-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fcsaba89
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha oprendszer nélkül veszek egy thinkpadot akkor a "thinkvantage" nevű programcsomagot is bukom vagy az bármilyen win-re rátelepíthető?!
Köszi!
-
fcsaba89
csendes tag
válasz
MrSealRD #24148 üzenetére
Hát igen.. jók azért néha azok a kis 'lan partyk'
. Néha kell ilyen is.
Huh... ám.. ezek nagyon jól hangzanak, de amint mondtam elég analfabéta vagyok az IT -ben tehát hallvány gőzöm se lenne hogy álljak neki egy ilyen 'bevetésnek', illetve hogy mit és melyiket érdemes megrendelni
:S.
Ez a 'lego-system'azoknak való akik értenekhozzá és nemtudják átverni őket, gondolok arra h pl 4giga ram manapság mennyit ér,vagy épp egy ssd-nek mi a jó ár, milyen hűtés lesz elegendő az új procinak... Mert ezek hiányában lehet csak rosszuljárnék. Remélem érted mire próbálok célozni. :-)
De mivel nem sürget annyira az idő, így egy kicsit utána böngészek a google barátommal a dolgoknak, és még az is lehet h a végén legozok egyet.:-) -
fcsaba89
csendes tag
válasz
MrSealRD #24138 üzenetére
Hmm... elgondolkodtató. Mennyi lehetőség.
Nem fix az SB és ihd3000. Azért gondoltam rá mert én 21 éves hülye fejjel még nem sikerült felnőnöm és örülnék ha néha pár játék az unalmas perceimben elindulna rajta. Gondolok itt az age3ra illetve cod2-4.Örülök h ennyi lenetőséget felírtál mivel nem vagyok otthon a témában, és utánuk olvasok mindjárt.
Hogy értetted azt h plusz kis beruházással? Alkatrész csere a gépben? Ilyesmit lehet csinálni garanciával? Mert azt nem szeretném hogy kicsérélem és ne legyen rá semmi 'biztosíték' és ne adj Isten fél év múlva meghaljon valami más benne:S.Ne érts félre nem kötöszködök csak érdeklődök. :-)
Köszi a válaszokat és tanácsokat mindenkinek!!! -
fcsaba89
csendes tag
válasz
N.GÁBOR #24122 üzenetére
Sajnos már ez is csak 'szülői pótlással' jön össze.
Lehet aksit cserélni benne, csak nem 1 perc alatt!! Lekell csavarozni az egész hátlapot és azután már ki is lehet. Tehát a művelet eltart mondjuk 15 percig. Továbbá ha cserélném pár év múlva esetleg, akkor meg bevinném ahol veszem az aksit és ott gondosan beletennék, mivel én nem vagyok egy 'bütyköljük meg magunk' típus. Ezért sem fájó pont h csak az egész hátlap lecsavarása után férek hozzá a belsőhöz.
sutszi:
T60-61 et azért nem szeretnék mivel 13-14"es gépet szeretnék és ha jól tudom az 15"ös illetve SB -es procit szeretnék a fogyasztás és az i-hd 3000 miatt
Hosszú távra tervezek (amennyire lehet) és ezek lennének, az igényeim.
-
fcsaba89
csendes tag
Sziasztok,
érdeklődnék, hogy van -e valakinek tapasztalata az e420s -el kapcsolatban? 189k ért tudnék hozzájutni egyhez i5el. Amitől tartok kicsit az a fényes kijelző, bár ennek a korát éljük
illetve az 1 év gari. Esetleg vki nem tudja mennyibe fáj konkrétan ennek a 3 évre bővítése?
Köszi előre is, szép napot!
ui.: átlagos felhasználásra lenne a laptop egyetem mellé. T szériára nincs pénzem (majd egyszer hehe.) szoval nem elfogult, hanem őszinte véleményre lennék kiváncsi :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 i7 1185G7 / 32GB RAM / 512GB SSD - új gyári alkatrészekkel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest