- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
bucihost #84296 üzenetére
Azt még nem írtam meg de a nagyját összeszedtem. Lap nem jó bele, már csak azért sem mert máshol vannak a csatik. Palmrest sem egyezik emlékeim szerint.
Erről jut eszembe mikor egy kedves vevőnek drága volt a legjobb árú patika állapotú LG_P paneles T500, neki csak alaplap kell...legyen. 1 hónap múlva szól, nem jó a lap vegyem vissza, ez nem is T50-as lap. A legjobb szervizbe vitte de nem tudnak vele mit kezdeni. Kértem pár képet, a szerencsétlenek T61 házba akarták raknilapot természetesen nem vettem vissza, egyébként is 1 hét gart adtam rá, meg ki tudja azok a szerencsétlenek mit csináltak vele. Sztem lazán 40%-kal került a gyereknek többe a gép mintha tőlem megveszi készen csudi' panellel meg NMB bilzettel fullos pana akkuval
looooooooool
TaMo Lenovo lenovo te csudás...
Live linux vagy winnel próbáltad esetleg? A lista alapján driverezés szempontjából teljesen rendben van úgy.
lakkusjj Az csak a régebbi gépeknél gondos, T400-tól lefele. De ami a legviccesebb, random működik. Nem tudom ezek hetente cserélgetik a pwm-t vagy mit csinálnak, de így elsz@rni valamit hát gratulálnék nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Lenovo G710 laptop (17,3HD+/intel/8gb/128ssd/Magyar)
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest