Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• stifi

senior tag

válasz franc0 #24804 üzenetére

olyat én még nem láttam, hogy gyári fólia van a dobozon és a belső fólia bontott, de mondjuk a CHS lehet már ezt is megteszi, gátlástalan cég annyi biztos..

ha a gép sérült akkor nincs miről beszélni, visszaviszed és visszakéred a pénzed. 3 napos hibás termékről van szó, ahol a fogyasztó cserét kérhet vagy elállhat a vásárlástól, függetlenül a bolti / netes vásárlás fogalmától.

viszont ennek semmi köze ahhoz, hogy Te érintetlen, tökéletes gépet szerettél volna, mert ha már jogászkodunk nincs olyan fogalom, hogy bontott gép, csak olyan, hogy új meg használt. attól hogy ez bontott volt, még lehet új, szóval én ezt a vonalat nem erőltetném mert az eladók kifejezetten utálják ha ezzel baszogatják őket (annyira tehet róla, mint Te, ő is a chs-től vette a hibás cuccot, nem ő baszta szét)

szóval akkor figyelembe véve minden körülményt, klasszikus 3 napos cseregaranciás igénnyel mehetsz vissza a boltba, mert a gép gyártási hibás, és említsd meg, hogy a belső fólia bontott volt, és kérd vissza a pénzed. simán mennie kell anélkül, hogy a hangod felemelnéd!

Új hozzászólás Aktív témák