Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kösz.
Bár nem tudom lehet e hozzá köze, de kicsit nagyobb szögbe akartam nyitni a kijelzőt, és akkor volt a kikapcs. Szerintem már hülyeséget is belegondolok.
Amúgy párszor már eljátszotta, hogy minden jel nélkül kikapcsolt. Aztán néztem, hogy mi van . 2 hónap alatt kb 4-5 ször csinálta meg összesen. De aztán végül csak elindult.
----
Szétszedtem és megnéztem, de nagyon minimális por volt a ventilátoron és a lamellák sem voltak nagyon porosak. Csatlakozó szétcsúszás sem történt. Úgy néz ki szimplán csak megdöglött a hűtő.
Ideges meg azért vagyok mert mindezt úgy jelezte, hogy két rövid síp aztán "fan error". (Ugyanez csak hibakód nélkül az MB fail)
-----Nem tud valaki ilyen ventilátort olcsón?
Nem kell csilli-villi új legyen de azért ne legyen lehasználva sem.
15" és 14"-es ventilátora megegyezik?
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB magyarított vbill aktív toll ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 3570 15.6" FHD IPS i7-1270P 32GB 512GB NVMe gar
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest