- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katzy86
csendes tag
Udv Urak!
A szakmai segitsegetekre lenne szuksegem. Van egy Nagy megelegedessel hasznalt T400-asom, amibe sikerul beleboritanom egy tal porkoltet
Azonnal kikapcsoltam, szetszedtem, papirtorlovel, fultisztitoval kitorolgettem, majd masnap osszeszereltem. De se kep se hang,hiaba dugom halozatra es az akksi is benne van, a visszajelzo ledjei csak random jeleznek illetve ha ilyenkor kitartoan nyomogatom a power gombot akkor elindul maga a gep, de a kijelzo nem aztan le is all. Ilyenkor a WiFi, BT es a mobilnet ikonjai nem vilagitanak. "Csak" alaplaphibas? Van megoldas?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Formula-1
- Robotporszívók
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP ZBook 17 G6 i7-9850H / 64GB / 512GB SSD / Quadro RTX 3000 / Hun bill / Újszerű állapotú
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB/Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azonnal kikapcsoltam, szetszedtem, papirtorlovel, fultisztitoval kitorolgettem, majd masnap osszeszereltem. De se kep se hang,hiaba dugom halozatra es az akksi is benne van, a visszajelzo ledjei csak random jeleznek illetve ha ilyenkor kitartoan nyomogatom a power gombot akkor elindul maga a gep, de a kijelzo nem aztan le is all. Ilyenkor a WiFi, BT es a mobilnet ikonjai nem vilagitanak. "Csak" alaplaphibas? Van megoldas?