- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Chaser #65301 üzenetére
Közvetlen az eladót érdemes keresni alin mondjuk, de ott tényleg sok a barom. Nagyon jó árban van minden, de tényleg vérével kell leírtani, hogy baccki az FRU stimmeljen, az a rev legyen és az a kód amit én akarok, nem replace nem foltos és nem pixelhibás. Mert a kijelzőket emiatt szokták olcsón adni.
Majd kiderül, elviekben ma megjön az x220 ismiékhez aztán már csak pár ezer km és meg is kapom
-
Chaser
legenda
válasz
Chaser #65233 üzenetére
Jah 22:13-kor te írtál, ne kavarj össze
"Mivel friss Win 7 újratelepítésről van szó most is, talán némi joggal feltételezem, hogy nincs még fent a megfelelő driver.
"
A rencerhiba' nem nálam van..remélem
szerk: De utána mondta a szitut és még akkor is azt mondtad driver, rencerhiba: leülök
-
Tim82
félisten
válasz
Chaser #65212 üzenetére
A Win 7 alapból telepít valamit wifi driver helyett a T60-nál, csak épp azzal produkál ilyet, szóval éppenséggel mégis lehet driver-gond. Én is belefutottam, amikor az anyámnak vett IPS-es T60-ra telepítettem pár hónapja Win 7-et - egészen addig működött a W7-es izé, amíg rá nem akartam csatlakozni az itthoni hálóra vele. Akkor piros x. Drivertelepítés megoldotta.
Mivel friss Win 7 újratelepítésről van szó most is, talán némi joggal feltételezem, hogy nincs még fent a megfelelő driver.
-
törölt tag
válasz
Chaser #65175 üzenetére
Majd letörlöm a PM-t aztán meglátom jó lesz-e. Igaz akkor az akku is fel fog tölteni csumára, de szerintem mindegy már annak 50% elhasználódás után. Ráadásul Sanyo. Nem használom konnektor nélkül amúgy se ,arra jó az akku ha elmegy a villany akkor egy órát elmegy róla mint szünetmentes táp.
Arra meg még jó lesz pár évig így is, hacsak nem fogad egyik reggel narancs akkujelző ikonnal.
-
törölt tag
válasz
Chaser #65173 üzenetére
Fos. De végül is világosan rajta van, hogy XP és Vista only a gép én meg W7-tel nyomom. Innentől kezdve ennyi.
Amúgy az IE11 nem jelent meg Vistára és mivel Vista only gépen csak IE10 futhat az meg nem okoz lilás foltokat, ezért sok mindent nem lehet csinálni azzal ha a "nem hivatalos" W7 és IE11 bekavar.
-
-
-
-
-
-
válasz
Chaser #64930 üzenetére
Nekem is ajánlottad anno az AMD GPU Tool-t, de nem működik!
Lehet, hogy csak a régebbi drivereket szereti, vagy az XP-t, vagy a 32 bites rendszereket, de nálam már (T és W500-on is) a gyári órajelekre is ilyen 77483947 értékeket dobált, beállítani természetesen nem lehetett vele semmit
Én végigpróbáltam mindent.. T61p-nél egyszerű volt nVidiával, Afterburner fel, +150Mhz rátol mindenre, örül.
Aztán nem annyira örül a GPU-tokozás kifingásának, de addig örül -
válasz
Chaser #64908 üzenetére
Annyi hogy a gépet általában egy os szállítóhoz optimalizálják. Egyszerű példa. Ha van egy as400-om, akkor az ajánlott oprendszernek követése van, soha nem fog semmilyen hibát dobni az oprendszer magában. Egy kapcsolódó sw üzemeltetési tanfolyás pl pár ezer €, és olyan unalmas mint az állat, mert megy. Itt most hangsúlyosan a business class a példa de pl a t500 mintha az lenne, nem is említve hogy az ajánlott os winfos.
-
azbest
félisten
válasz
Chaser #64519 üzenetére
Pár napja kíváncsiságból vettem egy coreavc licenszet, de ahogy nézem az ffdshow-hoz képest nem tűnik kisebbnek a proci terhelése (T61 X3100). Újabb gépen a cuda/dxva támogatása lehet előnyös. Igaz élő tévé adáshoz próbálgattam SmartDVB alól. Az kiderült, hogy a beállításainál nagyon nem mindegy, hogy output formatnál melyik van elől. YV12-nél például nem nagyította ki a tévé képet teljes képernyőre és a képarány is rossz volt. De átváltva UYVY vagy YUV2 módra már jó.
Egy sanyo 7 cellás akku nekem is kipurcant, ahogy olvastam jellemző rájuk idővel. Kíváncsi leszek a német MTec utángyártottra, elvileg még a héten megérkezik.
-
-
Bdanyy
addikt
-
Mr.ReD
csendes tag
válasz
Chaser #64622 üzenetére
boltban vettem újonnan...nem a reklám helye, Boráros téren
gondolom nem nehéz kitalálni hol
igen tudom h kínában készülnek...sőt ami nem kínai manapság az már hamisítvány?
)
lehet csak kifogtam egy rosszabb összeszerelésű darabot, ja és a ventije is bef**ott kb 2 hét után:
-
scarbantia
aktív tag
válasz
Chaser #64540 üzenetére
Az a nagy helyzet, hogy a 15"-os IPS panelek már nagyon elöregedtek. Persze vannak megkímélt gépek alig használt panellel, meg lehet kapni új panelt is, de az átlag az besárgult, fényerejét vesztett, stb.
Persze még így is nagyon jól néz ki, de múltkor itt volt a tesóm WUXGA LG paneles gépe, és sokkal jobb volt ránézni, mint a saját UXGA IPS panelemre. Persze ha majd panelt cserélek, akkor lehet fordítva lesz, de egy átlag használt T60(p) IPS panelje nem sokkal különb. -
törölt tag
válasz
Chaser #64540 üzenetére
Én is LG paneleset szeretnék, már ha lesz olyan.
Ez az egpu hogyan is működik? Szóval egy expressz card foglalatba dugok egy ilyen izét és akkor lesz egy lógó pcie foglalatom amibe olyan VGA-t dughatok ami csak tetszik? És hogy fog az működni, ha a noti kijelzőjén akarok játszani?
-
Francia91
veterán
válasz
Chaser #64528 üzenetére
2 HD-s hardver melle minek egy harmadik? Szerintem a 4500MHD-val is eleg jo az akkuido FHD alatt. Nekem az Avatart FHD mkv-ban vegigbirja, es meg marad is kb 15% az akkubol /a 2 ora 50 perces bovitett verziorol van szo/, tehat kb 3 orat kibir FullHD-zva az Intel-lel. Szerintem nem olyan rossz az. Nem hinnem, hogy valamit is nyernel a dekoderrel.
Tikakukac:
Nekem akad jopar, de nem X200-as, hanem T60-as. Az meg kell a csaladba tartalekba
-
válasz
Chaser #64325 üzenetére
Hát nekem nincs ilyesmi a leállítás menüben. Leszedtem mindent a lenovo oldaláról, ami mellett a win7 x64 volt fel is raktam amit engedett ( mert egy párnál kiírta hogy újabb van már fenn ), de nem akar menni usb meg leválasztás. Jah meg a füles kivezetést is hiába dugom be a dokkolóba ott se gyön hang. Nem baj itt lesz a hosszú hétvége oszt jáccok vele.
-
-
scarbantia
aktív tag
válasz
Chaser #64190 üzenetére
Komolyan érdekelne egy ilyen panel, de eddig nem találkoztam vele. Sajnos a csatlakozók sem egyeznek. (40 vs 50pin, egy vagy két csatornás LVDS, 6 vs 10 bit, stb...) Pedig ami a HP-ban van LG IPS...
Amúgy most új Q/UXGA panelt vadászok épp, mert a sajátomban végleg kiöregedni látszik a panel.
-
-
-
rgeorge
addikt
válasz
Chaser #64140 üzenetére
A Dell-é dettó vacak. E5540-nél két frissítést talált, abból az egyiket feltette, a másikat nem, a hibalog megnyitására kilépett. Újrakeresésre mind a két frissítést újra megtalálta. Korábban egy E5530-ason olyan BIOS frissítést akart letölteni, ami nem is ahhoz a géphez való, le kellett tiltani.
-
-
-
btudos
nagyúr
válasz
Chaser #63843 üzenetére
En arra lennek inkabb kivancsi, milyen allapotban lesz kivulrol. Amilyen utemben fenyesedett a belso resz, amig tobbnyire nem dokkolon kulso billentyuzettel hasznaltam... Hat az X200-am szebben fog kinezni, pedig 4 ev van a ketto kozott. En ezen a teren erzem leginkabb a sporolast.
-
rgeorge
addikt
válasz
Chaser #63798 üzenetére
Nem akarom a Lenovo-t védeni, de nem teljesen ez az oka: az amerikai felügyelet (FCC) követelte ezt meg a vezeték nélküli kommunikációs eszközökre, merthogy FCC jóváhagyással csak ezek rendelkeznek, mármint a gép és a kártya együtt. Nyilván nem volt ellenére a Lenovo-nak ez az igény a várható gazdasági előnyök miatt.
-
Devid_81
félisten
válasz
Chaser #63788 üzenetére
Bizony volt szerelve, es a gazdaja allitasa szerint mukodott a billentyuzet elotte.
Nah mar most a gazdaja szetszedte, es eltepte a display kabel-t, igy hozzam mar ugy kerult, hogy be sem indult.
Osszeraktam, es tudattam vele, hogy minden szep es jo, mert legalabb vilagit, de nem megy minden billenytu...
Eleg szutykos a billentyuzet, gyerek hasznalja, szoval eppen onthetett bele ezt azt ami epp eddig birta...
Viszont a billenyut kompletten kiszedve a gepbol, sem hajlando mukodni, csak a kozepen.
Neked csak akkor volt baj ha a "helyen" volt a billentyuzet?Szerk: jah, ide nem merek kepet rakni, meg a vegen felporog ez a topik is miattam
-
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
Chaser #63735 üzenetére
én leszedtem a backspace-t egy takarítás alkalmával a T61-en és ment. Visszafele eltörtem...mondom nembaj addig kiveszek egyet a space alól. Azt is eltörtem. Mondjuk a bill mechanikával mindig is szenvedtem, és amikor ez történt még fáradt is voltam
Aztán kinéztem Tim82-nél egy egész billt, de azóta nem volt pénzem ilyen extrákra -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest