Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
norrberth
addikt
Sehogy! Az új szoftveren 9.18.27.736653 nem jó. Bugos.
Írtam is nekik 1 éveTisztelt NNG! Új szoftver 9.18.27.736653 Újabb hiba, nincs semmilyen figyelmeztetési hang. Se a sebbégmérő kamerára, se pl gyorsabban mész a megengedettnél. Se vasúti átjárónál. Mutatni mutatja, de hang mellé nincs. Beállításokba hanggal és vizuálisan van választva. Hangoknál minden felvéve. Navi hang van, valamint a gombok hangja is késik.
Régi vagyis új IGO töröl
[link]
Previous versions innen letöltöd ezt
V9.18.27.705829
12.2 MB APK
iGO Navigation
2018-06-22Elindítod telepíti, persze jogtiszta lesz ugyanúgy minden.
Aztán térképek és láss csodát lesz kamera és egyéb figyelmeztetési hang is.APK csak egy indító, hozzátud csatlakozni az Igo-hoz és full régebbi jogtiszta Igot leszedni.
Ez az oldal olyan mint a Google play áruház, csak itt több minden van.
Régebbiek is.Szóval hiába próbálja leszedni akinek nincs megvásárolva, csak 7 napos lesz.
-
MaciG
addikt
üdv.
Androidos Igo pal-nál azt be lehet állítani hogy a fix trafik előtt adjon valami figyelmeztető hangjelzést?
(úgy értem hogy némán menjen és csak ezeknél legyen hang) -
válasz
cukisapkas #21493 üzenetére
Egy Redmi 5 Plus telefonon nekem ment a Nextgen, tehát van olyan Xiaomi, amin megy. Próbálj meg a telefonod topikjában keresni olyan illetőt, akinek megy és kérj tőle tanácsot.
-
DM43
Topikgazda
válasz
cukisapkas #21493 üzenetére
Ebben az esetben ezen a fórumon a témának itt a vége. A Playes verzión kívül minden más warez, az pedig itt tiltott.
-
cukisapkas
újonc
válasz
Donki Hóte #21492 üzenetére
Igen,sajnos az nem megy el a telefonon a playos verzió
-
válasz
cukisapkas #21491 üzenetére
Pedig a Playen a Nextgen verzió van fönt...
Tegyél egy próbát, 7 napig ingyen kipróbálhatod a Playről ezt a verziót. Ha az működik, akkor nem a program a hibás
-
DM43
Topikgazda
válasz
cukisapkas #21489 üzenetére
Olvastad az előző hozzászólást?
-
cukisapkas
újonc
Sziasztok!Érdeklődni szeretnék,hogy adott egy xiaomi telefon,rendesen ment rajt az igo navigáció,majd a telefon kapott egy frissítést,ami álltal csak egy fekete képernyő volt már az igo navigációból.Sikerült egy új igo nextgen navigációt feltenni,ami működik is,de navigálás közben nem mondja az utat,csak mutassa.Csak annyit mond,hogy újratervezés,de hogy merre forduljak azt nem mondja ez mitől lehet?Próbáltam többféle hanggal de semmi ugyanez a szitu mindig.
-
titetoyz
tag
Sziasztok,
iGO Primo 9.6.29.625822 , Android 4.2.x, Wayteq X995
elindul a navigálás, majd fekete kép/leáll a gép.
Nincs leterhelve, SD-n van, mert nincs annyi hely belső memóriánBármi ötlet esetleg? SOS kéne, mindjárt indul vissza a faszi kintre, és gyors megkéne csinálnom neki.
Köszi!! -
norrberth
addikt
Köszi ezeket jó tudni.
Akkor a jogtiszta csak nem jó a WayteQ en?
"kicsik a betűk"
Lehet csak telefonra vannak ezek jobban optimalizálva.
7" kíváncsi lennék milyenAkkor lehet nem erőltetem én ezt a Play áruházas Igot GPS-re
Jobban járnék ezzel? [link]
Sebességmérő kamera adatbázis is van azt írja. -
VGYke
addikt
válasz
norrberth #21482 üzenetére
Nekem, vásárolva a 9.18.27.736653 (Jun 19 2018) van.
WayteQ -en ugyanazon Google fiókba belépve mint a telefonon, kiválóan megy a fenti IGO.
Izéé... Nekem WayteQ x995 Android GPS + Sygic 3D EU van. Kiválóan megy rajta, csak a 5” 800x480 képernyőn valami iszonyatosan szarul skálázódik, navigáció közben olyan aprók a betűk és ikonok hogy én képtelen vagyok látni / olvasni őket. Ok, nekem olvasásra szemüveg kell, vezetéshez meg nem, tehát lehet hogy a kis betűk csak engem zavarnak.
Azt nem tudom milyen lenne a megjelenítése WayteQ x995 MAX 7” 1024x600 kijelzőn. Az ára 7 eFt-al több, de ha én most vennék, és WayteQ mellett döntenék, ilyet vennék. Van rajta "menetrögzítő" kamera is, bár más fórumokon azt mondják, sz@rt nem ér.WayteQ- vásárolt IGO kapcsolatról még annyit, hogy nekem nem sikerült megoldani hogy a külső SD kártyára települjön, bár lehet ebben én vagyok a hibás és jobban bele kellene mélyedni az Android 4.4.2 KitKat világába.
Én Sygic 3D EU szoftverrel vásároltam. Érdekes, hogy a rajta lévő Sygic 3D EU belső menüjében ki lehet választani, hogy másolja át magát az SD kártyára. (WayteQ+Sygic + 4eFt.)
Egy WayteQ alaphelyzetbe állítás után gondom támadt az IGO ismételt telepítésével, de NNG levelezés után sikerült megoldani, írtam is erről valahol fentebb (már nem emlékszem a "titokra", de egyszerű volt a megoldás). -
Laci45
újonc
Udv srácok, voice HUN fájlokat tudna valaki linkelni? ( vajda, jákso és egyéb vicces hangok érdekelnek, a tobbi megvan)
Koszi -
norrberth
addikt
-
VGYke
addikt
Aki Androidra megvásárolta ezt, azoknak szólok, hogy alkalmazáson belül letölthető a 2018Q2 térkép.
Nagy eredmény, 2018.Q4 időszámításban
Gondolom, 2 évig ismét csend lesz -
norrberth
addikt
Sziasztok!
Ismerősöm felakarta telepíteni az én IGO mat.
Csak ideiglenesen megnézze milyen..Megadtam neki a play áruház jelszavamat, fiók e mail címemet.
Társította a telefonjával.
Be is tudott lépni az én Play áruházamba.
De mégis mikor letöltötte a a Play áruházból.
Csak próba verzió volt ott neki.
Megvásárolt termékeknél 7 nap trial..Szerintetek miért nem megy?
Mert ezt a jogtisztát több eszközre is fellehet tenni.
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
Donki Hóte #21474 üzenetére
Így már érhető
-
válasz
gagyilovag #21472 üzenetére
Egy szóval sem írtam olyat, hogy az NNG saját gyártású térképeket adna az iGO-hoz a frissítések keretében.
Azt írtam, hogy az NNG a fizetős vevőknek 2018Q2 térképet ad, miközben már létezik 2018Q4 térkép, tehát kiadhatná azt is a Playes vevőknek.
És az egyértelműség kedvéért ismét leszögezem, hogy ezek a térképek nem NNG gyártású térképek, hanem a HERE (volt NavTeq) térképek.
-
DM43
Topikgazda
válasz
gagyilovag #21472 üzenetére
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
Donki Hóte #21469 üzenetére
NNG 2018 Q4 nem hallottam még!
Tomtom,és Here igen.
Vagy nagyon lemaradtam -
Noxy
veterán
válasz
Én már a fizetős iGo-t bottal sem piszkálnám.
1x már meg égettem magam velük az iOs verzióval. Több mint 1 év után sem frisítettek. Helyette ki adtak egy új verziót amit újra meg kellet volna venni. (de ahogy olvasom ezt sem sűrűn frissítgetik) -
norrberth
addikt
válasz
Pedig pont fordítva kéne legyen.
-
-
norrberth
addikt
Hihetetlen hogy 2018.06 óta
9.18.27.736653
Nem volt képesek egy javítást kiadni erre a fosra.. [link]Legalább 2018.Q2 térkép jött pár hete.
-
warezxts
senior tag
A hang a navigáció közben nincs szinkronban kb 2mp-el.
Lehet ezt állítani valahol?
Köszi -
pojakcs
senior tag
Sziasztok!
Vettem kényszerből egy új telefont, és nem fut rajta a szülinapp. Hibaüzenet: User interface resolution 1080x2010 is not supported or compantible skin.... bla, bla..bla
Nem támogatja a felbontást sajna. Meg lehet ezt heggeszteni a sys fájl buherálásával? -
snowdog
veterán
válasz
novieris #21449 üzenetére
Szia!
Nem a kötözködés, csak a tisztánlátás miatt érzem úgy, hogy válaszolnom kell. Szóval a "Van egy kínából rendelt csodám" megnevezés itt felér egy típussal.
Továbbá a "Feltelepítettem az Igo szülinappot és az tökéletesen fut rajta! mondom akkor teszek fel egy európai térképpel de sajnos a kijelző méret amiért nyekereg..." leírás pedig felér egy warez hozzászólással. Amennyire én tudom azt csak a magyar térképpel lehetett legálisan használni. Itt is erről írtak: "(Lásd pl. SzülinApp, az legális volt, de más ország térképét már illegális volt rá telepíteni.)" [link]
-
zsiga68
őstag
válasz
OldMike #21450 üzenetére
A postod nagyobbi részéhez no comment..
Az NNG programjai képesek ugyanazon fbl térképállományt kezelni amennyiben az NNG készítene egy license+program frissítést amhez kiadmá a.legújjabb térképeket. Minden csak akarat kérdése. Hogy a szülinapot nem akarják frissíteni az érthető, de hogy a fizetős Nextgent se azt már nem. Ha csak nem akarnak spórolni a régi térképekkel mert úgymond drága az új.. Bármi is az ok nem lehet mit tenni. -
DM43
Topikgazda
válasz
OldMike #21450 üzenetére
A térképállomány bitre ugyanaz a két programnál (sőt, a WinCE-s programoknál is).
Ahogy az előzőekben írtam, a Play-ről frissíthető térképek 2018.Q1-es datálásúak. Ezek közül a magyar 2017.12-havi NNG térkép, a többi HERE gyártmány.Zabalint! Ehhez nem tudok mit hozzátenni.
-
törölt tag
Értem, csak ezt nem értem mi a francért nem bírják frissíteni a Playben kapható változatot. Így ilyen formában 2 év lemaradás van térképben a valósághoz képest. Nem csoda, ha tönkremennek, amikor a 3 irányból, a dedikált PNA, a beépített navi és a telefonos app közül az első haldoklik, és mégis kizárólag arra koncentrálnak, miközben elmegy mellettük a világ. Az S betűs alternatívának 50-szer annyi letöltője van, és fele annyiért árulják. Pedig az iGO felülete sokkal vezetés barátabb, mint bármely alternatíva, amit kipróbáltam, de ha nincs nagyjából friss térkép, akkor semmit nem ér. Persze lehet mondani, hogy a telefonos piacot úgyis a Google meg a Waze viszi, de szerintem meg ezek nem alkalmasak mindenre, amire egy kiforrott, elsősorban offline navigáció képes.
Ami pedig az állami innováció finanszírozást illeti, hát egyik családtagom munkahelyén is az megy (teljesen más ágazat), hogy kapnak egy rakás pénzt K+F-re, ami aztán rohadtul rossz hatékonysággal látszatberuházásokra megy, ahová meg kellene a fejlesztés, mert a cég fennmaradása függhet tőle, ott nincs pénz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest