Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bakicsak1van
csendes újonc
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni egy T61 (6457-CB6) újraélesztéséhez!
Egy frissítés után (Win7), már nem indult újra a gép. Volt a listában egy PM device frissítés is, szerintem ez okozta a hibát (de nem biztos). A biosig sem jut el...
Amit csinál.: Bekapcsol, ledek villannak (minden ami kell) venti elindul, lemez felpörög, ultrabay led villan, lan led villan cd-t beolvassa, pendrive ledje felvillan csatlakoztatáskor, aksit tölt (megy is róla) Kijelző halott.
Amit próbáltam.: Voodoo... Semmi.
Bios frissítés cd-ről (eleve elvetélt ötlet, de hátha).
Backup elem kivét (bekapcsolás után újraindítja magát, felvillan a kijelző, de utána semmi).Az egyetlen életjele annyi, hogy ha kiveszem a ramokat elsípolja a dimm hibaüzenetet. Ha nem a gyári konfig. van benne (2x2 G ddr2 667 ezzel jött ki a gyárból) akkor sípol ( 1 modullal, más modul(ok)al). Csak a sajátját szereti még a halálos ágyán is

Jaaaa! NVS-140M. De soha sem volt vele gondom, nem melegedett túl (mindig figyeltem a hőmérsékletet, stabil 58 - 65 fok, extrém terhelésnél, stressztesztnél sem ment soha 85 fok fölé).
Még annyi, hogy ha bekapcsolva hagyom akkor melegszik, de a hűtésvezérlés megy (változó intenzitással pörög a venti). Szerintem a Bios halott...
Ha valakinek lenne ötlete, hogy mit próbáljak még meg (a kisbaltán kívül), esetleg segítséget ajánlana, nagyon szívesen venném. Nem akarom használni az 530-at, ezt jobban szeretem!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux haladóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Direct One (műholdas és online TV)
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- World of Warships
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 i5 12 gen 1235UCPU 16GB RAM 240GB SSD 14" FHD LED HUN bill W11pro laptop notebook
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 255 G9 Ryzen 3 5425U 8GB RAM, 512GB SSD,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gar
- Asus VivoBook GO 15 Inteli3-N305 8GB RAM 512GB SSD, Megkímélt, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HP 255 G10 Laptop Ryzen 3 7330U 8GB RAM 512GB SSD Megkímélt, Töltővel, Dobozával, 1 Év Garanciával!
- Creality Nebula Camera
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Gitárerősítő Boss Katana 50
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amit csinál.: Bekapcsol, ledek villannak (minden ami kell) venti elindul, lemez felpörög, ultrabay led villan, lan led villan cd-t beolvassa, pendrive ledje felvillan csatlakoztatáskor, aksit tölt (megy is róla) Kijelző halott.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)