- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Magisk
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
-
vacs
veterán
Magyarországra az NNG (régi nevén TopMap) a legjobb térkép, a TomTom és a Here a nyomába se ér, hangsúlyozom, hogy magyarba!
Ez bizonyított, mert a frissen átadott elkerülő szakaszok stb az NNG (Topmap-ba) szinte azonnal bekerülnek, míg a másik kettőbe csak kb fél éves csúszással (vagy még később)!
-
bebeago
tag
Miskolc az Észak-Kelet Magyarország! Ha megnézed hol lakik a fórumtárs, akkor látod hogy még Miskolc-tól is északabbra, és a kérdés erre irányult (lakhely-Bécs) . De ha gondolod, tervezz Debrecenből , az már csak eléggé Keleten van. Azt írja: "de mindig Budapesten keresztül akar vinni ", ezt úgy értettem, hogy nem akar átmenni rajta. A lényeg, hogy az M3 autópályán érkezel , és a navigáció ne vigyen be Budapestre! Ebben próbáltam segíteni!
-
Kis Joe
senior tag
Miért lenne warez? Ha igo képet akarnék, az valóban az lenne.
De nem azt szeretném, hanem a WinCE bootképernyőt.DM43: A Residentflash2 kompletten vissza lett állítva a gyárira. Gyakorlatilag így minden eredeti állapotra állt, kívéve a WinCE bootképernyőt. A gyári képet beszerzése nem lenne probléma, van egy teljesen eredeti/gyári készülékem is. Csak a fájl lokalizációja a kérdéses
Nem találom sehol sem. Residentflash-ben a WinCE fájlok közt és a Residentflash2-ben se leltem rá
gerner1 & zsiga68: Nem az igo betöltési képét szeretném módosítani, nem piszkálok bele feleslegesen egy eredeti igo szoftverbe
Így is a készülék gyári állapotra való visszaállítása a cél.
-
zsiga68
őstag
Sziasztok.
Próbáld azt wince esetén hogy készítesz egy ui_igo9/800_480 mappát a content mellé és abba teszed a loading.bmp betöltőképet.A kép pedig 24 bites legyen és 800x480 méretű. Ez 800x480-as felbontás esetén, más képméretnél az aktuális képméretre kell nevezni a könyvtárat. Kilépőképet nem lehet cserélni mert a primo ugyanazt a képet használja be és kilépésnél. -
woodworm
veterán
Igen, dísznek, vagy szépítsünk rajta, legyen kényelmi funkció, de ennél nem több. Egyetlen előnyöd származik belőle, nem kell még egyszer bepötyögnöd az útvonalat. Rá tudod kényszeríteni, hogy az általad használni kívánt útvonalat használja, tiltott útszakaszok, köztes pontok használata révén, de a kérdező ezt szeretné elkerülni.
Azt szeretné, ha egy beállított célponthoz vezető útvonalat elment, akkor a közben használt, általa kedvelt, alternatív útvonalra emlékezzen később a program. Mivel útvonal mentésekor csak a pontok mentődnek (globális beállítások nem, tiltott utak, tervezés módja), ezért minden esetben újratervezi a program a később behívott mentett útvonalat.
A konkrétan megtett útvonal mentése a nyomvonal, az igo esetén egyetlen dolgot tehetsz vele, bekapcsolod a térképen való megjelenítést, de navigálni nem fog rajta. Évek óta szerettem volna használni hasonló funkciót, nem sikerült, ha jön egy szakértő és elárul egy működő megoldást, nosza rajta, örülni fogok, fogunk neki.Szülinappot a megjelenésekor próbáltam hasonlóra fogni, még ki is egyeztem volna a korlátozott funkcióval, de ott meg mintha lenne ellenőrző fájl a könyvtárakban, mentett fájlokat nem sikerült visszatennem egy újratelepítés után, hiába másoltam a helyére.
Erre a funkcióra más programot használok, igazából az igo egyre kevesebbet megy. -
woodworm
veterán
Beállított útvonalból csak a kezdő és végpontot és az esetleges köztes pontokat menti. Ha a mentett útvonalat akarom használni, akkor az aktuális beállításokkal újratervezi. Ha be van kapcsolva a nyomvonal mentése, azt fel lehet újra használni, de csak megjeleníti és nem navigál rajta.
-
malvin1
tag
alternatívák: már próbáltam. Nem és nem ...
zöld útvonalak: pontosan nem is tudom, hogy mit jelent, de egyszer kipróbáltam.
Na akkor vitt el harmmad- negyedrendű utakra! Gondolom, azért, hogy "szép zöld" erdők és mezők között autózzak.TMC kikapcs: na ez "bejött":
Na de mi baja van az M5-nek?
Amikor egy hete arra jártam volt egy kb. 1 km-es belső sáv lezárás, de különben semmi probléma nem volt. -
Cunaja
addikt
Olyan TTS hangom van, hogy még itt sincs.
Viszont nem is mutatja, ezért nincs mit bemondani. A vasúti átjáró az teljesen más. Ezekről beszélek. Áll elsősbégadás kötelező, vadveszély, veszélyes kanyar, előzni tilos stb..
A TTS hang jó, mert már mondta máskor.szerk:
Ne is mond a pesti közlekedést, mert percenként változtatják a táblákat. A Könyves Kálmánon egy csomó helyen 50-est raktak ki, a Hungáriával együtt, de az emberek és a térkép azt hiszi, hogy 70-es. A haveromat, meg ügyesen megsajtolták 30 ropival. Megszokásból vezetett és csak a GPS-t figyelte, jelzi-e a gyorshajtást. -
HIJ
őstag
Hál'isten megtaláltam a készülékben valahol az eredetit és így már okés. Annyi, hogy halk a navigációs hang. Mondjuk ez a telefonomon is így van. HTC M8, aminek elég jó kis hangja van, de az IGO mégis sokkal halkabb mint bármi más. És ennél is ez a helyzet, megy a rádió elég hangosan, de a navhang halk. Erre lehet valami a sys.txt -ben?
-
malvin1
tag
Azzal kezdenén, hogy teljes métékben egyetértek veled, bár én nem maszek, hanem hivatásos (állami kutató intézetben) voltam fejlesztő.
A félreértést a 2016-os kezdet okozta (igy este felé már a szokottnál is paranoiásabb az ember): itt-ott már jónéhány sw.-el (windows, linux, ..) kapcsolatban kifejtettem az én "ósdi" fejlesztői nézeteimet, és mindig azt kaptam, hogy ...ja, az akkor volt, ma meg most van... igy aztán, a fejlesztőkre tett megjegyzésedet (lévén én is az voltam) első olvasatra magamra vettem: mit kisérletezik, kritizál ez a valaki ...
Bocs a féreértésért. -
malvin1
tag
Nincs facebook profilom, mivel ezt az internet egy "káros vadhajtásának" tartom.
De valamikor (nagyon régen) tényleg sw. fejlesztő voltam, és "kiálltam" pl. pont az internet mellet: képzelj csak el olyan időket, amikor a főnökeid azt mondják, hogy "az internet egy hülyeség", Te meg ellentmondassz, válalva ennek minden következményét. Te megtetted volna?
Szóval, mindenkinek megvan a saját nézete (tapsztalata) a sw.-ről (esetleg a fejlesztésről is), és jobb ha inkább nem minősítgetjük egymást!
-
snowdog
veterán
Ha az NNG jogsértőnek tartja a tartalmat, akkor bárhol meg fog találni. Mint DM43 barátom is célzott rá, engem is megtaláltak korábban egy nyelvi fájl közzététele miatt. Akkor majd nem a szolgáltatót szólítják fel, hanem a feltöltőt. Ez a lényegen nem változtat. Én kicsit furcsállom hogy a branding és a speedcam tiltólistára került.
-
Noxy
veterán
Az. 75€ adnak jegyet erre a vonatra. + 12 € a safety camera.
Azt még mindig nem tudták megoldani, hogy országonként lehessen a térképeket letölteni, ne pedig csomagonként. Mondjuk ezelőtt egy évvel meg ha kellet hanem, az egész EU-t letöltötte, ami egy 16 GB telón szépen felzabálta a helyet.
De azért ingyen adtak 10 napig, egy lebutított soha nem frissülő Szülinap APP-t. -
-
-
snowdog
veterán
Komolyra fordítva a szót, egy ekkora adathalommal nem lehet mit kezdeni. Gondolom egész Európa adatbázisa benne van, olyan helyek is ahol bárki csak egyszer látott valamit. Egy ilyen adatbázissal közlekedni olyan, mint egy csengettyűs szánon utazni. Egyfolytában csilingel.
-
OldMike
őstag
Szerintem nem pontatlan a GPS, nem akarnék nagyot mondani, de néhány méternél nem lehet több. Amikor például elfordulok egy keresztezésben, gyakorlatilag azonosan fordul az autó ikon is.
Lehet hogy rosszul gondolom, de az az érzésem hogy az utolsó manőver bemondásának időzítése nem megfelelő paraméter értékhez van kötve. Ahogy az előző hsz-ben írtam, a szimulációnál jó időben van, de ott a jelzett sebesség kisebb (például lakott területen 35-40 km/h a manőver előtti utolsó száz méteren). Ott még nyugodtan mehetek ötvennel - annyival is megyek - de ezt a program nem érzékeli, és nem az ehhez tartozó lassuláshoz igazítja a bemondást.
De nem foglalkozom tovább a dologgal, én nem tudom megváltoztatni, így hát fokozottabban figyelek, és ennyi.
-
zsiga68
őstag
Egyébként a kiegészítő fájlok a primo programhoz köthetőek. Figyelembe kell venni hogy a legelső Primo verzió 1.0. És utána tőbb ugrás volt. 1.1 , 1.2 , 2.0 , 2.4.. Szóval ennek alapján kellene kideríteni a kiadási éveket. Fejből már nem emlékszem de nagyobb,régebbi fórumokon utána lehet járni ennek.
Kár hogy a Mobilepassion megszünt..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Háztartási gépek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest