- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
Viszont amennyiben a modul hibátlan, csak kompatibilitási probléma van, akkor felesleges nyűg a garifutár (itthon lenni, várni, csomagolni), és még ki is kell fizetnem. És valószínűbb, hogy kompatibilitási probléma van. Csak nem igazán valószínű, hogy ki tudom próbálni egy másik notiban.
Amúgy ráengedtem egy prime-ot pár percre, és nem dobott errort.
elég sűrű időszakom van, és rohadtul nyűg ez az egész
-
South Velen
addikt
Az iponnal szarakodtam kicsit (pontosobban ők). 4GB-s RAM-okat kerestem az elméletileg híresen rambarát (lol) T500-asba.
Először megrendeltem egy példányt, ŐT, mivel itt is használta egy kollega vele megelédegéssel. Azonban a balfasz ipon a KSH verziót küldte, ami single rank.
Írtam garifutár ügyében, elnézést kértek, eljöttek érte, eddig korrekt. Azonban jött az üzenet, hogy sem kicserélni sem javítani nem tudják. Előbbi igencsak furcsa volt, mivel a KSN verzió (amit eredetileg rendeltem) készleten volt, csak épp drágább lett 400Ft-tal (most komolyan, ezért nem küldték le, hogy ezt én fizessem meg?)
Így úgy gondoltam megrendelek egy másik fajta ramot, amire legalább több a gari is, ami a Patriot oldala szerint dual rank, azaz jónak kell lennie. [link]. 1 hét után sikerült leküldeniük, most megkaptam. Beraktam, boot, BIOS rendben működik, de amint betölt a windows betölt, elkezd hullámozni a kép.
Szerintem az van, hogy a gyártó állítása ellenére, ez is single rank, bár nem értek hozzá, csak ránézésre mondom.A ramon lévő matrica nem írja, milyen.
-
South Velen
addikt
Hali!
A T500 DDR3 vagy DDR3 L RAM-okat támogat?
(#69492) Tim82: Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest