Új hozzászólás Aktív témák
-
kockazatos
tag
válasz _kanga_ #4323 üzenetére
akkor az eurázsiát áttegyem a map mappába? De ha lehet akkor frissíteném! Csak mert az ilyen régi dátumokkal "nem vagyok kibékülve" szeretem a friss és új dolgokat! Ha lehet frissíteni azt hol és hogy kell? Gondolom v.honnan beszerzem és fölülírom!
a map mappában nekem fbl és hnr dolgok vannak. ez az eurázsia pedig dem! ugyanolyan mint a másik dolog. vagy ez csak a mappa "jelölése"?
Lehet hülyeségeket kérdezek de tök ágyú vagyok ehhez![ Szerkesztve ]
-
kockazatos
tag
válasz _kanga_ #4357 üzenetére
ok ezt megoldottam!
Arra van lehetőség hogy a POI ikonjaim méretét megnagyobbítsam? Hogy nagyobban látszódjanak a képernyőn!
Valamint a haladási sáv méretét lehet növelni? Hogy vastagabb legyen a "csik" ahol vagy amerre mennem kell!
Lehet ökörségeket kérdezek vagy akarok beállítani! -
snowdog
veterán
válasz _kanga_ #4464 üzenetére
Bocsánat hogy beleszólok, de tévedsz!
A TMC vevőnek nincs számozott portja, a gépednek van. És a gépnek megfelelő portot kell kiosztani a TMC vevő számára.
Egy PNA-nak is több soros portja van, akár csak egy PC-nek. Ezeket általában a legtöbb PNA esetén ugyan azon célra használják. A COM5-öt általában a GPS vevőnek, a COM4-et pedig a TMC vevőnek szokták kiosztani, de ez géptípusonként (ROM-onként) változhat. Ezért mondtam, hogy port tekintetében a gépnek megfelelő adatot kell megadni.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz _kanga_ #4600 üzenetére
Bevásárlás/bevásárlóközpont meg a Bevásárlás/Szuper- és hipermarket menüpontokban. TM poikészlettel (többiben nem biztos hogy benne van) A beállíthatóságok nagyban függenek attól hogy melyik térképgyártó poiját használod ill. azon belül is melyik országokat.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz _kanga_ #4631 üzenetére
Most néztem csak a dec.-i magyar poi-val és mappal, és tényleg, a magyar Lidl-ik a Bevásárlás/Bolt/Étel-ital-ban vannak
De ha törölted a sava mappából a poi-visiblites.txt-t, akkor eleve bekapcsoltnak állítja be magától.(Ha nem tudod hol vannak ezek: magán a térképen jobbra fenn a gyorsikon, térképbeállítások/hasznos helyek a térképen, vagy Beállítások/Térképbeállítások/Hasznos helyek a térképen)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
kisspista
senior tag
válasz _kanga_ #4640 üzenetére
Csak azt nem értem, mi köze van a branding-nek a tábla bemondáshoz?!
Speedwarn.bmp és speedwarn.spr fájlokat is tettem a branding.zip\ui_igo9\common mappába, melyen sokkal szebben jelennek meg pl. iskola zebrák ikonja nagy felbontásban...stb. Ezzel mi a helyzet?[ Szerkesztve ]
-
kisspista
senior tag
válasz _kanga_ #4789 üzenetére
Na hát ez az... Jóváhagytam az útvonal tervezés felülírását, módosítás a közlekedési helyzethez mérve, de sajnos ennek ellenére, azonnali útvonal tervezésnél nem veszi figyelembe.
Ezek szerint akkor neked jól működik, kikerüli fizikailag is a dugókat? Tudnál nekem ebben segíteni, hogy paraméterezzem jól be? Köszi! -
kisspista
senior tag
-
-
-
kisspista
senior tag
válasz _kanga_ #4863 üzenetére
Ha hivatkozott rá korábbiakban (sys.txt --> loading_bmp="loading.jpg") módosítás miatt, akkor keresi a cserélt branding-ben is ezen fájlt, holott ez csak a "régi" branding-ben található! Hiányosság miatt adja ezt a hibaüzenetet! Nekem is ez volt a baj.
/Data-hoz nem szabad nyúlni, és amúgy sem kéne, mert erre van a branding/
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo Thinkpad P14s Profi Tervező Vágó Notebook -50% Ryzen 7 Pro 7840U 32/1TB 780M Graphics 4GB!
- -60% Új, bontatlan Soflow SO X elektromos roller
- A középkategória királya: Intel 1235U 10C/12T passzív barebone
- HP Pavilion x360 14-dy Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1195G7 16/512 FHD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest