Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
MrSealRD
üzenetére
ha úgyse megy a gép, akkor szerintem érdemes lenne szétcsavarozni, letisztítani és bezsírozni. a szokásos videó.
fontos, hogy tényleg alaposan tisztítsd meg, a műanyag testet is belül amennyire lehet. érezni fogod a "this is the beginning of a beautiful friendship"-et meglásd.
-
azbest
félisten
válasz
MrSealRD
üzenetére
Kínából, ebay-en lehet rendelni. Nem árt megnézni, hogy milyen fru-s a mostani (a ventin van a matrica, szal csak a hűtő kiszerelésével lehet megnézni) de azért jó eséllyel gép típus alapján is be lehet azonosítani. Egyik gépben cseréltem ventillátort, szerintem eredeti, vagy azzal tökéletesen egyező hamisítvány, azóta is jól megy [link]

hmm lehet nekem sem ártana rendelnem egyet januárra, mert most a másik gépet fogtam be folyamatos üzemre és nincs kellemetlenebb annál, mint amikor épp kéne a gép és alkatrészre kell várni

-
stifi
senior tag
válasz
MrSealRD
üzenetére
valószínűleg mindig túlmelegedett azért kapcsolt le, de a restart után még adott magáról életjelet, ezért újra tudtál bootolni.. ezek szerint régóta haldoklik az.. :\
én csak a Lenovotól tudok szerezni ha mondasz FRU-t, de valszeg heroin áron van... (plusz számlánként rájön kb 3k HUF kezelési költség), szóval nem éri meg egyesével rendelgetni...
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akvarisztika
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi