- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CharlieDrop
veterán
válasz
audi100td #28245 üzenetére
Ő, lehet rosszul írtam, mert itt úgy látom, hogy amik nekem fontosak ugyanazok, igaz a 420-as szériát nem látom a listában... áh megvannak, köszi a választ
esetleg lenne még olyan kérdésem, hogy van-e vmi jó hely, ahol használtan lehet kapni T410-420, esetleg T510-T520-asokat
köszi
-
Psychonaut
veterán
válasz
audi100td #28174 üzenetére
Az annyibol jo lenne, hogy itthon is meg tudnam nezni, illetve ki tudnam cserelni, ha csak az a ludas...
Tehat: valaki tudna (budapesti) kolcsonadni T4x invertert par napra? Esetleg ha felenged magahoz, akkor ketto percre is eleg, amig berakjuk a gepbe megnezni, hogy az-e a gond, vagy sem.
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz
audi100td #28170 üzenetére
Természetesen, mindkettő IDE, csak az 1.8"-as fele akkora, de a keret megtartja, mert a csavarhelyek ugyanott vannak. Nem kell jumperolni se semmit, az 5Vot automatikusan alakítja át. Az "eredeti" lenovos SSD-nél nem tudom, mi a helyzet, de a kingspec biztos ilyen, nekem is volt egy 32GB-os.
-
spyduck
nagyúr
válasz
audi100td #27334 üzenetére
MacBook a legjobb, majdnem IPS, de az Elitebook WVA is ott van a toppon
Delleknek viszont nem láttam még a nagyfelbontású kijlezőjüket, Thinkpadból pedig a 14" fölöttieket nem láttam 1600x900 és nagyobb felbontáson. Meg kéne csípni egyet. Nincs ilyen vkinek a fóumon? -
spyduck
nagyúr
válasz
audi100td #27332 üzenetére
8540p-ben is gagyi TN van de legalább nagylátószögű, jöv7-en nézem meg az 1600x900-as 8560p-t is. Muszáj vennem vmi normális kijlezős notebookot, mert az 1280x800 a gagyi betekintési szögeivel kínzás nekem.
12" IPS (X220) sajnos kicsi és mást egyszerűen nem találok...
-
tibyke
tag
válasz
audi100td #27323 üzenetére
a furmarkot csak tegnap eresztettem ra eloszor, es akkor is minimalis felbontasban (400x300), mindent minimumom, es szepen el is futott 30 percig (70 fok volt a max a gpu-nak), es csak utana halt el.
en is gondoltam mar arra, hogy eladom bontasra, de ha van meg esely a "visszateresre", akkor azert elnek vele...
mit javasolsz?
esetleg szedjem szet, nezzem meg, mi van a proci/gpu/hutes kornyeken?
t
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #27296 üzenetére
Vannak ott ws gépek is
Más a thinkpad mások a dellek az tény.
soldi3r: Mióta gyenge a huf. 1ébként kb 2 éve kérdeztem egy inspironra +2év lett volna br13-14k. Egy 6400-esre 17k. Mostani árfolyam mellett mind2 lenne 25k körül. De ha megnézel egy lenovo garbővítést az se lenne olcsóbb, sőt.
-
soldi3r
veterán
válasz
audi100td #27296 üzenetére
hát sajnos a legújabb szériának már csak az a része az igazi
egyébként nekem azt mondta a szervizes, hogy ha a műveletről van a dell honlapján szerelési utasítás, akkor azt garvesztés nélkül otthon is cserélheted és valóban nem is szóltak érte
de a ndb-t hosszabbítani elég drága -
Chaser
legenda
válasz
audi100td #27294 üzenetére
Nem szólnak érte. Szervizes volt nálam tőle kérdeztem, de az egyik dell szerviz vezetője se mondott mást. Nem is nézett semmit a gépen mikor kijött, csak a problémát és a service tagot. Nagyon sok ember pártolt át dellre erről-arról az ilyen hozzáállás miatt. Van defektes dell gép, hogyne lenne, mindenhol van, de jó tudni mire számíthatok ha baj van. Teló aztán jön a gyorssegély. Nem mellesleg garbővítés ára is úgy láttam eltörpül lenovo gépekéhez képest. Viszont azt is maximálisan megértem ha valakinek fontosabb a thinkpad feeling
Azért egy újabb ips paneles csoda thinkpadet én is kipróbálnék, mert nem nehéz megszokni az érzést
Ha 1x külföldre vetődök ott majd veszek is egyet.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #27292 üzenetére
Ez most komolyan meglepett, dellnél ilyennel se pötsölnek. Azt a napot megérném hogy thinkpad lenovo szintű szervizhátteret kapna itt - lehet valamikor olyan volt - csak thinkpadem lenne
A hab a tortán pedig az lenne ha thinklight mellé lenne backlit bill is. Talán utóbbi egyszer majd megvalósul, előbbi nem valószínű. Gyanítom a háttérben az lehet hogy nagyon visszaesett a thinkpadek itteni eladása, egyszerűen nem éri meg nekik komoly szervizhátteret biztosítani. Kis szelet vagyunk mi az egész tortából.
-
zonusz
aktív tag
válasz
audi100td #27281 üzenetére
Most hüjjén fog hangzani, de van egy 9 éves, cerkás HP-m, a mai napig hibátlanul működik - persze az aksi évek óta halott - pedig fényévekre van az akkori jobb gépektől is. Ezzel csak azt jelzem, hogy lehet hiba nélkül is működni, amit írtam az a lehetőség és akkor a várt segítség. Azonban az igaz, hogy többen jelezték, hogy a Lenovo már nem tartja a korábbi minőséget. Szerintem azért az x220 kicsi, masszív és ips képernyős. Csak rendesen megcsinálták. Csak mellékesen jegyzem meg, hogy tavaly óta nézem az árakat, mindössze egy százassal ment fel tavaly szeptember óta. Igazad van no para.
-
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz
audi100td #27210 üzenetére
LED-es a háttérvilágítás. Remélem csak valami driver probléma. Mindenesetre újratelepítem, aztán ha akkor is csinálja, akkor szervíz.
mod: nem a világítással van a gond, hanem a képpel.buvartacsko: Megcsinálják helyben, az alkatrészt viszont rendelik. A T400at sem hagytam benn, mert használható volt hibásan is. Egy nap míg szétszedik, megrendelik ami kell, kb egy hét alatt jön meg az alkatrész, majd még egy nap amíg beszerelik. A Böszörményi úton van, pontos címre nem emlékszem.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
audi100td #27160 üzenetére
Előrebocsájtom, hogy nem vagyok járatos a TP-ek terén, de olyasmi rémlik, hogy az etalonnak számító T60-as széria után "hanyatlásnak" indultat a TP-ek.
Pl most gyorsba néztem T400 tesztet és panaszkodtak a bill.világításra, máshol a magára billre, stb.
Tehát ilyen dolgok érdekelnének.
Munkára kell a gép elsősorban.Alapvetően ezt a T61-et néztem ki, de 70E-ért elgondolkoznék a T400-ason.
-
MrSealRD
veterán
válasz
audi100td #25323 üzenetére
Na ma adott volt a helyzet. Megcsináltam a próbát.
PowerManager-ben továbbra is a 40-50% beállítás van érvényben.
A végére 11%-ra merült le. Ezen a ponton kikapcsoltam a gépet. Ezután dugtam rá a töltőre.
Közel 2 óra elteltével kapcsoltam be, hogy biztosan ne zavarjam meg. Jelentem kikapcsolva is 50%ig töltötte fel, tehát figyelembe vette a PM beállítását.Azonban a múltkor amikor a kikapcsolt gépből kivettem az akkut majd visszatettem, ezután dugtam rá a töltőre, így már nem vette figyelembe PM beállítást és 100%-ig töltötte.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #25316 üzenetére
Na majd kipróbálom én is
Eddig annyira nem figyelgettem. Megrendeltem a hdd caddyt is. Van valami kapacitásbeli limit arra hágy GB-os hdd-t rakhatok bele? 500-as menne bele.
szerk:Eladó az egyik IPS T60-am ha érdekel vkit. A vevő visszalépett mert kifejezetten nyomdai melóra kellett volna neki és nem vált be. Dell u2411h-hoz viszonyítva nem is csodálom
-
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #25313 üzenetére
Úgy érted ha kikapcsolt állapotban teszi be az aksit? Bekapcsolt állapotban is rá lehet tenni
Nálam mindig megmaradt a beállítás csak most csere után.
szerk: Most is be van állítva hogy 40%-nál kezdjen el tölteni 55-ig. 92%-osan raktam be a mostani akut, ott is maradt. Nyilván lemeríteni nem fogja magát hogy elérje a 40% limitet, de amint managerben ezt beállítottam töltés azonnal le is állt. Kikapcsolva se tölti a gép tovább.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #25301 üzenetére
Már folyamatban
"de hétköznapi használatra feleséges" Ezen jót nevettemtudom én is szoktam félregépelni
szerk:#25303: Ez még jobb akkor
szerk2: Azt tudtam hogy érted, csak felesleges helyett feleséges-t írtál
De tényleg felesleges átlagfelhasználásra, viszont a horizontális látószögek meg jobbak a nagy képppont sűrűség miatt, ergo szebb képet ad.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #25279 üzenetére
Jó gép az akinek bejön, nekem nem jött be. Most van "szakértőnél", arra próbál rájönni mekkorát esett egy előző vkinél
De mondjuk eddig úgy néz ki túlélte ha a hűtő oda is lett meg burkolati elemek.
salieri.: 15.4-es 1920x1200 kijelzős t61p nem ips sajnos. Szemből jó képe van, inverzbe se fordul át döntéskor olyan gyorsan mint egy kisebb felbontású panel, de nem ips.
Ebayen látni 1600x1200 T50p-t ha úgy adódik, de nem olcsó az se a járulékos ktsg-ek miatt. -
Chaser
legenda
válasz
audi100td #25138 üzenetére
Köszi majd kipróbálom, még a billt se használtam olyan patent állapotban van, mindig külsőről nyúzom
Mondjuk most bajban vagyok ha vinni kell, már csak egy van.
Nem is tuningolni akarom, jó ez így ahogy van. Fedlap gumírozással meg majd lesz valami.
Egyedi ez anélkül is, sehol nincs piros trackpoint, kék enterMeg azt figyeltem hogy a legtöbb gépnél nincs rajta a típus jelzés, biztos szégyenlős a gyártó, ezeknél rajta van az is.
Carbont majd sztem veszek, más dolog képeken, élőben lehet mást mutat. De ha már megcsinálom akkor normálisan, széleit bevezetem a keret alá. -
Chaser
legenda
válasz
audi100td #25098 üzenetére
Rendszernél is másképp viselkedne 3Ghz-en, persze nem számottevően. A HT jó dolog, de nem mindig, olyan adok is pluszt meg nem is dolog. Végül is a kis "celeron" majdnem i3 HT meg néhány utasításkészlet nélkül. Persze hogy jó vétel
Én is azt akartam a htpc-be, de aztán jöttek a thinkpadok
És nem offfolok mert jönnek a modik
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #25096 üzenetére
Így már értem.
Rendszernek valóban nincs nagy különbség T2400 vs T7600 közt. De ha elindítok egy konvertálást ott már meglátszik ki az úr
G530-cal is csak annyi a baj, hogy 2.4Ghz, mindjárt másképp viselkedne HT nélkül is 3Ghz-en, pl mert a cache magórajelen jár.
De ezek már nem ide tartoznak. -
Chaser
legenda
válasz
audi100td #25092 üzenetére
Dehogynem
Mikor megvettem az SSD-t T2400 volt a gépben. Aztán cseréltem T7600-ra aminek azért elég nagy órajelelőnye van +2MB cache. Nem lett gyorsabb se a boot se a rendszer. Most elég jó kis vinkóm van, boot 30-32 sec, a 96-os kingstonnal 15-17 volt. És azzal tényleg minden alkalmazás pöccre indult. Azért hdd-n érződik hogy randomban nem a világ közepe. SSD-nél minden helyzetben érződik a gyorsulás, cpu-nál meg kifejezetten cpu igényes feladatoknál. Szóval igencsak észrevehető az. Ha valaki nem veszi észre ott az SSD a ludas.
szerk: Sata1 meg szekvenciális műveleteknél korlátozó. Pl másolás, nagy mennyiségű videokódolás. Rendszernek sokkal fontosabb a kis fájlok olvasása, abban meg a leggyorsabb SSD-t se fogja még vagy 10 évig vissza a sata1, meg randomban se.
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz
audi100td #24549 üzenetére
Közben eszembe jutott még egy dolog ami viszon kifejezetten zavart a T400 ban. A PCMCIA/Expresscard kiadógombja akkor is kijön, ha nincs benne kártya.
PCMCIA 3G modemmel használtam, és mindig kijött az expresscard gombja is, persze aztán nem lehetett egyszerre visszanyomni mindkettőt, csak ha szerencsém volt...
T43-nál csak az jött ki, amelyikben kártya is volt.badacsony: Csak az én véleményemre nehogy alapozz egy notebook-vásárlást!
Szerintem gyatra munka, siralmas tervezés. Egy 230e-s gépbe ne kelljen már kartonlapokat dugdosni otthon, hogy ne zörögjön/hajoljon a billentyűzet. De ezt csak én mondom.
Olvasgass teszteket, és legjobb lenne ha személyesen meg tudnád nézni valahol.Mielőtt x200s vásárlásra adtam a fejem, énis kipróbáltam egy x200-at a biztonság kedvéért.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #24537 üzenetére
Időzítéssel többre mentem én is amd-nél, 800_cl4 gyorsabb volt mint 900_cl5 legtöbbször. Noteszban meg ilyennel nem lehet bűvészkedni esetleg segédprogrammal, de intel alá nem ismerek ilyet meg valszeg a ram se tudná. DDR2 v 3 is ott bukik el, hogy hiába gyorsabb elvileg a ram, ha az időzítések meg sokkal rosszabbak.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #24523 üzenetére
Elhiszem nektek, olyat még nem láttam. Viszont nekem csilli kijelző nem kell meg 12" se, így kénytelen vagyok ips-t nézni
Azért meglesnék egy affs-t is.
szerk: azbest: Passz, folyamatábra rajta van. Az biztos hogy működés alatt a piros világít, tehát menet közben nem kéne belőle kiszedni ha nem muszáj. Nekem az egyik dokkon van, másikat meg hurcolom ha kell, nem foglalkoztam kiszedéssel különösebben.
-
Tim82
félisten
válasz
audi100td #24475 üzenetére
Ki lehet kerülni tudtommal.
sutszi: részemről nem kötekedésnek szántam, de nagyon meglepett volna, ha a Lenovo tett volna ilyen korlátozást a T61-be. (Oké, a SATA2 gyári korlátozása is fura dolog.)
Win 7-témához annyit, hogy 2 GB RAM-mal T42-n nagyon szépen muzsikált nekem is.
-
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #24326 üzenetére
Volt mindegyik thinkpadból nálad?
1ébként tipp volt, lehet simán csak nem kompatibilis vele.
Tim82: Azonnali notebookos...topikban írta egy tag hogy hdd-t cserélt, biost is kiütötte de kevés volt a boldogsághoz a T43-ban. 10-ed olyan lassú volt installkor mint kellene, aztán átrakta desktopba, feltelepítette azzal, vissza notebookba, összeszedte magát a 7 és utána jó lett.
Thinkwiki amit linkeltél "Use unofficial modified BIOS" Ez sztem azt jelenti hogy rohadtul nem indul el idegen hdd-vel és gyári bios-szal a T43 meg pár másik modell.szerk:Novics Ha nagy a hézag a palmrest és picimaci burkolat között tegyél közéjük valami szivacsot pl.
-
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #24233 üzenetére
!Overdose!: Helytelen! Én biztos olcsóbban adtam volna
vagy ha nem hát kisnyúl
Mindenesetre van egy ilyen eladóm:
MATSHITA DVD/CDRW UJDA775 ATA Device
Drive Letter F
Readable Media CD-ROM, CD-R, CD-RW, DVD-ROM, DVD-RAM, DVD-R, DVD-RW, DVD-R DL, DVD+R, DVD+RW, DVD+R DL
Writable Media CD-R, CD-RW, CD-RW HIGH SPEED6k, akit érdekel pm.
A mostani gépemre direkt nem raktam fel a tpfant. Jgyis többet van a gép passzív üzemben mint járó ventivel
-
MrSealRD
veterán
válasz
audi100td #24219 üzenetére
Tudom, hogy ki lett tárgyalva. A PH! keresője nálam kb minden 2-3 alkalommal használható, mert ugyanarra képes egyszer semmit, egyszer meg sokmindent kidobni.
Amiket meg találtam, igazából nem pontosan egyeztek. Volt ugyan átfedés de el is tértek egymástól.
Például azt sem értem, hogy 1 ciklusnak számít az is ha 20% - 85%-ig állítom be, meg az is, ha 30%-60%ig? Szeretném akkuról használni akár napi szinten...kényelmi okokból, de nem létfontosságú. Lehet inkább maradok főleg töltőnél és csak kevesebbet akku...lapa: Valamiért teljesen másra gondoltam a "Hydra Pack" alatt. Most már vágom...Kösz.
-
lapa
veterán
válasz
audi100td #24194 üzenetére
én mindent megpróbáltam, de egyszerűen nem hitte el hogy a kutyának rettentő nagy szüksége van egy saját gépre. hiába no, ezek a nők egyre furfangosabbak.
@sutszi: életem első tartós hátizsákja az 5.11 tactical rush szériája (mondjuk rush 24). ez amit linkeltél (bocs) kábé a reklámszatyor kategória ahhoz képest. volt előtte egy erősnek és tartósnak tűnő camelem, aztán egy évesen már én varrogattam otthon a kici kínai emberke után.
nagyjából ilyen árban is van a táska... ...ha van usa címed. állítólag jobbak lesznek az árak az európai webshoppal, de most még 25% áfa meg brutál shipping van.
ezek az 5.11 cuccok egyébként elég lenyűgözőek. életem legkényelmesebb rövidgatyája, nagyon sok más gazdag amcsi szerint életük legjobb télikabátja, nem-koszolódó uniformis, örökéletes zseblámpa, gépfegyver-hordozó táska meg miegyéb. nem hittem el hogy nem az x+1 kínai vacak míg meg nem tapasztaltam. az egész világon sok helyre szállít a hadseregnek és egyéb rendfenntartó erőknek, tényleg nem az a "hoppá tönkrement" cucc.
nem releváns, csak a nem-kommersz hozzáállást minősíti, hogy vannak direkt "glock 9 előrántó" zsebek, meg külön "turistának látszós" kategória mindenből. tipikusan az a cucc, amikor a pólós-farmeres ami rendőr kezében ott terem a pisztoly, és te meg asziszed csak a filmben van ilyen. közben meg a póló rejtett zsebes.
nem kapok jutalékot, csak tényleg olyan anyagvastagságú meg masszivitású minden cuccuk, amilyet előtte még sose láttam. legalább szétnézni érdemes.
csendben hozzáteszem thinkpad a céges noteszük.
-
atesss
addikt
válasz
audi100td #24160 üzenetére
Közben már én is találtam egy párat, köszi.
Hozzánk való szállítással a legolcsóbb 12,5$:[link]
Egy, ahol van jó pár kép: [link]
Akkor ez mind ugyanaz a típus (persze adott méretből ) ?
Mert van ahol olvastam a 34mm-esre, hogy NEC chip van benne. Ami úgy tudom jót jelent.
De van ahol meg írták, hogy nem megy mindennel, pl. Thinkpad T500-al nem.
Ennek mi lehet az oka ?Az álltalad linkelt 54mm-esen mi az a tápcsatlakozó szerűség ?
Ugye nem azért van, mert nem tud az ExpressCard slot 5V-on 2x1A-t leadni ?Ha egy 54-es slotba 34-set rakok be, akkor az megmozdulhat benne ?
Vagy esetleg egy kis "kitöltődarabbal" lehetne pótolni a kettő közti méretkülönbséget ?
Mert egy db USB 3.0 bőven elég szerintem egyenlőre bárkinek, és így viszont minden notiba berakható. Akár egy saját másik notiba, akár ha pl. ismerősöknek kölcsönadnám.Van amúgy esélye, hogy találok ilyet PC Card-os verzióban ?
(Pár hónapja egyszer már próbáltam keresni, akkor nem sikerült.) -
atesss
addikt
válasz
audi100td #18037 üzenetére
Üdv !
Pontosan milyen típus ez az USB 3.0 kártya, hogy nem lóg ki az ExpressCard slotból ?MOD:
Találtam lapa egy korábbi hsz-ében egy kis infót, és egyben az előző hsz-emben kérdezettről is, azaz lapa SSD-jéről: [link]
ha csereberélni akarod, akkor fillérekért van ebayen eredeti "ake" expresscard mind usb3, mind esata kivitelben. de ha ritkábban kell cserélni, akkor a sima vinyóhelyhez is csak egy második lukcsaos keret kell.
Tudnátok egy pontos linket adni ?
Illetve mi ez az "ake" ?
A második mondatod alatt mit értettél ? -
Chaser
legenda
válasz
audi100td #24052 üzenetére
Fancontroll-t azért raktam fel hogy megnézzem a venti módokat, de amikor megy is bios üzemmódon van
Manual kipróbáltam meddig megy el full passzívan aztán ennyi. A 2. t60-amon fenn se volt, venti még se indult be vagy 40 percig, igaz akkor hűvösebb volt a lakásban.
szerk: Zooka: Ebbe az is jó?
ne csináld már, azt hittem lassan kész vagyok
Cpu igényes feladatokban mindenképpen gyorsabb lesz a gép, T2400-hoz képest +500mhz órajelelőnye van és dupla L2-je. Maga a rendszer hova gyorsuljon mikor az ssd-től így is nagyon gyors. De attól egyelőre meg kell válnom. -
Chaser
legenda
válasz
audi100td #24005 üzenetére
Senki nem mondta hogy egyedi, de valszeg csak az első szériát érintette, amit tegnap néztem abban is jó volt a szenzor. A típusa is mindnek ugyanaz, csak a pegazus féle volt más fajta. És csak ott nem láttam lenovo feliratot a kijelzősor mellett. Valszeg az érzékelő cseréjével meg lehet oldani bármelyik érintettnél a gondot ha valaki ért hozzá. Vagy tp fan
Jó érzékelővel viszont semmi szükség rá.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #23987 üzenetére
Ezt már megbeszéltük, defektes volt a szenzor. Ami azóta nálam járt T60 mindnél jó, adorjant vette meg a 14-esemet, kérdezd tőle milyen "hangos" a gép
Igazából meg kéne nézned, addig úgyse hiszed el
Az lehetett a legelső széria, az összes többinél a kijelzősornál már ott virít a lenovo felirat, annál vagy IBM volt vagy semmi.
<cyborg>: Fentebb mondták hogy szabad szemmel nem látható. Úgy tudom alkatrész cserénél adott alkatrész legalább fél évig garis, nem tudom lenovonál mi a szokás.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #23984 üzenetére
Nem teker mint az állat, 3300 fölött még nem is láttam a ventit
Tehát ha számottevően halkabb lenne azonos fordulaton akkor nekem megérné. Most se lehet hangosnak mondani, de azért a super silenttől messze van amikor megy a venti, persze pl net alatt jellemzően nem is megy egyáltalán.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #23917 üzenetére
Ugye hogy ugye
Meg legalább kipróbálom hogy tényleg nem kezeli-e a 4GB ramot. Chipset elvileg tudná. Nem mondtam hogy 64 bites rendszert használnék, de ha szükség lenne rá tudja. Épp minap néztem apróban T7200 13k, T7400 15k, gondolkodtam is rajtuk erősen, de szerencsére nem ugrottam bele. Fullosítom a gépet ahogy lehet, sok gépem volt, már sok thinkpad is, de ez szerezte a legjobb perceket
Olyan csoda töltőm is van hozzá azt se tudom mire való
1600-as panel lenne a korona, kaptam arra is egy tippet, majd meglátjuk.
szerk: Hasonlít a T42-re a touchpad, azért tetszett meg nagyon.
adorjant: még annyira nem néztem, láttam van rajta usb, gondolom pl pendrivenak. Majd 1x kipróbálom.
Jut eszembe eladó a "régi" 9 cellás akum T60-hoz, vagy 4:3-as 14" T61-hez, vagy wide 15.4 T61, T500 amikhez jó..ha jól tudom
9 cellás, 90%-os, 2009-es gyártás, panasonic cellák, 77-78 ciklus. 9k a topiklakóknakA 14-es T60-am ati vga-val 4.5-5 órát órát elment wifivel, de még akkor is maradt benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged