- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Indiában szeretnek TV-zni
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Mindenképpen kíváncsi leszek a tapasztalataidra.
Ami a zajos ventit illeti, egy ilyen komoly külön VGA hőtermelését nem lehet ugyanolyan halkan megoldani, mintha csak a CPU lenne a töredékannyit fogyasztó IGP-vel.
A dedikált VGA-s cuccok szinte mindig melegebbek és hangosabbak valamennyivel.
Amúgy én nagyon meg vagyok elégve a T410-em hűtésével. 35W-os procis noti léte ellenére állati csendes, ritkán kapcsol be benne a venti, akkor is nagyon halkan. Toronymagasan a leghalkabb gép, amivel valaha találkoztam ilyen fogyasztású procival.
Amúgy én ha sokat kéne ölben dolgozni, tuti X220-at vettem volna. Ölben, úton, terepen dolgozni nagy gépek ezek a CD-romos, 14 colos gépek is. Nekem éppen ezért volt anno egy 10"-os netbookom melóra, 6+ óra üzemidő, jó, matt kijelző, ha jól emlékszem, 1,2KG körüli súly. Ahhoz így a töltőt is otthon lehetett hagyni. Az X220 is hasonló, csak rendes kijelzőmérettel és HW-erővel.
Bár nem azért mondom, hogy beleszóljak, nyilván Te tudod a legjobban, mik a szempontjaid, és mi a legjobb kompromisszum a munkádhoz, csak gondoltam leírom a tapasztalataim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Milyen processzort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Windows 11
- További aktív témák...
- HP dokkolók / TPA-B01 / EliteG3 / ZThunderbolt dock3
- HP 14s-dq0xxx /N4020/4/64ssd/14/HD/HU
- Dell Precision 7710 / i7 6820 HQ / 32GB DDR4 / M4000 / 17.3 FHD / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad P50 / i7 6820HQ 32GB DDR4 / 256GB SSD / 15.6 FullHD
- HP ZBook Fury 15 G7 Workstation notebook / i9 10885H / 64GB DDR4 / T2000 / 1TB Nvme
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest