megjelent az új verzió. Sajnos nem oldotta meg a problémámat. Az első dolgom volt, hogy feltegyem, de nekem nem jelent meg a rendszerbeállításokban 1;2 vagy 22-es menü pont. Ráadásul az adatok váltásában sem történt változás. Már a save mappa törlésén is túl vagyok.
LVer
-
verlajos
csendes tag
-
verlajos
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Internet fejlesztés országosan!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Cyberpunk 2077
- DIGI internet
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok