Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rooland
senior tag
A Win re-install nem segít. Próbáltam Ubuntu-t (10.10) feltenni, hátha segít, de azt meg nem tudom feltelepíteni. Bebootol az install, mikor rányomok hogy telepítés, egyszerűen nem csinál semmi, úgy hagytam vagy egy órára és semmi. Pedig elvileg simán fel kéne kússzon.
Elem hiba, mire gondolsz? Azt kéne próbálni kicserélni? Az a BIOS eleme ha jól tudom ugye? Ez produkálhat ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam Deck
- BMW topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Anime filmek és sorozatok
- iPhone topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mercedes topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Újsz. ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I9 10885H 32Gb 512Gb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb Touch
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest