Hirdetés
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
Az iponnal szarakodtam kicsit (pontosobban ők). 4GB-s RAM-okat kerestem az elméletileg híresen rambarát (lol) T500-asba.
Először megrendeltem egy példányt, ŐT, mivel itt is használta egy kollega vele megelédegéssel. Azonban a balfasz ipon a KSH verziót küldte, ami single rank.
Írtam garifutár ügyében, elnézést kértek, eljöttek érte, eddig korrekt. Azonban jött az üzenet, hogy sem kicserélni sem javítani nem tudják. Előbbi igencsak furcsa volt, mivel a KSN verzió (amit eredetileg rendeltem) készleten volt, csak épp drágább lett 400Ft-tal (most komolyan, ezért nem küldték le, hogy ezt én fizessem meg?)
Így úgy gondoltam megrendelek egy másik fajta ramot, amire legalább több a gari is, ami a Patriot oldala szerint dual rank, azaz jónak kell lennie. [link]. 1 hét után sikerült leküldeniük, most megkaptam. Beraktam, boot, BIOS rendben működik, de amint betölt a windows betölt, elkezd hullámozni a kép.

Szerintem az van, hogy a gyártó állítása ellenére, ez is single rank, bár nem értek hozzá, csak ránézésre mondom.A ramon lévő matrica nem írja, milyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- LEGO klub
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-1185G7 / 16GB / 512GB SSD / T500 / Win11 Pro / EU Bill
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest