Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.....nem kicsit vagyok elkeseredve. A nejem T410-ére szemet vettetem, cseréltünk az én kisebb SL300-asomra. Hát nem igazán volt jó csere. Az SL300-ba SSD-volt ami átkerült a T410-be. Most látom, h csak SATAII-nek kezeli a gép, ellenben a 300-as SATA III-ként. A kicsi gép úgy nyitogatta a programokat mint a buborék. Gyorsan betöltött a Win, szóval öröm volt használni. A 410-es meg valahogy úgy viselkedik mintha be lenne húzva a kézifék. Plusz két mag a prociban, gyorsabb mem, újabb chipset, maga a noti is fiatalabb, és ez az eredmény???!!!! Vagy valamit én nem jól állítottam be rajta? Próbálkoztam az Intel oldaláról a legfrissebb drivereket alá tenni, de mindhiába. Vagy talán a Win 8.1-et nem szereti? Most azon gondolkodom, h mégsem kell ez nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Terminator 2D: NO FATE - Amit a játéktól várhatunk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- IFA 2025: Éles hangon
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest