- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Még el se terjedt, de már másolnak
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
nem tudom mennyire hülye kérdés: úgy kaptam az x200 tabletet, hogy win7 pro x64 van rajta.
azaz 8 gb partíció "system" (majdnem full), és további ~20 giga a c:\-n.
namost ez így nagyon sok. a 20 giga az a level 1 trükkök bevetése után (dism blabla, no pagefile, ho hibefil, installer mappa tömörítve) ennyi.
a 20 gigával még ellennék, de ott a 8 gigás "system". ahogy néztem ez egy restore imaget vagy mittoménmit tartalmaz.
ahogy nézem a c: a boot, ez a rejtett restore partíció meg csak úgy van. van valakinek tapasztalata mi történik, ha csak a c: partíciót rakom rá egy új lemezre? úgyértem amellett, hogy a gyári visszaállítás nem lesz elérhető?
és amúgy ha ezt a 8 gb partíciót valahova lementem, lehetséges marad a gyári visszaállítás használata (valami nem túl körülményes módszerrel)?
bocs, valszeg volt már róla szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- LG LCD és LED TV-k
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen notebookot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 256GB magyar bill ujjlolv IR kam gar
- XPS 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest