- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #66455 üzenetére
Ez igaz is volt. Eddig. A cégnél úgy kisöprődtek a TP-k, mint a huzat, Dell meg Mac van és ennyi, pedig aztán vérszemes TP fanboyokból nem 1-2 van/volt. Ez meg a szomorú valóság.
-
madle
őstag
válasz
FoxiestFox #66449 üzenetére
Segíts kérlek, hogy miért lenne érdemesebb?
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #66435 üzenetére
Akkor tényleg ne
Tökéletes megoldásért fizetek, félmegoldásért nem...de grátsiz jöhet
-
tothjozsi96
addikt
válasz
FoxiestFox #66425 üzenetére
about:config nem csak mozzilán van?
-
válasz
FoxiestFox #66423 üzenetére
A minek a mijét és hogyan?
-
válasz
FoxiestFox #66421 üzenetére
ott is akad
-
MrSealRD
veterán
válasz
FoxiestFox #66397 üzenetére
De nem ám. Nálam még az üzemel T61-en... bár csak ritkán indítom el...de mikor utoljára néztem határozottan jobb volt mint a Lenovo Solution Center...vagymi
-
MrSealRD
veterán
válasz
FoxiestFox #66395 üzenetére
Meg régen amikor még a ThinkVantage Toolbox életben volt akkor azt indította el...
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #66385 üzenetére
Arra gondoltam, hogy a perifériákkal együtt már sokkal többe kerül. Például egy T500-ban meg minden bele van gyúrva, sokban a webkamera is megtalálható.
(#66387)Francia91
Nem baj, ha később lesz készen, hiszen jó munkához idő köll.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #66385 üzenetére
Amúgy jah, röviden ennyi
De amúgy elkezdtem írni a cikket a HTPC-ről kb 2 hete, de nem sok szabadidőm van, így még minimum egy hónap, míg kész lesz. De már írogatom, csinálgatom a grafikus és teljesítményteszteket, meg majd összevetem minden téren a T500-asommal is -
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #66361 üzenetére
Na ja, Fan Error-ral elbukik a dolog a legelején
De azért hajrá! -
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #66328 üzenetére
Akkor ezt kiprobalom, de mar most is 50 fok korul mozog az i5. Egyebkent Cooler Master.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #66326 üzenetére
Mi a baj a "feher szarral"? En is olyannal raktam ossze a Precit. Igaz, most vet(et)tem MX4-et, de nemigen van okom ujrakenni.
-
válasz
FoxiestFox #66319 üzenetére
Van neked? Ha már dolgozni nem vagy hajlandó
-
válasz
FoxiestFox #66277 üzenetére
Ez semmit nem jelent, mert honnan tudod hogy nem a tankból kell innom meg fürödnöm a nagy nyomorban?
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #66275 üzenetére
Ha fizeted az útiköltséget oda-vissza, a szállást és a kaját, megegyezhetünk.
-
válasz
FoxiestFox #66268 üzenetére
Hol láttad hogy adtam neked választást bármivel kapcsolatban ?
Akkor Rawulfot veszem elő és közösen megcsinálom vele. Amúgy is kell kis szinten tartás ha már úgy is régen szereltem lapost.(#66269) Tim82:
Köszönöm szépen de most még nem megyek. Csak valamikor a következő hónapban út tervezve. Illetve...nem is tom.
-
Surfym@n
senior tag
válasz
FoxiestFox #66245 üzenetére
Thinkpad A31-re tippelek...
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #66245 üzenetére
A sarokban még IBM logo van, meg LPT port a hatuljan, igy 2006 elotti, maximum T60-as TP lehet. Szerintem...
De T60-on nincs LPT, igy ez kizarva -
válasz
FoxiestFox #66229 üzenetére
Az asztalin nagyon szerettem hogy 60 fölé nem ment semmim, de azt ugye nem is vettem kézbe meg ölbe néha. Az SSD is átlag 41°C ami szerintem sok az asztali 4 egy kupacban lévő hdd-m után ami max 37 volt időnként.
(#66228) Tikakukac : Sajnos nem értem a itt a BGA-t
-
válasz
FoxiestFox #66225 üzenetére
Nekem nem tetszenek a használat közben megjelenő minimum 50°C -s hőmérsékletek
És nem értem megint hogy jön ide a játék
a Civ5 pl default szar volt még az asztali i7-6850- kombón is , csak más hibát produkált
Mennyi 2dbx2Gb memória?
(#66226) Francia91: akkor váltok nagyobbra majd, de eGPU-t akkor sem ha nincs más.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #66198 üzenetére
Ez nem kerdes. Szerintem mar az M4600 is jobban sikerult. Az azt hiszem az 520-szal jott ki.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #66173 üzenetére
Amikor megvettem valamikor 2009-ben az X41 tabletet, Vista Business-szel kaptam előtelepítve, amivel alapból szépen ment a Wacom toll, nem kellett neki semmilyen driver. Fura is lenne, ha az érintőkijelzők terén herélték volna ki a Win 8-at.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #66168 üzenetére
4-5 év után nincs support? Kijött a gyári Win8-as T430-as és az újrahúzott gépre magamnak kellett rakosgatni kb mindent. Ja, hogy javították 1 év után? Óóó milyen kedvesek.
Ez a support szint nulla. Számmal kiírva: 0. Senki sem akar örökös supportot, de azt a szopást amit valóban azért friss 30-as gépekkel kell csinálni több, mint nevetséges.
-
Tim82
félisten
válasz
A T43-at leszámítva csak akkor, ha valahogy kikerülöd a telepítés során a PAE ellenőrzést. Bár valóban van rá workaround.
-
kistewe
tag
válasz
JAJA win 8.1 -et még az Atarira , ZX Spektrumra és a Commodor64-re is SENKI se maradjon ki a jóbol
uff stewe
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #66164 üzenetére
Végülis csak az üzleti gépek egyik fő erénye van így lehúzva a WC-n. Csak.
bitpork: Biztosan. De annyiból már esélyesen komplett gépet is veszel
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #66093 üzenetére
Hali.
Igen, éppen wifi nélkül vagyok, azért kell. -
Barcsik
aktív tag
válasz
FoxiestFox #66048 üzenetére
Lenovo T500
-
válasz
FoxiestFox #66040 üzenetére
Kinek mi az alapszolgáltatás. Lehet h te meg nem vennél audit
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #66037 üzenetére
Én is megváltoztatom már a jelszavam 20 karakteresre, hogy legyen értelme a fingerprintnek.
-
válasz
FoxiestFox #66037 üzenetére
Nekem 20/24 megy a gép leállítás nélkül és én ülök előtte a megy
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #65983 üzenetére
Nem követed rendesen akkor. Mai égéstér kell neked
A csontra felújított autó ismét összereccsent, ennyit a mi működik és hogyanról
Apám autókat újított fel, szocikat főleg. 32 éves volt a Ladánk, ha autó kaphat törődést, akkor ez tényleg, szobában alvós volt kb. Ha érzelmi kötődés pedig lehet, akkor úgy negyed évszázad csak elég lesz. Viszont beütött a racionalitás, avagy a sok Cougarhoz hasonló szopás miatt eldurrant az agy és irány a szalon, kocsi megvesz és ennyi, kész. 8 éve a legnagyobb gondunk talán egy olajnyomásmérő kis csepegése volt, amit ki kellett cserélni valamikor. Nincs lerohadás 2 gyerekkel anyucival a kormány mögött, nincs 2-3-4 évente kislakatolás sem semmi más amivel heti 1 napod elúszik.
Szóval ennyit a veteránozásrólA megéri nem éri 2 oldalú: szakmai és anyagi. Anyagi sohasem éri meg ha komolyan csinálod, szakmailag pedig akkor éri meg, ha tényleg komolyan csinálod. Ugye, a kígyó és a farka eset. Én már kijártam az oskolát, most, hogy már látom mire fut ki ez a sok hajó, csak a külső halmazt akarom megérteni.
Én a köztes részt nem vágom csak és kifogásolom. Tehát aki előre panaszkodik és kijelenti, hogy amúgy sem akar és tud hozzá, az miért akar futni felesleges köröket? Utólag azért van egy kis jogalapom, azt hiszem ezt megkérdezni, okulásképpen is akár. Ez az apróban nem fáj skatulya, tipikusan a Homasita és Swift esete vagy a kis x200s amiből asszem a csavarokon és caddyn kívül mindenét cseréltem 2 év alatt. Ha te egy GTI-t akarsz azt vegyél, ne cserélgesd benne-rajta a dolgokat, mert úgy sem lesz olyan. Vagy mire igen, addigra feldupláztad az árat és mire nem jutott időd? Élvezni.
Ez afféle önvallomás féle csak, az önkritika elviekben sokat segít a személyiségfejlődésben. ElvilegRocknRoller: Fentebb írták. 1-2 éve nem adtam vissza úgy gépet, hogy rendesen noszogatni kelljen.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #65980 üzenetére
A veteránozás azért messze nem olyan jó dolog. Kérdezd csak Winklert, aki őszintén szórja ki a veteránozás minden pillanatát. A balansz itt a kérdés, a fanatizmus ereje. Amíg nem gátol jelentősen az életben addig mehet, utána viszont meg kell hozni a döntést. Ha az AFFS-el való harcom befektetett órái helyett csak minden másodikban dolgoztam volna, az új gépemet boltból vehettem volna meg. És tekintve, hogy hova jutott az egész, hát, lehet jobb ötlet lett volna.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #65941 üzenetére
Nálam meg felugrál 1V-ra, amikor be van állítva 0.95. Tök mindegy, milyen séma van beállítva. Na meg csak a max feszt lehet beállítani a legnagyobb szorzóhoz, amit használsz. És akkor mi van a kisebb szorzókon?
Rmclock jó lenne, csak magasabb a processzor használata alapjáraton. Bár ez hőfokon nem vehető észre. -
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #65939 üzenetére
Te nem azért használod, hogy annyi legyen a fesz, amennyit beállítasz
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #65934 üzenetére
Nekem ugrál a feszültség, akármit csinálok...
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #65805 üzenetére
Az mit jelent, hogy manuálisan?
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #65803 üzenetére
Nálam is ugyanez volt.
(#65788) Chaser: Teljesítménycentrikuson is ugyanaz a helyzet. Úgy állítottam, ahogy mutattad.
-
YumeD
tag
válasz
FoxiestFox #65800 üzenetére
Istentelenül(T61hez mérem), persze tpfancontrol-lal javítható a helyzet, de akkor a konyhában marad renderelni estére
Konzumer egyetemista/ballagásos gépekhez képest azért nem olyan durva, csak mióta zasszony x61t-jét alulfeszeltem, maximalista lettem -
Gondwana
addikt
válasz
FoxiestFox #65797 üzenetére
(ha még nem downgradelt, W510/M880)
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #65794 üzenetére
CPUZ tuti rossz, asztalin tudok mértünk progikkal és voltmérővel is, full hülyeség.
Minden más meg ugye leginkább attól függ, mit mutat, mekkora időtartamot átlagol ki a szenzorból.
-
válasz
FoxiestFox #65766 üzenetére
Igen a módosítás utánra gondoltam!
-
válasz
FoxiestFox #65757 üzenetére
Én most a Kingston V300-at nem venném, lásd SSD témából is kikerült az ajánlott meghajtók közül.
Samsung 120 EVO.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #65743 üzenetére
Flash 30-40% prociterheléssel elviszi az 1080p yt-ot. HTML5 viszont eszi rendesen.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #65732 üzenetére
Szerinted csak az 1080p ad jó képminőséget, szerintem pedig csak jobbat ad a 720p-nél, amiből nem következik, hogy hatalmas értelme van egy 1080p-nél kisebb felbontású kijelzőn kötelezően 1080p-t nézni, vagy hogy a 720p szar lenne -> nekem megüti az élvezhetőségi mércét, úgyhogy kissé értetlenül figyelem, hogy a "normál" használat kritériuma egy 1080p-nél alacsonyabb felbontású kijelzőn az 1080p videók nézése.
(Én filmet eleve tévéképernyőn nézek és ott is olyan távolságból nézem, hogy a különbség marginális a 720p és 1080p között.)Másrészt meg eleve leírjátok, hogy egy kicsit optimalizálatlanul működő, resource-hog böngészőben akartok 1080p-t nézni és persze a vas kevés. Olyan apróságokról nem is beszélve, hogy a html5 sem épp egy hú-de-kiforrott szabvány és végképp nem megváltó a flash-hez képest.
Nem utolsó sorban, 6 éves gépekről van szó, amit egyikünk sem 6 éve használ, hanem 1-2 éve, szóval minden bizonnyal nagy csalódás lehet most így hirtelen rádöbbenni, hogy esetleg van, amiben kompromisszumot kell kötni a használatában.
Oké. Biztosan én vagyok az ufó.
(Vigyázat, hozzászólásom nyomokban iróniát tartalmazhat.)
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #65734 üzenetére
Hallom...
megakad a hang.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #65730 üzenetére
Ha tényleg megszünteti dobj privátot árral, de ha ugyanúgy marad a lagg megy vissza a feladónak...
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #65711 üzenetére
Ja, ezt mar olvastam en is par helyen. Csak ott van az IGP, hogy el lehessen mondani, hogy ket grafikus egyseg van. A valthatosag mar nem lenyeg
-
r4z
nagyúr
válasz
FoxiestFox #65707 üzenetére
Tudja, csak megfelelő driver kell mellé. Én az asztalon jobbklikkel tudok váltani 8.1 alatt T400-nál az Intel és az AMD között a Catalystban. Van pár másodperc késlekedés váltáskor, mert hákolt a driver, de alapvetően működik.
Szerk: Ja, hogy automatikusan... Hát, olyan tényleg nincs, de így még mindig jobb, mintha külön program kéne hozzá
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #65701 üzenetére
Én meg nem találtam, hol állítod a különböző szorzókhoz a feszt. egy fesz volt, azt lehetett állítani.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #65707 üzenetére
Ha jól rémlik, abból is csak a kései, Optimus-os példányok tudnak ilyet. Van egy rakat olyan T510, NVS 3100-zal, amelyiknél váltani sem lehet, csak a dedikált GPU mehet.
-
válasz
FoxiestFox #65703 üzenetére
Előbbi is, csodálatos!
És ezzel eddig nem szaggat a hang, ha aktív az SLFM, RMClockban berecsegett néha. Érdekes. -
válasz
FoxiestFox #65701 üzenetére
Utóbbi megvan, oké
-
azbest
félisten
válasz
FoxiestFox #65689 üzenetére
Gondolom az eszközkezelő-ből a vendor és device id (vagy linux alatt lspci).
Nekem 34-es méretű Ake kártyám van, azon a matricáján is rajta van. Ez nec / renesas chipsetes, ilyen [link], nála a 4es kép ez. Meg van 54-es esata kártyám is, az meg olyan mint nála a 6os. -
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #65665 üzenetére
Szerintem ő is kimatekozta.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #65648 üzenetére
Azért nem kicsit aggódtam, hogy tégla lesz belőle.
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
FoxiestFox #65614 üzenetére
Tuti?? Ez a szivacs fogkrém elég durvának tűnik. A t420s-nek eléggé lágy / selymes felülete van. Valamiért olyan érzésem van, hogy azzal csak többet ártanék neki
(#65613) Chaser: Milyen takarítószerre gondolsz? Gondolom nem hipóra, domesztoszra meg dörzsire
Ablaktisztító vagy valami alkoholos löttyenet+ vatta? -
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #65578 üzenetére
Igen. Úgy rémlik, szerelték is W500-ba. Még csak nem is haxolás, sima kijelzőcsere, semmi máshoz nem kell nyúlni.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #65526 üzenetére
a TP-on szebb piros
. Vrt a nagy dilemmam, egy vizes M4600, ne lenne ilyen messze... Egyszer mar eladtak £280 korul.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #65504 üzenetére
Csak én FHD panelesen játszottam, 1280 teljesen ok ott
-
válasz
FoxiestFox #65504 üzenetére
Risen 2 halali xar. Civ 5 szaggat. Meg egy picit plusszolt orajelen is. W700 lesz ebbol...
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #65495 üzenetére
Sztem kb HD 3650 szint emiatt, de nem néztem utána.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #65493 üzenetére
Az hogy most valaki kifog egy alkalmi vételt mit jelent? Semmit
T500-ast 45-50k körül már kapni kis hdd-vel, 2x1 rammal, , ha az ember tudja hol kell keresni elég frankót is kap annyiért. De 60-70 körül már 4GB ram, nagyobb hdd is belefér jó akkuval, LG kijelzővel. Na W500-asak azért nem itt mozognak.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #65484 üzenetére
Sztem maradj read onlyban!
-
trafipax
tag
válasz
FoxiestFox #65447 üzenetére
Igen vissza.
közben sikerült egy sör+whisky kombó mellett ott ülni e gép mellet és kivárni a kb 13 perc sötét képernyő mellett, nyomogatva a gombot, hogy bejussak a BIOS-ba és akkor a köv. error jött fel:
ERROR 0210: Stuck Key 1C
nem mostam ki a billentyűtetet, nem öntöttem bele a sörömet sem.
Ez csakis az update után jelentkezett.
kérdés, hogy melyik az 1C és hogyan tovább -
válasz
FoxiestFox #65432 üzenetére
6400-6500 már jó. De csak IBM szervizes voltam a megboldogult SZÜVnél
Szerintem TP vonalon maradok ha tehetem.
-
válasz
FoxiestFox #65428 üzenetére
Nem ismerek semmilyen Precit...és ha mobílról írsz Téged sem ismerlek
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #65428 üzenetére
Érdemes volna megnéznie a Preciket is.
(#65429) Tim82
Köszi.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #65374 üzenetére
A logikáról annyit, nemrég egy srác egy rakat alkatrészt akart venni. Nem értettem mért jó neki, mert komplett gépnél amit vinni akart drágább lett volna
Nem értettem mért nem jó az, ha leszámolom a neki fölösleges hdd-t, és az 5100 wlan helyett majd vennie kell 5300-ast. 2x1GB ddr ugye gombokat ér, azt nyilván nem tudom leszámolni. De megvan a f@sza LG kijelző amit akart, a patika állapotú belső és fedlap, nem ez nem jó. Vége az lett, megbontottam neki egy komplett gépet, vigye az alaplapot és akkor pakolja össze magának ahogy gondolja. Két hét múlva keres, nagy a baj, nem jó helyen van az audio csati az alaplapon...hívjam a szervizt. Mondtam ha akarnak valamit hívjanak, én mért hívogassak inkompetens emberkéket? Már akkor tudtam valami nagy disznóság lesz itt
Persze kiderült T61 alsóházba akarták berakni a T500 lapot...Tipikus hol a logika, hogy bonyolítsuk meg az életünket sztori.
-
válasz
FoxiestFox #65374 üzenetére
Szóval az úgy volt, hogy fáj. Ma már egy csomó mondatból kihagytam szavakat, visszafekszem aludni
-
zebede
őstag
válasz
FoxiestFox #65370 üzenetére
OK! Meg lesz véve
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #65341 üzenetére
Most gyorsan kellett olcsó megoldás mert kellenek cuccok a vinyóról. Aztán utána akarok multibayt bele 2.5-ös vinyóval. És akkor fog kelleni az usb-s cucc hogy átmásoljam a dolgokat az asztali vinyóról a multibaybe lévő vinyóra, de ez még később lesz.
Rendszernek meg SSD, mert ez a vinyó ami benne van 20ms meg 15 MB/s amit olvas a 4KB-os fájlokkal ez fantasztikus, új szintre emeli a tetű lassúság fogalmát. Pláne amennyit lapozózik a kevés ram miatt, az is kell majd. -
Thoty
senior tag
válasz
FoxiestFox #65329 üzenetére
Köszönöm a választ mindenkinek!
Igazából minél hosszabb ideig van sleepben, annál lassabban indul el utána. Ma a bejelentkezés "csak" 3-4 perc volt, tegnap szinte alig tudtam kivárni, 4 nap sleep állapot után több mint 10 percig tartott mire bejelentkezett...
Lenovo fórumon találtam, hogy deep sleep-be kerül a CPU és onnan lassan jön vissza, ezt a PowerManagerben ki lehet kapcsolni. Ez jelenleg nincs bekapcsolva, de amikor be volt, akkor is ugyanez volt a jelenség. -
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #65287 üzenetére
Borzasztóan puffadtam.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #65282 üzenetére
Ha figyelembe veszed mennyi ideje vagy itt és mennyi hozzászólásod lett eddig, még vagy 25 év mire eléred ezt a rangot.
Amúgy nekem 90W-os slim tápom van és az is melegszik mint a dög.
-
válasz
Nem. Én Disznó rangot akartam de nem akarták a jót.
-
Tim82
félisten
válasz
Ja, ha visszafogjuk a szófosást (amit Chasernek nem sikerült
).
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #65269 üzenetére
Ilyenem van nekem is, de ez nem SDbe való hanem a normál méretű memory stick foglalatba. Az SD ennél szélesebb picivel.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #65267 üzenetére
Van átalakítóm, de az csak memory stick méretűre csinálja az meg még mindig beleesik az SD foglalatba. Gondolom van M2-SD adapter ezek szerint, de annyira nem lényeges hogy most ilyent vadásszak.
-
razorka777
veterán
válasz
FoxiestFox #65214 üzenetére
-
razorka777
veterán
válasz
FoxiestFox #65211 üzenetére
A gomb kombinációra nem reagál.
A gép előéletéről annyit tudok, hogy működött a wifi, majd levitték vidékre, de mikor visszakerült már nem ment egyáltalán.
Ezért gondolom, hogy valami akkor történhetett a géppel. -
YumeD
tag
válasz
FoxiestFox #65195 üzenetére
Bocs, kapkodás van, de tényleg
-
YumeD
tag
válasz
FoxiestFox #65187 üzenetére
W510. Kicsit meleg köv. generációhoz képest, nem egy akkubajnok, de a céloknak megfelel, 2-3 műhold áthaladást meg röhögve kibír(2-2.5 óra aktív sdr-console mellett). SSD + 16GB memó meg kellően fürgévé teszi a mindennapi dologvégzéshez.
-
YumeD
tag
válasz
FoxiestFox #65076 üzenetére
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #65166 üzenetére
Annyira azért nem régi a T40 hardvere, egy Lubuntu pl. bőven jó lenne rá. Puppyval én próbálkoztam amúgy (egy PIII-alapú Celeron-os ősrégi Toshiba notiból próbáltam valami használható gépet faragni), ugyan nagyjából minden úgy-ahogy működött, de azért nem mondanám túlzottan felhasználóbarátnak.
-
atomanti19
aktív tag
válasz
FoxiestFox #65161 üzenetére
Chaser:
Ezt néztem ki. Jólesz? Csak netezésre és minimális irodai munkákra kellene. -
válasz
FoxiestFox #65156 üzenetére
Igazából semmi változást nem hozott sajna
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #65143 üzenetére
x200 tabin nem fog menni, T500-ak meg most elég messze vannak tőlem
De 100% hogy amd gpu toolt használtam anno hozzá, csak nem újabb verziót. Azt tudom hogy több verziót is megnéztem. 7végén ha nagyon unatkozok - biztos nem fogok
- rálesek. Egyébként akkor se kínoztam csak megnéztem mit tudott az akkori gép.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #65110 üzenetére
Kétlem, hogy 0,825V-nál alacsonyabbra feszeled alapjáraton.
(#65111) Chaser: Hát igen, lehet majd beruházok én is egy T-s-re. Egy bajom csak, hogy az Rmclock pörgeti is a procit, a másikhoz meg nem értek.
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #65084 üzenetére
8GB van benne. Ez most egy M4500, szerintem egy darabig marad.
-
atomanti19
aktív tag
válasz
FoxiestFox #65092 üzenetére
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #65076 üzenetére
Igaz, koszonom. Meg alapbeallitason van a GPU, bar szerintem nem is piszkalom.
FPS: 14.0
Scores: 593
Min FPS: 8.5
Max FPS: 17.6
A beallitasok ugyan ezek voltak, kiveve a felbontas, az 1600x900 fullscreen volt.
1280x720-on:
FPS: 19.0
Scores: 804
Min FPS: 11.9
Max FPS: 24.0 -
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #65072 üzenetére
Esetleg valahogy osszemerhetnenk mekkora a kulonbseg az FX880 nVidia es a V5700 ATI kozott.
-
g6b0r
csendes tag
válasz
FoxiestFox #65065 üzenetére
koszi!
elvben nem érte olyan fizikai behatás ami elgörbitette volna. persze hasznaltan vettem...meg egy bonusz kérdésem lenne: a mi az a szürke, gitt-szerű anyag a jobb alsó lapkán?
úgy értem, hogy arra kenjek pasztát, vagy ez az anyag maga valami hővezető paszta? a fotón nem látszik, de eléggé vastag réteg, ~1 mm. és eléggé száraznak tunik...üdv,
g6b0r
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #64997 üzenetére
Leginkább az a furaság, hogy az SWTOR néha irgalmatlanul resource-hog tud lenni, nem épp az optimalizálás mintaképe. Mondjuk fél éve ugyanezen a gépen, ugyanezzel a konfiggal nem volt gondja, de azóta volt pár patch.
Cserébe fél éve még irgalmatlan szerverlag-ok voltak, most már mintha ezt megoldották volna.
-
MrSealRD
veterán
válasz
FoxiestFox #64953 üzenetére
Most, hogy írtatok róla próbálgattam és nálam T61 sem 64-en sem 128-on nem produkál maxot. 99-nél viszont úgy beindul a daráló, hogy rendesen megijedtem tőle. Viszont sem a tpfan sem AIDA nem képes a fordulatszámot helyesen mutatni, mert 3250-nél nagyobb számra nem vált. Viszont ha 7-es fokozatra állítom ami a tényleges 3250, akkor hallható a különbség a 99-es fokozathoz képest...
Szerk.: Néhány másodperc után 4505rpm-et ír ki. Csak várnom kellett...
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #64953 üzenetére
Most toltam egy Stalker benchmarkot, mivel a játék a vinyón van amit még nem érek el amíg nincs átalakítóm így azt nem tudtam kipróbálni. És 1280x720 DX9, lowon szóval a második szint nem a legalja, 17-32 között megy épp játszható. És egész jól néz ki még a játék így is, legalábbis nem hányás az egész.
Viszont a ram csurig van és lapozó megy ezerrel amitől beakad, mindenképp kell ramot is vennem bele. Ahogy elnézem nem is drágák. 2x1 giga van most benne, 2x2 gigát akarok helyette. Mekkora órajelig támogatja a lap? Az FSB miatt felesleges bele gyorsabb, de a cellafreki miatt gondoltam ha nem drágább akkor mehetne gyorsabb is csak nem tudom mekkorát támogat. És időzítésben? Mert a mostani 1066 CL7 siralmas, épp elég az FSB miatti késleltetés nem még a ramon is veszteni. Bár aztán szerencsétlen gépnek szerintem ez a legkisebb baja a sebességet illetően.Bios vezérli a ventit, mert amióta alulfeszeltem pont jó az is ahogy az vezérli. Nem néztem hőmérsékletet de a teszt alatt is felesen pörgött csak, nem lehetett nagyon melege. Bár ekkora feszcsökkentés után el is várható.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #64941 üzenetére
Ok.
Az integrált hang nektek is zajos kicsit? De csak basszusnál hallani kis villanysercegés szerűséget. Először azt hittem a basszuskiemelés miatt, de ha visszaállítom is ilyen. Lehet az EC-ba egy hangkari lesz így, elég nekem az USB-s vinyó is nem kell sata. Mert azért ennél jobb hangot akarok.... Bár van USB fejes erősítő is ennyi erővel.Hhhhhh. A kezdet mindig nehéz. Notis élet eleje...
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #64935 üzenetére
Ezzel is csak 900-ig vehető le. De közben rájöttem miért, mert ez az idle vid és alá nem lehet vinni. Több mint a semmi, mert a load 1100mV-hoz képest le lehet vinni 900-ra és úgy néz ki stabilan tudja is. De én ara gondoltam, hogy idle mikor 110MHz-en megy akkor a 900-at lejjebb vinni hogy Youtube alatt is alacsonyabb feszen menjen, de mindegy jó így is azért.
Az RMclock meg elindult most állítgatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest