Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
Nem nagyon sürgős az antenna (viszont az ingyen szó nálam nem létezik ilyen esetben), főleg mivel ha beszerelős mutatvány lesz, nem pedig komplett csere, azt inkább bíznám egy olyanra, aki jobban jártas ebben, mint én. Hiába foglalkozom gépek, laptopok szerelgetésével szabadidőmben, a felső részt még a saját gépeimen sem merem megbontani. Ezt főleg nem, mivel még soha nem volt szétszedve.
A fejlesztések terén nekem is hasonlóak az elképzeléseim, a memória már bővítve van 2GB-ra, úton van egy Pentium M 755 is valahol, a kijelző, és bluetooth egységek pedig vadászat alatt vannak. Az SSD viszont a végére marad, ugyanis hiába jelentene hatalmas ugrást a jelenlegi 60GB-os, 4200-as HDD-ről, ez kerülne talán a legtöbbe, ráadásul még csak tervezgetem, hogyan is oldjam meg. Ugyanis felmerült bennem az is, az általad említett megoldás mellett, hogy egy caddy-be tennék egy 2.5-ös SATA SSD-t. Ez talán annyiból jobb lenne, hogy a T41 nyugdíjazása után tudnám más gépben is használni, viszont nem tudom, mennyire volna ez jó megoldás, ha erre kerülne a rendszer. Ráadásul így bukom a DVD írót, amit ugyan ritkán használok, de akkor nagyon jól tud jönni.
A teljesítménnyel nekem sincs gondom, szépen teszi a dolgát a gép, egyszerre akár több feladattal is megbirkózik. Egyedül a ~3 perces indulási idő zavaró kicsit, de ez meg nem olyan dolog, amivel minden pillanatban szembesülök.
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- LENOVO IDEAPAD 1 15 - Ryzen 5 5500U, 15.6FULL HD, 512 GB, 16GB, LENOVO Premium Care garis
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- HP EliteBook 640 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD FHD Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem
- MSI Thin GF63 12UDX 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest