-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robo sapiens
tag
válasz
cadeyrn #62513 üzenetére
Ez erdekes kerdes. Most neztem utana a notebookchecken az apron arult E6430u -nak. A tesztben azt irtak, hogy mind terheles alatt, mind idle-ben nagyon halk. A hozzaszolasokban meg arra panaszkodtak, hogy extrem hangos. Utanakerestem, es tenyleg sok embernek van problemaja a hutessel, olyannyira, hogy a DELL utana jart, es azt irta, hogy gyartasi hiba, es akinek ezzel problemaja van, az vigye be a szervizbe (mondjuk egy srac aki bevitte, az azt irta, hogy egy kicsit halkabb, de meg mindig hangos hutest kapott). Ekozben a notebookchecken azt irtak az E7440 -re, hogy hangos. A mienk itthon meg tok halk.
Vagy peldaul azt irtak a tesztben a T440s/p FHD kijelzojere, hogy szep, mikozben a hozzaszolasoknal meg azt irtak, hogy eleg kiabrandito. Mint kiderult tobb fajta gyarto is gyart hozza kijelzot, es eleg nagy a szoras a minosegben.
Nekem a notebookcheck a kedvenc notebook tesztelos oldalam, de egyre nehezebb tesztek alapjan eldonteni egy notebookrol, hogy jot kapsz-e, ha megveszed.
(#62514) soldi3r
En amikor utananeztem, akkor nem volt belole. Dell E7240 specs. Ez azert fontos, mert a tesztben is irtak, hogy hiaba a nagy fenyero es a jo kontraszt, de ha rasut a nap, akkor olvashatatlan a glossy kijelzo miatt. -
fgordon
senior tag
válasz
cadeyrn #62334 üzenetére
Segítsetek megérteni, miért nem tudnak már olyan anyagminőségű Thinkadet tervezni, mint a régiek, hogy mi lehet az oka, mert én nem értem.
1. Nem tudnak olyan anyagot előállítani és gyártani mint régebben?
2. Tudnak, csak drága lenne, és inkább gagyibb anyagból gyártják?
3. Nem akarják? Direkt csinálják rosszabb minőségűre, mint a régebbieket?
4. Nincs olyan szakember gárda már a Lenovonál, aki meg tudná megfelelően tervezni?Tényleg nem értem, hogy egy elméletileg felső kategóriás notebook minősége hogy csökkenhet.
Az újfajta billentyűzet pedig kinek tetszik, ki szereti, a marketingeseken kívül, akik fotóztatják?Az új szériát hívhatnák Dumbpad T440-nek, és akkor nem zavarna...
-
cadeyrn
aktív tag
T440 review: van egy "előre"lépés az előző szériákhoz képest: hangban a teszt alapján megközelíti a T500 nem létező zaját.
A többi.... jaj. -
Uzi74
senior tag
Ezek a szögletes töltőfejek egyező méretűek az újabb TP-knél? Amit slim tip-nek írnak az csak az X1 carbon-hoz jó, vagy az is ugyanolyan vastag mint a T440p-nek? Azért kérdezem, írtam a kensigtonnak hogy küldjenek végződést, erre visszakérdeztek, hogy
"Vielen Dank dass Sie mit dem Kensington Technischer Support in Kontakt getreten sind.
Leider haben wir von dem T440p keine angaben.
Wenn Sie über Lenovo oder den Händler herausfinden können genau welche Modelnummer (T, T, S, usw.) der Lenovo benützt, können wir die Verfügbarkeit kontrolieren.
Wenn dann verfügbar schicken wir Ihnen den Tip kostenlos zu."
-
btudos
nagyúr
válasz
FoxiestFox #61796 üzenetére
A 40-esre inkabb ne. Van nalam most X200, T400, T500, T520, T430, illetve tegnap neztem a T440-t is, hat...
A T430 meg nem veszes a regebbiekhez kepest, ha megbaratkozik az ember a billentyuzettel. Ehhez kepest az uj szeriat kis tulzassal inkabb az Edge-ekhez mernem hasonlitani. Egyszeruen nem jo hasznalni. Nem az van, mint amit a T430-nal ereztem, hogy hu, fura, de jo lesz ez, hanem szimplan kenyelmetlen.
-
Uzi74
senior tag
Kicsit off: notebookhátizsákot, ami a 14-es notikra van (konkrétan t440p), tudtok ajánlani - nem 15,6-os szélességű, hanem kicsit keskenyebb? Vagy 13,3-as ultrabookra valót, vagy 15-ös macbook pro-ra valót látok csak, de a kettő között semmi.
Itt pl. csomó hely van széltébe és nem keskenyebb mint egy 15öshez való:
([link] -
Tim82
félisten
válasz
krisi047 #61011 üzenetére
Enyhén kételkedem abban, hogy egy 11,6" (és 16:9 arányú) panelt könnyedén bele lehet hekkelni egy 12,1" 16:10-es panel helyére. A normál AFFS panelre csere ehhez képest tényleg piece of cake.
A T420 esetében még nem tudunk ilyenről, de szorgos keleti barátaink nyilván dolgoznak a T440(p) paneljének belehekkelésén...
-
Uzi74
senior tag
Tegnap megjött a T440p, megpakoltam rammal, ssd-vel, újra installáltam a Win8-at majd upgrade 8.1-re.
Meglepett, hogy már nincs szerelőajtó, hanem az egész hátlap levehető 2 csavarral. A touchpad más, ez nem volt meglepetés.
Tetszik a szerkezet eddig és masszív benyomást kelt.
Windows teljesítményindexben a GPU a leggyengébb tényező, akkor is ha NVidia-ra kapcsolok, de ez annyira nem izgat, úgyis csak az OpenCl miatt érdekes nekem.
Egyetlen dologban nem volt szerencsém, az LG FHD panelt kaptam bele (nem az AUO-t), van némi light bleeding a képernyő tetején - valószínűleg feszül ott a panel - ha megnyomom akkor előjön máshol is.
Részteljesítményen tényleg van néha valami nyöszörgés (kondenzátor vagy venti, nem tudom), de halk, nem zavaró.BIOS update valamiért nem indul el CD-ről bootolva, állandóan újraindul a boot és nem történik semmi, pedig a secure boot-ot kikapcsoltam...
CD helyére létezik dummy ultrabay? Szinte sose kell és a hordozásban csak tönkremegy tapasztalatom szerint, na meg van némi súlya is.
-
Uzi74
senior tag
Postázták a t440p-m (wow, 4 munkanapon belül összerakták), itthon már várja egy 840 EVO 500GB hogy beleugorjon.
A friss install-t jól lefedi ez a leírás?
[link]Még nem volt UEFI BIOS-os gépem, kell valamit trükközni? Helyenként írtak hogy secure boot-ot ki kell kapcsolni, vár rám még meglepetés?
-
HSM
félisten
Ha ultramobilnak van egy E450-es kisgéped, akkor tökéletes döntés volt a T440 szerintem.
Amúgy ami az X240-et illeti, nálam no-go.X220 vagy X230 viszont nekem a tökéletes ultraportable.
Amúgy először én is vastagnak ítéltem a T410-es, amíg nem került éles bevetésre, de gyakorlatban rá kellett jönnöm, hogy egyáltalán nem zavaró a vastagsága. A súlyát útközben szokni kell még a kisgép után, de erre fel voltam készülve.
Nagyon jó viszont benne, hogy a súly/ház masszívsága aránya nagyon jó, nincs az az érzésem, mint olcsó 15-ös notiknál, hogy megfogom, és össze akar roppani a kezemben...
Ezt szerettem a kis 10"-osban is, hogy bár semmi extra nem volt, mégis nagyon masszívnak hatott kézben, mert gyakorlatilag csak az akksinak volt benne súlya, és úgyis ott fogtad meg a gépet.
-
Uzi74
senior tag
Újak közül válogatva az X240-et lebutították 8GB max RAM-ra, különben valószínűleg ő lett volna... A Haswell eljövetele sok gyártónál/szempontból visszalépés volt.
Sajnos mindig van valami kompromisszum bármerre nézek - ami a T440p fele döntötte a mérleget - valószínűleg leghosszabb hasznos élettartam - ha valami kell bele - erősebb proc vagy több hdd, könnyen tehetek bele, másrészt árban jobb volt, mint az ultrabook irányba sordódva.
A vastagság annyira nem zavar ölben, inkább a túlnyúlás.
Persze nincs kizárva, hogy megbánom, de akkor visszaküldöm. T440p T440s testben lett volna az ideális.Ha sokáig mobil akarok lenni ott egy régi ideapad S205 E450-el végszükség esetére...
-
Uzi74
senior tag
Én pont 15,4 FHD Sony-ról váltok (ok, nem IPS), napi szinten hordozni - az még OK, de irodán kívül elővételhez/ölben dolgozáshoz már nagyon böszmének érezem. HD+ felbontással amúgy kiegyeznék, de sajna nem IPS a panel.
Kicsit félek a sok helyen írt zajos venitől, az LG panel light bleedingtől, könnyen letörő műanyag fülektől, más touchpadtől, gyengülő minőségtől - majd beszámolok ha megjön.
Szívem szerint a T440S lett volna ideális, ha nem lettek volna a proci és RAM limitációk
Ez a konfigom van gyártás alatt, 256 SSD van otthon, majd az kerül bele
T440p:
Intel Core i5-4300M Processor (3MB Cache, up to 3.30GHz)
- Windows 8 64
- W8 64 WE MUI
- 14.0" FHD (1920 x 1080), Mobile Broadband Ready
- NVIDIA GeForce GT 730M 1GB
- 8GB PC3-12800 DDR3L SDRAM 1600MHz SODIMM
- Tastatur mit Hintergrundbeleuchtung, Deutsch
- Fingerprint Reader / w NFC
- 720p HD Camera
- 500-GB-Festplattenlaufwerk, 7.200 U/min
- DVD-R-Laufwerk, 8x max., Dual-Layer, Ultrabay Slim mit SW-Nutzungsgebühr für Windows 8
- 6 Cell Li-Ion Cylindrical Battery 56.16Wh
- Landesspezifisches Paket (EU, generisch) mit Netzkabel und Netzteil mit 90 W
- Intel Dual-Band Drahtlos 7260AC mit Bluetooth 4.0
- Integrated Mobile Broadband upgradable
- Veröffentlichung – WE (FR/GE/IT/DU/EN)
- 3 Jahre Vor-Ort-Servicesoldi3r : Eclipse java fejlesztés, mellette 1-2 virtuális gép füt a fejlesztőkörnyezethez - jelenlegi I5-540m/8GB gépem megfekteti sokszor - nem csak fordításkor, elég egy osztály átnevezés
-
Uzi74
senior tag
T40 és R52 (meg Ideapad S205) utáni néma Sony-s kitérő után egy T440p-t (4300M/730m/FHD)konfiguráltam össze magamnak (hezitálva a T440s között), remélem gyorsan meghozzák.
Pár kérdés: konverter a régi (20V-os) kör alakú tápcsatiról a slim csatlakozóra kapható valahol?
A touchos FHD IPS panel, ami a T440s-be kerül tényleg jobb minőségű, mint a nem touch FHD?
A szériahibás zajos ventillátorral találkozott valaki?
Későbbi procicsere 4 magosha, ha ez kevés lenne, venticserét is magával vonz? -
HSM
félisten
Áhh, ez az idióta nevezéktan...
Természetesen az X201-re gondoltam.
(#60288) Chaser: Na, az az a 2-5% sebességelőny.
De ezért i7-nek hívni, vicc.
(#60289) scarbantia: Hát igen, szomorú. Nekem az egyetlen pozitív élményem laptopos kijelzőkkel az az említett Dell gép, na, ott volt egy "hű, azannya, ez dejó" érzésem.
Pazar betekintési szögek (IPS szerintem) szép színek, jó átmenetek, jó fényerő, úgy egyben van az egész. Hogy mennyire szemfárasztó, azt nem tudom, 20-30 percnél többet nem dolgoztam rajta egyhúzásra még.
A T410-nél legalább hatalmas pozitívum, hogy legalább a PWM-el nem gyilkolja a szemet.No, meg ha jó szögből nézed (sic!) akkor vannak feketék, és átmenetek is szürkébe, lecsekkoltam EIZO monitortest-el alaposan. Sőt, igazából csak a kritkán aluli betekintési szög a baj az enyémmel, és az egyenetlen fényerő, minden más tekintetben rendben lenne. Szóval megpróbálom így nézni, lehetne ez klasszisokkal rosszabb is.
Hát igen, a T440 nekem sem adja. Se ThinkLight, se normális beviteli eszkzök, nem előnyére tervezték át az egészet.
Az X220 nagyon ott van, még a T430 is elmegy amúgy a frissek közül, de a T440 nekem már sok.
Ilyen szempontból nagyon örülök a T410-nek, az még jól ki volt gondolva és megcsinálva. Egyedül az akkuval bánhatna csak kicsivel finomabban, meg ugye szegény sokat szidott kijelző.
-
kraftxld
félisten
16GB-ot bele lehet rakni?
A thinkwiki szerint 16GB a max, az intel szerint a chipset max 8-at tud, és a legtöbb helyen félhalott gépekről, meg döglődő windows-ról regélnek akár 1x8GB-os kombinációban is.
Kár, hogy erről lemaradtam, de úgy tűnik, hogy a T61 után ez a következő értelmes lépés ha normális billentyűzetet szeretnék
Fele királyságom annak aki beleheggeszt egy T440 alaplapot az X301-be -
katalin888
aktív tag
Uj Thinkpad T440s teszt!
Mit szoltok hozza? -
audi100td
nagyúr
Jól látom, hogy már az al-mg vázat is kukázták? T440p
UltraBay sincs már?
Csak tudnám ki ad ezekért a gépekért 3-4-500e Ft-ot, amikor egy Edge is hozza ezt a "színvonalat"...
Van egy olyan érzésem, hogy a következő generációnál egybe fogják olvasztani a T,X,W szériát az Edge-el, utóbbi is megkapta a 3 év garit és az árai is kicsit felmentek.
-
westlake
félisten
Nekem az előző generáció hasonló kategóriás példányai minőségibbnek tűnnek. Ez a T440p egyáltalán nem kelti bennem a minőség érzetét. Szétszedve sem javult a véleményem. Persze az a lényeg, hogy működjön. "Sorjás" műanyag burkolat? Ilyet utoljára a bruttó 90k-s HP-nál láttam.
mod: A Full HD-s kijelző valamennyire feledteti a rossz élményeket, de ez meg nem a T440p egyedisége.
-
Francia91
veterán
Szerintem ez már üzletpolitika. Ha a mostani generációt is alul lehetne feszelni, akkor az Intel nem tudná eladni az alacsony fogyasztású procijait (Core i4/i5/i7 U széria), hanem sokan a "normális" procikat feszelnék alul (akinek ez szükséges). Én ezt látom a dolog mögött...
Látom, hogy T430-nál már eléggé sajnálják a rezet a hűtésből... T440-nél már csak alumínium lesz?
Aztán meg csodálkoznak, hogy terhelés alatt kapnak throttlestop-ot... -
cadeyrn
aktív tag
86%, mihez képest?! Hasonlítsák a T60-hoz...
UPD: a hűtő milyen anyagból van? Ez nem réz, az biztos.
-
-
donjohnson
addikt
-
btudos
nagyúr
-
toupe
csendes tag
Hali!
Arról tud valaki valamit, hogy a T430-as TN panelje (1600×900) cserélhető-e a T440 IPS kijelzőjére? Ez a TN elég vacak.
-
Tikakukac
titán
Életem legnagyobb ellentmondása ez a T430. Olyan fura az egész koncepció, nyilván nem tudok gondolkodni egy olyan ember fejével aki 1 milla felett keres, de azért böki a csőrömet pár "apróság".
Elvben kapok T440-et tesztre, főleg kíváncsi leszek. -
btudos
nagyúr
Én a lehetséges konfigurációkat nem értem. A sima T440 az HD vagy HD+, a T440s az HD+ vagy FHD kijelzős (miért nem mehet a T440-be is FHD?), ráadásul a vékonyabbikba mehet erősebb VGA (GT720m vs. GT730m). Nem látom át miért jó vékonyabb gépben erősebb dGPU.
Sőt, még az X240-be is mehet FHD panel. Ezek szerint a T440-ből csináltak "low-budget" modellt.
-
scarbantia
aktív tag
Az új P-s széria arra hivatott, hogy kicsit kevesebb butítást kapsz, több marad meg a régi TP-ből.
Pl. rendes zsanér, nem síkba hajló LCD, ezáltal lehet kilógó akkut tenni bele, van optikai meghajtó(hely ultrabay HDD-nek), és rendesen belemegy 16GB RAM, és nem csak 12GB, mert van rendesen 2 RAM slot, nem csak 1 +egy 4GB-os integrált RAM modul. Stb..Szóval az új szériából a rendesebb Tp, az a T440p, T540p, a munkaállomás meg a W, a többi meg inkább valami edge, a "tudásával"... Az X-ből ha jól láttam már csak a butított sorozat maradt.
-
kukucskad
tag
Hali!
Van valakinek infója, hogy mikortól lehet kapni az új T440s-t? Lehet hogy megérett a cserére a kis T410...
-
andersen10
aktív tag
válasz
andersen10 #52639 üzenetére
Közben megnéztem tőlünk szerencsésebb országokban már konfigurálható T44X széria, ebből az tűnik ki, hogy a Full HD kijelzők (sima és touchos) lesznek IPS-eskek, a HD+ marad TN. Tehát ez a T440S és T440P kiváltsága lesz, mert a sima T440 elvileg nem kap full HD-t.
Kár értre, natív felbontásban a 14 collon a full hd (legábbis nekem) már vizuális kihívás lenne, a HD+ pont optimális.
-
andersen10
aktív tag
válasz
rgeorge #52633 üzenetére
"A tesztben szereplő T440-nek csak sima HD+ a kijelzője, de megemlítik, hogy a másik két opció (HD+ és FullHD) IPS."
Ez érdekes,ez volt kint korábban (mellékes, hogy ez most a német változat), ebben még egyértelműen IPS-t írnak, mostanra teljesen eltűnt minden utalás az IPS kijelzőről... lehet hogy beszerzési nehézségek miatt?
http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/thinkpad/t-series/t440/#features
A spec sheeten sincs nyom az IPS-nek:
-
rgeorge
addikt
válasz
andersen10 #52632 üzenetére
A tesztben szereplő T440-nek csak sima HD+ a kijelzője, de megemlítik, hogy a másik két opció (HD+ és FullHD) IPS.
-
andersen10
aktív tag
Sziasztok! T430S-hez ultrabay akkut ha tud valaki eladót, max 15 eft kérem PM-ben keressen! Köszönöm!
Más: Lehet téma volt, de én csak most olvasom ezt a tesztet. Nem úgy volt, hogy T440 IPS kijelzőt kap?
-
-
metal01
őstag
válasz
scarbantia #52220 üzenetére
Hát nem tudom... Már a T60 és T400 között is óriási a különbség az összerakásban. T410 volt még a kezemben, és T430. Szintén lefelé ment a minőség. T420-at nem láttam, bár azt dicsérik. Kíváncsi leszek a T440/540-re.
-
scarbantia
aktív tag
Hoppá!
Ugyebár nemrég megjelent a T440p, T540p, és a W540p is.
Ez eddig ok, de számos dolgot visszakaptunk vele, amit a régi Thinkpad is tudott!
A forum.thinkpads.com alapján:(Ibthink user)
I think "p" means:
- Standard-voltage CPUs
- Normal hinges (no drop-down hinges)
- The standard 9-cell option like on former ThinkPads (no built-in batterys on these models)
- Thicker chassis
- Built In DVD-Drive/UltraBayAnd maybe (the other things are confirmed):
- More ports (for example, Expresscard)
- More than 12 GB RAM (maybe 16, maybe 32)
- Quadcore? (for sure the T540p will have this option, but I am not sure about the T440p)
- Maybe higher end-grapicsAzaz van rendes zsanér, ultrabay, 9 cellás akku, vastagabb, tehát a hűtése is lehet jó.
A dizájnt sajnos továbbra is elcseszték, a minőséget nem tudjuk, majd az idő eldönti. -
ielektros
senior tag
válasz
Gondwana #51821 üzenetére
Mondjuk bar ne mutattak volna be oket... Sajnos a Lenovo standjan nem volt sok idom vergodni tegnap, de en igy futolag nem is lattam oket. Marmint T440 540. Vagy csak atsiklott a szemem a full kommersz kinezetuk felett. Meg par leanyzo igen lehengerlo tekintete is hatraltatott. Igazabol a Lenovo mobiljait akartam megnezni ez sikerult is. Ott voltak nem messze a notik is, de amiket nezegettem az mint a G szeria volt. Az meg annyira nem hatott meg.
-
btudos
nagyúr
válasz
scarbantia #51711 üzenetére
Ez a kérdés önmagában értelmetlen, többféle konfigurációban rendelhető a T440 és a T440s is.
-
scarbantia
aktív tag
Jól látom hogy a T440-es gyengébb konfigot kap mint a T440s?
i5 vs. i7, HD+ vs FHD panel.Az meg elég furcsa, hogy 12GB-ig bővíthető a RAM, már a T430 is 16GB-ig tudta.
X240-nél meg csak 8GB-ot írnak. LINK -
IFA 2013 | Lenovo stellt neue ThinkPad T440, T440s, X240 sowie S440 und S540 vor
Eddig nem értettem egyet a fanyalgókkal, ami az új TP-szériát illeti, és most is nagyon sok minden tetszik a 40-es szérián, de a linkelt képeken azért van egy pont, ami végleg kiverte a biztosítékot nálam is, ez pedig a zsanér.
Az még oké, hogy a S-es modelleket ilyen megoldással készítik, de a T, meg az X szériánál ez (számomra) nem elfogadható.
Ugyan én Elitebook-ban utazom, de mindig nézegettem a TP-ket, és sokszor jutott eszembe, hogy esetleg csere, de ezek után, köszönöm, nem.
(Pedig az az X240-es milyen pofás lenne!) -
scarbantia
aktív tag
válasz
Schuby #51669 üzenetére
Ha jól sejtem, innentől mindegyik TP kap IPS panelt, és nagyobb felbontást.
X240, T440 FHD IPS, a 15.6"-osakat még meg kell várni, de szerintem ott is lesz némi ugrás, de IPS panel biztosan.No ezeket a paneleket kell beépíteni az X/T/Wx20-as szériákba!
Ha a 15.6"-osnál a vertikális felbontás több lesz mint 1080px, akkor lehet kiegyezek a 16:9-es képaránnyal.
Ha nem, akkor továbbra is megpróbálom összehozni a W500 wide gamut projektet. ;-) -
Schuby
aktív tag
A t440s már kint van a Lenovo oldalán is. Háááát...... Viszont FHD IPS kijelző
-
-
scarbantia
aktív tag
válasz
Chaser #50367 üzenetére
Igen, valami ilyesmire gondoltam, régebben emlegettétek is asszem itt a fórumon.
Ez kb. mit tud? Csak egyféle van, vagy több típus? Bocs a béna kérdésekért.Kicsit bizakodó lettem, hogy a T440s-be IPS panelt tettek, ráadásul elég nagy felbontással.
Hátha a W széria kap valami rendes kijelzőt. (méret, paneltípus, nagy színtér, felbontás)Amúgy megnéznék egy ilyen csoda TN-t már végre közelről. Ha a LED vezérlést lehetne moddolni valami villogás-mentesre, akkor lehet meg tudnék barátkozni vele.
Illetve tapasztaltabbak véleményére is kíváncsi lennék, hogy milyen egy Flexview panelhez viszonyítva. -
GBotond
tag
-
cadeyrn
aktív tag
Nézegetem a híreket, hogy a T440 esetleg visszahozza-e majd az épelméjű billentyűzetet (értsd: NEM sziget, 7 sor), de nem látok rá esélyt. ( Próbáltam a másikat, X1 a céges gépem, kénytelen vagyok usb-s korábbival használni... ). Az van, hogy a T400 kezd öregedni és jó lenne valami könnyebb ( felbontás 1600x900 @ 13.3 minimum, ízlés és felhasználói szokás, nekem kell ).
A szomorú tény, hogy mindent összevetve az egyetlen esélyes a T420s, viszont arról azt olvasom, hogy hajlamos 90 fok feletti procit művelni ( kernel fordítás szerintem elég lenne hozzá ), amitől kiugrik a szívem, i5öket pedig nem lehet undervoltolni linuxsszal. ( Ha valaki tud erre megoldást, annak küldök egy rekesz sört )
Van valakinek tapasztalata T420s melegedéssel / ventillátor hanggal?Amúgy minden más szempontból pont jó lenne, úgysem lesz még egyszer T400/T500 hűtés
-
nygaben
csendes tag
bocsánat, ha hülye kérdés lenne, vagy abszolút rossz helyre írék, de gondoltam, csak megkérdezem tőletek:
szerintetek jó vétel lenne?
LENOVO IdeaPad G550
képernyő méret: 15.6" WXGA LED
képernyő felbontás: 1366x768HD-LED
processzor: Mobile Intel® Pentium® Dual-Core T4400
processzor frekvencia: 2200 MHz
chipkészlet: Mobil Intel® GL40 chipsetmemória: 3072MB DDR3/1066 MHz - PC3-8500
merevlemezes meghajtó 320GB SATA 5400RPM
floppy meghajtó USB-s (felárért)
optikai meghajtó 8x DVD+-RW DL drivegrafikus vezérlő Intel Graphics 4500MHD
Tulajdonságok billentyűzet magyar
operációs rendszer FreeDOS
audio AC'97 codecüzemidő 4000 mAh (Lithium-ion)
kiterjedés 381 x 245 x 26.5-36.2mm
súly 2.7 kg
interfészek 10/100mbps LAN, USB 2.0 (3db), VGA monitor, Webcamera(beépített), Wireless 802.11a/b/g,
garancia 24 hónap garanciaÁr.:130 eFt.
Köszönöm a válaszokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7Vpro-1185G7/48GB/512GB/Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest