- Magisk
- 232 megapixelnyi kamerával futott be az Oppo Ultrája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaki2000
aktív tag
válasz formasu #1346 üzenetére
Van a skinben egy olyan funkció, hogy ki tudod választani, hogy ha a menü gombot hosszan nyomod mit csináljon. Felfüggeszt, így ott jön vissza ahol volt, vagy kikapcsol, vagy kilép a programból. Én az elsőt használom.
Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
Jaki2000
aktív tag
válasz formasu #1348 üzenetére
Beállítások > GJA skin beállítások > Rendszerbeállítások > A menü gomb nyomvatartása - Itten nyomogatni!
Lehetőségek:
Kilépés, Alvó mód rákérdez, Kilépés rákérdez, Készenlét, Kis méret
Azt tanácsolom (mindenkinek), át kell nézni a teljes menürendszert néhányszor, biztosan emlékezetes lesz.Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
aimer7
csendes tag
-
TRob1
veterán
válasz formasu #1446 üzenetére
Én ezt használom: primo hun
PLajos engedelmével
Csak a keyboard.ini - be beleírtam ezt:
[panel]
name= "Magyar (QWERTZ)"
layer= "ui_kbd_10_10_9_7"
keys= "áéíóöőúüű-qwertzuiopasdfghjklyxcvbnm"
shiftkeys= "ÁÉÍÓÖŐÚÜŰ-QWERTZUIOPASDFGHJKLYXCVBNM"
altkeys= "0123456789'&+!%/=()@:;*.,?_$€Ł#~§\[]"
shiftlabel= "123"
altlabel= "QWE"
type=3
family=1[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Feri_1
csendes tag
válasz formasu #1481 üzenetére
Ahhoz tudni kéne mi a jó
Az enyémben: device.nng; GENERIC_iGO8@0809_AddOns.lic; NavOn Primo PNA HU-R-CZ WEU@09Q4 (NQ, DEM, POI, TMC-Ireland, 3DLM, PSL, JuncV) Content SD #3.lyc; NavOn_Primo_EEU@09Q4_(NQ,_POI,_DA,_3DLM,_DEM,_CAR,_HNR,_JW)_.lic;
NavOn_Primo_PNA_HU-R-CZ@0912_(TMPNNG,_DEM,_POI,_3D,_PSL,_TMC,_TTSN)_F_#3_.lyc fájlok vannak benne -
snowdog
veterán
válasz formasu #1505 üzenetére
A 8.0-hoz én nem találtam 2010-es térképet. A friss térképek már mind 8.3-hoz vannak!
Tehát, ha friss térképeket szeretnél feltenni, cserélni kell a 8.0-ás IGO-t a 8.3-ra!Azért mert nem találtál, az még nem jelenti azt, hogy nincs is.
Bizonyára Bently meg Porche sincs, mert neked az sincs (gondolom, de javíts ki ha tévedek).
-
Jaki2000
aktív tag
válasz formasu #1755 üzenetére
Nekem pont fordítva: a GPS kb 10 km/h-val többet mutat. De a 8-as is ilyen volt. Tehát én nem tapasztaltam különbséget a primo és 8 között. És ha az autó sebességmérőjére hagyatkozom van 10 km/h sanszom.
Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.
-
dancsuri
veterán
válasz formasu #1800 üzenetére
Azt hogy érted, hogy néhány településen? A TMC az nem más mint a Gps vevők számára sugárzott rádiós (FM) utinfo. Ha van a tervezett utszakaszon esemény és azt a TMC-t sugárzó adó (Pl.Mr2-Petőfi) sugározza, akkor a haladás során a Igo megjeleníti ill. annak megfelelően navigál.
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
BeregiZs
csendes tag
válasz formasu #1903 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólókhoz, akiknek rapszódikus a műholdjel vétele. Nekem is vadi új X950-es van, és gyakorlatilag ugyanilyen hibajelenségeket produkál. Pedig a sys-be beírtam a port és baud értékeket. Ez azon segített, hogy legalább a gurjon-ban megjelennek az elérhető holdak számai.
Zsolt (Wayteq X950)
-
-
m.jeno
senior tag
válasz formasu #2039 üzenetére
Tegyél köztes pontot mondjuk a Rábafüzesi hatrátkelőre, akkor a 8-ason fog a határig elvinni, az biztos.
Hermagornak Nassfeld nem csak egy városrésze, mert ilyen nálunk is van, hogy a várossal összenött településrészt nem kezeli önállóan.Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
snowdog
veterán
válasz formasu #2044 üzenetére
Amikor csak NA van beírva, nem adja ki a találatoknál NAssfeldet.
Én is ezt írtam az előbb: (NAS-ig beírva)Az hogy milyen billentyűzet jelenik meg attól függ mi van a programban beállítva, illetve milyen új billenytűzetet tettél bele.
dlaj
Nem hiszem hogy ez gépfüggő lenne (bár lehet), és biztos hogy nem skinfüggő, a Primo-ban ha nem piszkáltad a sys.txt-t, akkor az az alaphelyzet, hogy a táp elvételekor ki fog kapcsolni. Pontosan akkor kell beavatkozni, ha azt akarod, hogy NE kapcsoljon ki a gép. Nézd át a sys.txt-det, ha nem kapcsol ki a gép, akkor nyilván le van tíltva ez a funkció.[ Szerkesztve ]
-
m.jeno
senior tag
-
nzoli2
tag
válasz formasu #2071 üzenetére
Semmivel sem macerásabb mint a köztespont megadása. A köztespont megadást akkor választod ha számodra ismert úton terveztetsz a kütyüvel.
A kerülendő út viszont éles helyzetben q..va hasznos ha tök ismeretlen helyen jársz és mondjuk egy útlezárásba vagy elterelésbe futsz vagy ami gyakoribb, autópályán baleset teljes útzár stb. Na ilyenkor nagyon jól jön ez a funkció.Üdv Zoltán
-
nzoli2
tag
válasz formasu #2093 üzenetére
De lehet nagyon is lehet!!!
Az előre tervezésnél is jól használható az elkerülendő út kiválasztása. / Pl:Hungária krt /
A primo a tervezett útvonalat szakaszokra, utakra bontja. Ha az elkerülés menüben bármelyiket kiválasztod akkor azon szakasz érintése nélkül tervez egy másik útvonalat. Sőt fel ajánlja, hogy az új útvonalat elfogadod-e vagy sem, ha nem akkor tervez másikat és így tovább ...
De miért nem próbálod ki?[ Szerkesztve ]
Üdv Zoltán
-
TRob1
veterán
válasz formasu #2109 üzenetére
Ha valakit érdekel az ikonos branding (480x272) újabb változata: rob_branding_1.3
Használat: Kicsomagolod a rar-ból és felülírod a régi branding.zip-et, és törlöd a save mappából a poi_visiblities.txt-t, utána a térképbeállítások menüben kiválasztod a neked kellő poi-kat.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
-
sensor060
aktív tag
válasz formasu #2137 üzenetére
Helló Formasu !
Az, hogy mennyi idö kell a navigációdnak a helymeghatározáshoz, az nagyban függ attól, hogy mennyi időnként használod a navit. A műholdak úgy müködnek, hogy folyamatosan sugározzák a pontos helyzeteiket, illetve a pontos idöt. Azonban a müholdaknak máshogyan jár az órájuk, mint a földi atomóráknak, ezért ezeket össze kell fésülni. Ennek a két adatnak az összekoordinálásából lesz az UTC idö, amit használ a navi, amiből ki tudja számolni, hogy pontosan merre vagy. Ezeket a módositott UTC idöket a Földröl kapja vissza a mühold, tárolja is öket, asszem 4 órát bir igy tárolni. Ezek a számolt, pontositott UTC idök óránként frissülnek ugyan, de ha te ezen az idön kivül használod ujra a navit, akkor már rossz UTC adatokat kap, ergo meg kell várni, mig a mühold is frissiti az idöket. Mivel 24 mühold kering a Föld körül, és ebböl 8-10-et mindig lát a navi, ezért mindig lesz friss adatokkal biró mühold, de kell kis idö, mig legalább 3, vagy inkább 4 frisset talál, hogy meg tudja határozni a pontos helyzetedet. Persze itt még belejátszik a légköri zavar, árnyékolás, stb...
-s-
[ Szerkesztve ]
-
sensor060
aktív tag
válasz formasu #2149 üzenetére
Hello !
Amikor az alapadatok megvannak a műholdról, tehát egyáltalán megvan egy műhold, akkor vált sárgára, és kis időbe beletelik, míg ezeket a változás adatokat letölti a műholdról, hogy pontos adatokkal számoljon. Amikor ez megvan, onnantól pontos a rendszer, tehát akkor lesz zöld a primo-ban. Tehát ezeket a változás adatokat a Földről lövik a műholdra, majd onnan jön le a navira, ez frissül óránként.
-s-
-
Luissimo
veterán
válasz formasu #2645 üzenetére
azt azért még negy bizonytalansággal döntik el, hogy a Ferihegyi gyorsforgalmi úton mész a legbelső sávban, vagy 5 méterrel kívül a Gyömrői uton.
(főleg mikor kifeléjövet a gyömrői uti Shellnél kikanyarodsz a hivatalos kijáraton, na , azzal zavarbalehet őket símán hozni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i5-520M I 3GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E560 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest