-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgordon
senior tag
válasz
cadeyrn #62334 üzenetére
Segítsetek megérteni, miért nem tudnak már olyan anyagminőségű Thinkadet tervezni, mint a régiek, hogy mi lehet az oka, mert én nem értem.
1. Nem tudnak olyan anyagot előállítani és gyártani mint régebben?
2. Tudnak, csak drága lenne, és inkább gagyibb anyagból gyártják?
3. Nem akarják? Direkt csinálják rosszabb minőségűre, mint a régebbieket?
4. Nincs olyan szakember gárda már a Lenovonál, aki meg tudná megfelelően tervezni?Tényleg nem értem, hogy egy elméletileg felső kategóriás notebook minősége hogy csökkenhet.
Az újfajta billentyűzet pedig kinek tetszik, ki szereti, a marketingeseken kívül, akik fotóztatják?Az új szériát hívhatnák Dumbpad T440-nek, és akkor nem zavarna...
Új hozzászólás Aktív témák
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Jövedelem
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Path of Exile 2
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- DELL WD19S 130W új, bontatlan dokkolók eladók
- Dell Latitude 7410 27% ÁFA ,14" ,i5-10310U ,16GB ,256GB ,1 év garancia
- Thinkpad X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- - 64% Thinkpad T14 A+ / új akku ! gyárilag Magyar / 14" FHD / Core i5 / 16 / 512GB / +SZLA +GARANCIA
- Vivobook 15 E510KA-EJ562WS 15.6" FHD Celeron N4500 4GB 128GB magyar vbill új akku gar
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest