- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Francia91
üzenetére
Igen, ilyen esetekben hatalmas előny az SSD, kétségtelen.
Viszont nem mindenki használja ezeket a programokat, pl. én sem.
Ugyanakkor mégegyszer köszönöm, végre kaptam egy valós felhasználási helyzetet, mikor nagy előny az SSD az általam tapasztalt eseteken kívül, mint a boot és a telepítések.

Azt mondjuk hozzátenném lábjegyzetben, ha nem lett volna 8GB ramod, csak az SSD, akkor sanszos, hogy közelse tapasztaltál volna ekkora előrelépést, mert a swappelés ugyanúgy megmaradt volna szűk keresztmetszetnek, ami megette volna a sebességet. Ugye a PC sebességét mindig a leglassabb feladathoz szükséges részelem határozza meg.
Mondjuk ki tudod próbálni, msconfigban belövöd, hogy max 4GB rammal induljon legközelebb, és go.

(#72687) azbest: Jogos. HDD-nél egyszerre csak egy programmal szabad gyilkolni, ez is valós hátrány lehet.
Ezért is írtam, pl. torrenttel azonnal ki lehet nyírni a HDD sebességét és a felhasználó élményt, ha a rendszerpartícióval közös winyóról megy. 
(#72688) Butcher82: Van SSD-m.
Be is fogom majd szerelni ha lesz kis időm. Ahogy írtam, csak az nem tetszett, hogy kicsit túl volt szerintem misztifikálva az SSD haszna bizonyos felhasználási módok mellett.
De legalább kaptunk még pár helyzetet, mikor tényleg hasznos és mire. Ez minden SSD fejlesztésen gondolkodó Thinkpad tulajnak hasznára lehet szvsz. 
Új hozzászólás Aktív témák
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U -8GB Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 110.000ft!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viszont nem mindenki használja ezeket a programokat, pl. én sem.
Ugyanakkor mégegyszer köszönöm, végre kaptam egy valós felhasználási helyzetet, mikor nagy előny az SSD az általam tapasztalt eseteken kívül, mint a boot és a telepítések. 
Be is fogom majd szerelni ha lesz kis időm. Ahogy írtam, csak az nem tetszett, hogy kicsit túl volt szerintem misztifikálva az SSD haszna bizonyos felhasználási módok mellett.