- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Netfone
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
juhlaci
tag
Hogy itt mennyi baja van egyeseknek. Tele kell rakni POI al a navit?
-
LámaZ
addikt
Olyan kérdésem lenne, hogy az üzemanyagárat hogyan lehetne beírni a sys.txt-be?
[lua]
currency="Ft"
speedwarningalwaysvisiblechk="1" ;sebességkorlátozás mindig látható
;tmcwaspresented=1 ; Mutassa a TMC gombotOlyasmi kellene, hogy
fuel_price="350" -
ttbazs
csendes tag
Sziasztok!
Abban kérnék segítséget, hogy hogyan tudnám a márkaneveket megjeleníteni a Primo-ban.
Valamelyik megjelenik valamelyik nem. Pl. a Shell meg az Agip igen de a többi nem, McDonalds igen de KFC, Burger King nem.Próbáltam, hogy a branding.zip-et a gyökérbe másolom és save mappában lévő poi_visiblities.txt kitöröltem indítás előtt de semmi.
IGO Primo 9.6.29.331894 (Andriod)
Válaszotokat előre is köszönöm!
Szép napot
-
LámaZ
addikt
válasz
baloghbalint #19880 üzenetére
A Google Playben van egy olyan, hogy Saját/Megvásárolt progik/appok, és bármikor újratelepítheted őket (a rendszer újrahúzása stb. után, pl.).
Az agyonhájpolt és drága iOS-ben nincs ilyen? -
wihar123
aktív tag
válasz
baloghbalint #19880 üzenetére
Sziasztok!
Hány helyre írtad ezt a borzalmat...Asszem így jártál.
A jövőre tekintve: Törlés helyett célravezető a biztonsági mentés!
-
baloghbalint
tag
Sziasztok, megvettem ma mobilra (ios) az igot és az európa térképet is viszont le kellett törölnöm a programot pár perce mert kellett a hely de most hogy ujra letöltöttem megint azt mondja hogy vegyem meg és hát mit ne mondjak 33 eurot nem szeretnék 2x elkölteni ha lehetséges. Esetleg valami jó tanács ? Vagy már ne is számitsak arra hogy ez valaha is a birtokomba kerül ?
Köszönöm előre is a válaszokat
-
bl4ze
veterán
Sziasztok! Leszedtem a céges telefonra az Igo ingyenes SzülinApp-ot. De sajnos NULLA térkép benne.
Korábban a HU térkép benne volt, úgy emlékszem. Most semmi. Hogyan lehet bele magyar térképet letölteni, melyikkel működik ? Valamelyik NNG volt bele jó, az rémlik. Mostani ingyenes verzióban már miért nincsen HU térkép sem ? Kérlek segítsetek, kéne bele egy HU térkép mindenéppen. Köszönöm ! -
LámaZ
addikt
Nagyon köszönöm juhlaci-nak is!
(De közben kaptam egy előzetes választ privátban plajostól is.)A nanu_brand_1.5.rar-t le is töltöttem a navigyurcitól, ez egy évvel újabb (2014), mint ami nekem volt (2013).
Most már csak magát a legutolsó (Win CE-s) UX csomagot kell beszereznem. :-) -
LámaZ
addikt
Apropó, itt agyon voltak dicsérve a TomTom térképek, de azt kell mondanom, érdemtelenül.
Sokkal jobb a HERE, bárki bármit mond. Legalábbis Budapesten. Van olyan budapesti utca, amelynél a legfrissebb TomTom térkép nem ismeri a házszámokat. -
LámaZ
addikt
Kérdés:
A sys.txt módosítása, pontosabban a TTS-re vonatkozó beállítások taglalása, wareznek minősül-e?
-
wihar123
aktív tag
válasz
nagybertalan #19852 üzenetére
Ha már részletezni kell, akkor warez lehet, inkább levélben folytatom...
-
nagybertalan
újonc
válasz
wihar123 #19851 üzenetére
A verzió száma 9.6.29.331894. Lehet hibásan vettem de ezen már én nem tudok mit csinálni elrontani meg nem szeretném. Az a baj,hogy igazából most ismerkedek a navigációval és ha fele Angol nyelvű nehezen megy a gyakorlás. Ha viszont problémát okoz itt esetleg akkor megkereshetne valaki privátban aki ért hozzá. Köszönöm.
-
wihar123
aktív tag
válasz
nagybertalan #19850 üzenetére
Igen, lehet, de kellene a Primo pontos verziószáma, így tudod megnézni: bekapcsolod, elindítod a navit és a súgóban a névjegy alatt kiolvasod, bemásolod.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Túra és kirándulás topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Gyúrósok ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest