Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz bucihost #84296 üzenetére

    Azt még nem írtam meg de a nagyját összeszedtem. Lap nem jó bele, már csak azért sem mert máshol vannak a csatik. Palmrest sem egyezik emlékeim szerint.
    Erről jut eszembe mikor egy kedves vevőnek drága volt a legjobb árú patika állapotú LG_P paneles T500, neki csak alaplap kell...legyen. 1 hónap múlva szól, nem jó a lap vegyem vissza, ez nem is T50-as lap. A legjobb szervizbe vitte de nem tudnak vele mit kezdeni. Kértem pár képet, a szerencsétlenek T61 házba akarták rakni :)) lapot természetesen nem vettem vissza, egyébként is 1 hét gart adtam rá, meg ki tudja azok a szerencsétlenek mit csináltak vele. Sztem lazán 40%-kal került a gyereknek többe a gép mintha tőlem megveszi készen csudi' panellel meg NMB bilzettel fullos pana akkuval:) looooooooool :D

    TaMo Lenovo lenovo te csudás...:) Live linux vagy winnel próbáltad esetleg? A lista alapján driverezés szempontjából teljesen rendben van úgy.

    lakkusjj Az csak a régebbi gépeknél gondos, T400-tól lefele. De ami a legviccesebb, random működik. Nem tudom ezek hetente cserélgetik a pwm-t vagy mit csinálnak, de így elsz@rni valamit hát gratulálnék nekik.

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák