Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
"Töltő mindenképpen kellhet, egyik gépnél sem fogod elkerülni pl. egy 10 órás műszak mellett. Egy külön téglatesttel mégis kevesebbet cipelsz, plusz nem is ránthatod le a kábelnél fogva véletlenül a cuccot. Tényleg nevetséges, ahogy a feltételezés is, hogy kisebb méretű, hordozható gépnél, ahol kell az ODD, pont a hordozhatóság, kompaktság miatt jobb a beépített ODD a külsőnél... (Persze, ha az X200s-hez odaszigszalagozzuk a külső optikai meghajtót, lehet, hogy máris változik a felállás.)"
Most komolyan arról van szó, hogy szerinted egy külső ODD nem fér el a laptop táskában vagy a hátizsákban? Netán ti kézben cipelitek a notebookjaitokat? De még azt is megértem ha valakinek létszükség a beépített optika, csak nem tudtam elképzelni, hogy ez ma milyen felhasználásnál szükséges. Hito épp felvázolta volna, de te átvetted tőle a szót és megmagyaráztad helyette, hogy van 200 eredeti DVD-d és ezért ez bizony egy nagyon fontos feature (ami megint hülyeség, mert az ember nem hiszem, hogy ezt a készletet folyton magával cipeli), majd kioktattál toleranciából. Ezen kaptam fel rohadtul a vizet, aláírom, hogy túlzottan is, de engem baromira zavar, hogy te mint "mezei user" (azaz nem moderátor/HG, stb) utasítasz engem arra, hogy minként viselkedjek. Ráadásul annak fényében amik még akkor hangzottak el, nem is érzem megalapozottnak. Lényegében annyit jelentettem ki, hogy az SL300 nem igazi TP (ha már itt tartunk hito-tól idézve "szinte semmivel sem kevesebb, mint egy "igazi" Thinkpad" - szakmai szempontból nézve ennek jóval kevesebb a valóságtartalma) és, hogy nem sokkal tartom többre egy MSI-nél. Valamint szakmai vitát folytattunk ODD/HDMI ügyben. Továbbra is provokációnak tartom a megnyilvánulásodat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Elden Ring
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Arc Raiders
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest