Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisspista
senior tag
válasz
_kanga_ #4863 üzenetére
Ha hivatkozott rá korábbiakban (sys.txt --> loading_bmp="loading.jpg") módosítás miatt, akkor keresi a cserélt branding-ben is ezen fájlt, holott ez csak a "régi" branding-ben található! Hiányosság miatt adja ezt a hibaüzenetet! Nekem is ez volt a baj.
/Data-hoz nem szabad nyúlni, és amúgy sem kéne, mert erre van a branding/
-
-
kisspista
senior tag
-
kisspista
senior tag
válasz
_kanga_ #4789 üzenetére
Na hát ez az... Jóváhagytam az útvonal tervezés felülírását, módosítás a közlekedési helyzethez mérve, de sajnos ennek ellenére, azonnali útvonal tervezésnél nem veszi figyelembe.
Ezek szerint akkor neked jól működik, kikerüli fizikailag is a dugókat? Tudnál nekem ebben segíteni, hogy paraméterezzem jól be? Köszi! -
kisspista
senior tag
-
TRob1
veterán
válasz
_kanga_ #4631 üzenetére
Most néztem csak a dec.-i magyar poi-val és mappal, és tényleg, a magyar Lidl-ik a Bevásárlás/Bolt/Étel-ital-ban vannak
De ha törölted a sava mappából a poi-visiblites.txt-t, akkor eleve bekapcsoltnak állítja be magától.(Ha nem tudod hol vannak ezek: magán a térképen jobbra fenn a gyorsikon, térképbeállítások/hasznos helyek a térképen, vagy Beállítások/Térképbeállítások/Hasznos helyek a térképen)
-
TRob1
veterán
-
snowdog
veterán
válasz
_kanga_ #4464 üzenetére
Bocsánat hogy beleszólok, de tévedsz!
A TMC vevőnek nincs számozott portja, a gépednek van. És a gépnek megfelelő portot kell kiosztani a TMC vevő számára.
Egy PNA-nak is több soros portja van, akár csak egy PC-nek. Ezeket általában a legtöbb PNA esetén ugyan azon célra használják. A COM5-öt általában a GPS vevőnek, a COM4-et pedig a TMC vevőnek szokták kiosztani, de ez géptípusonként (ROM-onként) változhat. Ezért mondtam, hogy port tekintetében a gépnek megfelelő adatot kell megadni.
-
kockazatos
tag
válasz
_kanga_ #4357 üzenetére
ok ezt megoldottam!
Arra van lehetőség hogy a POI ikonjaim méretét megnagyobbítsam? Hogy nagyobban látszódjanak a képernyőn!
Valamint a haladási sáv méretét lehet növelni? Hogy vastagabb legyen a "csik" ahol vagy amerre mennem kell!
Lehet ökörségeket kérdezek vagy akarok beállítani! -
kockazatos
tag
válasz
_kanga_ #4323 üzenetére
akkor az eurázsiát áttegyem a map mappába? De ha lehet akkor frissíteném! Csak mert az ilyen régi dátumokkal "nem vagyok kibékülve" szeretem a friss és új dolgokat! Ha lehet frissíteni azt hol és hogy kell? Gondolom v.honnan beszerzem és fölülírom!
a map mappában nekem fbl és hnr dolgok vannak. ez az eurázsia pedig dem! ugyanolyan mint a másik dolog. vagy ez csak a mappa "jelölése"?
Lehet hülyeségeket kérdezek de tök ágyú vagyok ehhez!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Ukrajnai háború
- Spórolós topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest