Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Mobil flották
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krix
őstag
Én is ilyet keresek pár hete. Találtam egyet a helyi vaterán: i7 640LM, 6G ram, 100G ssd, webcam, FPR, 3G, dokkoló + DVD RW, karcmentes makulátlan állapot. €1200-ért hirdeti
Ajánlottam neki 400-at. Velem is az történt mint veled... Meg akart győzni, hogy ez már így is tök olcsó és jól járok vele. Ő sokkal drágábban vette és van neki egy x230-a és semmi különbség sebességben... Május óta van fent a hirdetés és még nem esett le neki, hogy drága...Találtam még egyet ebay-en, de amerikai és nem hajlandó amerikán kívül postázni, pedig próbáltam győzködni, hogy többet kapna érte mint otthon.
De nem adom fel, lesz egy ilyenem. Átmenetileg asszem kipróbálok egy i5-ös sima x201-est, meg egy x201 tabletet aztán majd meglátom melyik jön be jobban. Ha lesz még x201s, majd rárepülök, egyszer csak bejön.
Az a röhej, hogy tavaly már egyszer néztem ezt a gépet és volt ebay-en vagy 5-6, de akkor végül nem vettem, most meg nincs sehol.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Milyen TV-t vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple Watch
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- RAM topik
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ajánlottam neki 400-at. Velem is az történt mint veled... Meg akart győzni, hogy ez már így is tök olcsó és jól járok vele. Ő sokkal drágábban vette és van neki egy x230-a és semmi különbség sebességben... Május óta van fent a hirdetés és még nem esett le neki, hogy drága...