- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.jeno
senior tag
válasz
kockazatos #5493 üzenetére
Igen az mind a map mappába kell, de csak akkor fognak müxeni, ha van hozzá megfelelő térkép.
Nézd meg a tartalomban, hogy mit ír ki hozzájuk, szerintem azt írja, hgy nincs megfelelő térképed.
TM-es ftr fájllal még nem találkoztam, ettől még lehet -
kisspista
senior tag
Szerintem előfizetett a [Speedcams] oldal VIP részlegére, mert ezen az oldalon csak akkor lehet az adatbázist letölteni. Hasznos lenne, ha plajos-nak átadná összeegyeztetés szempontjából!
-
m.jeno
senior tag
válasz
kockazatos #5490 üzenetére
TM térképhez csak fda figyelmeztető tábla kieg. van, ftr nincs.
hnr-t legjobb tudomásom szerint csak akkor kezel, ha az adott térség összes térképe fennt van, hogy térképek lehetnek e vegyesen nem tudom, lehet, hgy tévedek és nem így van. -
_kanga_
csendes tag
válasz
kockazatos #5484 üzenetére
Tudod, hogy hány %-os a Navteq térkép feldolgozottsága Romániára ?
Biztos, hogy nem egy utca van, de lehet, hogy csak az átmenő főútvonalat ismeri.
Probáld meg TM térképpel!Kocsiban nekem a navihoz Travelpilot program volt, a hozzá tartozó Mo. térlkép feldolgozottsága 36 %-os volt anno, ami annyit jelent, hogy Bp+au úthálózat, hogy jelenleg mennyi lehet nem tudom.
-
snowdog
veterán
válasz
kockazatos #5484 üzenetére
Szerintem hibás a nyelvi fájlod. Másikkal is megkellene próbálni, hátha.
maci52
Ha NNG adatbázisról van szó, akkor azt nem lesz egyszerű megfejteni.
-
kockazatos
tag
Sziasztok!
Kérdezni szeretnék olyat hogy utazásnál beütöm az országot majd a várost mikor az utcát ütném a gps bead egy utcát és kész! Semmi választási lehetőség se semmi!
Az ország románia a város kb 50 ezres lakosú! Nehogy már csak egy utca legyen benne! NQ térképet használok! -
Szanyo74
tag
diMkaWA_P_115_800_480_zz.zip
- Iránytű megjelenítése a térképen.
- Újratervezési információk megjelenítése.
- Panic gomb. (képernyő közepének érintésével,hangbemondással)
- TMC-eseményszám megjelenítése.
- Zeneszám megjelenítése
- LeSScro Weather Mod 2011.
- TiTidom Weather v2.9 időjárás.
- FM-transmitter választhatóan Primo belső, vagy külső.
- Zenelejátszó választhatóan Primo belső, vagy külső.
- Képernyőkímélő (új)
[link] -
laszlohu
addikt
válasz
snowmonster #5479 üzenetére
Snowmonster Privi ment!
-
snowmonster
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Kellene egy kis segítség.
Bluepanther Azure Slim 2 -höz GPS beállítási adatok kellenének,hogy szaladjon rajta az IGO Primo! -
formasu
tag
válasz
drotifuti #5472 üzenetére
volt ez a hiba(talán) h fekete fehéren indult plajos,kalos,trob féle skin, arra mi is volt a megoldás?
Azt a választ kaptam, hogy PLajos direkt így csinálta, hogy éjszaka fekete-fehér legyen, nappal meg színes. / A kikapcsolás időpontja számít! /
Ha többen kérjük, biztosan a jövőben módosít rajta. Amikor fekete-fehér, olyan érzésem van, mintha elromlott volna, nekem jobban tetszene, ha mindig színes lenne. -
papsoka
aktív tag
Plajos féle skint használom!
Problémám a következő: madártávlat módban (É felfelé) haladva meg szeretném nézni 3D-ben a következő kanyarkombinációt és átkapcsolom a 2D-3D gombal a képernyőt. Visszakapcsolva a gombot a térkép madártávlatban csak térképforgatással jelenik meg. Hol tudom beállítani hogy a gomb Észak felfelé-re kapcsolja a térképet 3D után?Esetleg erre a kérdésre valaki tud megoldást? (#5299)
-
laca.1
aktív tag
sziasztok segítség kellene primohoz nincs benne 3d épület sem "dem"file a content mappába ,mit tegyek???
-
snowdog
veterán
Csak a tisztánlátás végett. Nem közvetlenül a skint "magyarítják", hanem a programot. Annak része a skin magyarítás, mint minden más idegen szöveg.
Mindez a nyelvi fájlban történik, amit a jogvédelem miatt tílos közzétenni (bár módosítani is tílos, de ha ezt valaki saját magának végzi, és nem publikálja, akkor nem foglalkoznak vele). Ezért találták ki a szópárokat, az még nem tílos.
-
TRob1
veterán
Ha csak a magyarság a problem, akkor plajos oldaláról leszeded az Eng_Hun_pairs9.rar - t, és úgy teszel ahogy le van benne írva
(#5465) kisspista: 1-1,5 hete. Benne van a txt-ben, de semmi fontos
Plusz 64 ikon (ebből 20 benzinkút, köszönet érte Szanyo74-nek), Hol vagyok/közeli segítség menüben ikonok javítva (kala-nak köszi az észrevételt, plajos-nak a help-et -
snowdog
veterán
válasz
drotifuti #5459 üzenetére
Igen, ha ilyen hozzászólások lesznek, akkor akár minden nap!
Kedves warez kedvű fórumozók!
Most, és kizárólag csak most az egyszer szíves figyelmetekbe ajánlom az egyik legnépszerűbb, kimondottan warez témákra szakosodott site-ot: forum.mobilism.org
Na ott aztán lehet warezolni!Mivel ez nem egy link, hanem közérdekű információ, gondolom semmiféle szabályt nem sért a közzététele. Már csak azért sem, mert a Google azonnal kidobja ha valaki warez témára keres. De egyszer és mindenkorra itt fejezzük már be ezt a témát!
-
TRob1
veterán
A változatosság kedvéért megint új gurjon:
ChangeLog:
v.2.26 22.02.2011
1. Added street labels toggle switching in 2D and 3D navigation and simulation maps (thanks WertVRV).
2. [800x480] Adapted to the original NNG data.zip: ... -
TRob1
veterán
válasz
drotifuti #5459 üzenetére
Én csak érdeklődtem
Egyébként meg igen, ez lesz mindaddig, amíg ebben a fórumban ilyeneket kérdeznek/mondanak, mivel itt ez TILOS, bármennyire is fáj valaki(k)nek. Csak azt nem értem én se (meg azért vannak így jópáran) hogy ezt mért olyan nehéz megérteni itt a PH-n (egyéb más topicokban is). Ilyenekre van pár másik fórum. Ez nem az. -
DirectorX
tag
Egy kis humor. Nem lehetne beintegrálni a tiltó jelzések közé?
-
feinadam
csendes tag
Sziasztok!
Igo primo-t használok az Xperia X1-es telefonomon.(8.5.11.155811)
Problémám, hogyha például a hasznos helyek között név szerint keresek,kidob a program:Error message:
Out of memory.
Requested: 637326176
Cache: 176536A telefon 200 mega ramjából 145 szabad.Kevés lenne ennyi a primo-nak?
Válaszokat előre is köszönöm! -
nzoli2
tag
-
nzoli2
tag
valaki törölte a linket?
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Mobil flották
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest