- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
metal01
őstag
De lehet:
Regedit:
"HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Network\{big long hex
number}\DescriptionsThere will be a few hex numbers after \Network\ but it'll be the one
with the "Descriptions" branch. Under this branch you'll see all the
numbering strings. Juts delete the ones you want to reset.Then go back to Device Manger and select "Scan for Hardware Changes"
Nekem is volt már ilyen, ez megoldja.
Szerk.:
A latency gondot nálam az RMClock-ban az LFM kikapcsolása megoldotta...
-
-
Tim82
félisten
Kb. ennyire emlékszem barátnőm T500-ánál.
Az X200-nál miután betettem a modult, az SU lehúzta a drivert, de ott asszem nem ment elsőre a broadband activator, kb. 3-4x kellett próbálkoznom, utána egyszer csak hajlandó lett látni és használni a T-Mobile-os simkártyát.
-
-
donjohnson
addikt
találtam a lenovo oldalán egy ugyanilyen esetet és az utolsó hsz-ben van egy lehetséges megoldás. bootolható pendrive-ot kell készíteni a cd képfájlból-ból.
-
-
Francia91
veterán
-
littlemole
őstag
Mielőtt frissitettem volna a biost beleraktam az akkumlátort. Ha benne van akkor megy a speedstep. Prime 95 elindításával fel is tekeri 2400mhz re.
Ha nincs akkor nem. NEm értem.A biosban így van beállítva. Elvileg ha csak a táp van bedugva akkor mennie kell maxon. De mégsem megy.
Speedstep engedélyezve
Mode for AC maximum performance
Mode for battery battery optimizedAdaptive thermal management
Scheme for AC maximize performance
SCheme for battery Balanced -
metal01
őstag
A procira csak paszta szigorúan
A VGA-ra megy a gap-pad. 0,5 mm-s. Csak azt nem tudom, hogy mekkora széltében-hosszában. Az egyik haver megcsinálja tiszta rézből pöpecre, csak a méretek kellenek. Csináltatok többet is, ha van rá igény. A T400-ban az van amit ő csinált, és hibátlan
A ventit még mindig nem tudom, hogy mivel lehetne megzsírozni, hogy csendesebb legyen. Erre valakinek bevállt, működöképes ötlet?
-
-
Közben én is megállapítottam, hogy ez nem lesz jó.
Keresgélés alapján az Intel Matrix drivert gyanúsították többen a jelenséggel, az nekem eddig nem volt fent, most feltettem, de még mindig bereccsen néha.
Azért érdekes ez, mert a DPC Latency Checkerrel nézegetve semmi oka nem lenne erre, ritkán ugrik 500us fölé a késleltetés.. -
-
PNP
őstag
Melyik driver lett a jó? dcplat.exe tök jó, megmutatta, hogy valóban latency gond van, ha kikapcsolom a wifit, akkor minden rendben, de ha megy, akkor egész extrém kiesések vannak. Gondolom, hogy a Microsoft által begyűjtött driver van fent (14.3.0.6, 2011.10.27 dátummal). Lenovo oldalán van olyan, hogy 14.03.0000, 2012.07.12 dátummal (hogyan lehet kisebb verziószáma a frissebb drivernek?). Device managerből csináltam egy uninstallt, majd felraktam a Lenovós változatot, de ugyanúgy a 14.3.0.6-ot írja ki rá.
Tehát banális kérdés, de: hogy kell drivert telepíteni (a régi maradéktalan eltüntetésével)?
És melyik változattal nem laggol a hang? -
-
-
hito
nagyúr
Hardveresen kaki, office-re és netre kell csak, meg néha filmezni (fHD videókat GPU-ból megoldja).
Az enyém, ami megmarad: Z540 (1.86GHz), 2GB ram, 64GB SSD, GMA500, wifi, BT, HSDPA, GSP, SD és MS kártyaolvasó, webkamera, 6-7órás és egy 2-3órás akksi, port replicator, rajta LAN és VGA.
Amit eladok: ugyanez, csak Z520-as proci (1.33GHz), 80GB HDD, no HSDPA és GPS, egy darab 2-3órás akksi. Ezen kívül mindenben ugyanaz, annak is 1600x768-as panelje van.
-
hito
nagyúr
Hadd ne mondjak árat, mert nagyon pimasz
Gombokért jutottam hozzá, ráadásul 2akksival (normál és egy extra teljesítményű, mind2 gyári, alig használt) saját dobozában, minden tartozékával. Még a recovery DVD-k is megvannak, mert valami win7 upgrade DVD is.
De most felteszek majd a napokba egy ilyet (kettő van most és az egyiktől megválok) 40-ért az apróba. Pici szépséghibás, de műszakilag tökéletes állapotban, csak töltővel.
-
-
moonguru
őstag
Azért a "signed 64bit drivers" beszerzése nem lehet könnyű.
Egy szerveren szerettem volna a proci szorzóját a gyári értékre visszaállítani, (mert 2.1 GHz helyett csak 1.7GHz-en fut) de végül nem mertem vele.
Előtte mint illő a saját gépemen próbáltam volna ki és egyből visított miatta.
Mit szólna akkor hozzá a szerver.
-
-
igen, de ez mondhatni természetes, mert környezeti tényezők függvénye is, amik változhatnak, a wifi már csak ilyen, hogy zavarják különböző behatások, idegen hálózatok, olyan műszaki eszközök, amik a működési frekvenciája és/vagy technológiája miatt problémásak a wifi hálózatra nézve, de akár az is elég néha, ha egy ember járkál a lakásban a router és a noti között.
nekem is ugrál néha, de egy 150 lakásos panel esetén ez nem csoda, mivel nagyon sok idegen hálózat elérhető itt elég erős szórással, éjszaka is megy általában legalább 10, nappal meg jóval több.
ja, és a különböző takarékos módok is befolyásolhatják, mert próbálja minimalizálni a rendszer a wifi modul - és az által a rendszer - fogyasztását, de utánállít/rányom néha, ha szükségesnek látja a jobb teljesítmény, és az elvárt sebesség teljesítése végett, ezért is ingadozhat a kapcsolati sebesség. -
Tim82
félisten
Senki sem mondta, hogy nem jó, ettől függetlenül nem próbálhatom ki és használhatom a Win 8-at, ha szeretném? Kísérlet volt, nem jött össze, gondoltam, beszámolok arról, hogy (nálam) milyen hibák voltak, ennyi.
sutszi: lehet, hogy ezek kifejezetten 8.1 specifikus problémák, nem tudom.
-
Tim82
félisten
Köszi, nekem is denaturált szesz volt az egyik tippem, a másik a sebbenzin. Utóbbi van itthon, de az cseppet büdösebb a denaturált szesznél.
dying_star: azon már túl vagyok, az alján a ragacsnyom makacsabb sajnos.
A fedélen meg nagyon halvány a matricanyom (ott nincs ragacs), de jó lenne teljesen eltüntetni.
-
-
Fogsz egy szivacsot, belerakod egy tál vízbe, kiszorítasz belőle minden buborékot, aztán mehet a mélyhűtőbe... ha teljesen megfagyott, kiveszed, letördeled róla a felesleget, és a szivacsből recés késsel vágsz egy szép vékony szeletet (vagy többet, melyeket egymás mellé tehetsz).
Csak egy ötlet, sosem próbáltam -
-
-
Colonel993
senior tag
Hasonló szépség ül neked is részben a gépedben is mint nekem... tök jó
De nekem még ücsörög itten pár dolog, nem csak emiatt gyanakodtam idegenkezűségre elhiheted, még ha nem is vagyok egyenes vérvonali ThinkPad szakértő azért a sok éves elektronikai okosságok amik elém tárultak plussz valós szakik akiknek ez a munkájuk velem együtt azt mondják, hogy ez nem fest jól... abban csak van valami (és itt még véletlenül sem "mondjunk felfújt diagnózist hogy pénzt költsön" helyzet miatt van)Körbelőhetem az alaplapot elejétől végig nagy felbontású makróban, akkor is lenne rá mondva valami frankó magyarázat, hogy az úgy jóóó
Szerk.: Lapa, egy bekezdéssel feljebb talán neked is válaszoltam (No Offensive)
-
Colonel993
senior tag
Az egészben az a vicc, hogy független szakihoz is vittem... akinek direkt nem szóltam...
Neki az első blikkje már az volt hogy szét lett sütögetveEzek a puffadások a cippeken nem normális dolgok... mellesleg semmi folyatószer nem kell a memória modul tetejére, de még mellé sem...
A gyárban mikor a gép végzi a munkálatokat akkor is a folyatószerrel kevert forrasztóanyagot eleve felszitázzák vagy szimplán Golyózzák ahol dettó megint csak nem keletkezhet ilyen...Ez két dologtól lehet;
1.) Magas hőmérséklet a CPU/GPU Hőprofilja mentén és Puffadás (hosszútávon 500°C-nál kevesebb hőmérséklet is elég a sziliciumnak ehhez)2.) Egyszer már fel vállt az alaplapról a hóbelevanc és újrafújták kókány módon... és az éleket megégette a direkt Hő (itt viszont kevesebb mint 10másodperc is megégeti/kinyírja a modulokat)
Működni működik, van hogy félre renderel... pár dolgot kikapcsoltam Catalys-tben amivel nagyjából most stabilnak merem mondani, de összességében ezt nem magyarázza meg nekem senki NORMÁLISnak
Jópár noti ment át a kezem alatt, a régebbi LG üzleti szériás notikat szeretem még ahol dettó FULL réz hűtőrendszerek voltak...
Egyik gépnél se tapasztaltam ilyet IN STOCK álllapotban
ellenben szarrá hajtott Fujistu (Amilo Li muhahakategóriás) meg egyéb alsókategóriás vackoknál viszont igen
Tehát mégegyszer; NEM, ez nem tök normális dolog... ellenben 12e HUF-ból orvosolható...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest