Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
sniphoe
üzenetére
Melegedés nem mérvadó, a gyári hitachi 35-40 fok, jó az elrendezés, nem kap a cpu+gpu fűtéséből. Most 38 fok úgy, hogy 1 órája 720p-s HD film megy a gépen. Hang meg a hűtés mellett szintén nem mérvadó, bár lehet pasztázás után barátságosabb lesz és akkor már zavaró lenne a hdd hangja.
audi100td: Jaja, ezt tudom. Desktopban 5400-es van, sok 7200-est aláz.. Konkréten ez a hitachi és ez a WD.
SSD-t bebuktam, 20k-ért kinéztem egy 64-es samsungot ismerősnél, felment 25-re, kingston is 2-3k-val drágább lett, 32-es 15-ért lenne, de akkor inkább 64-es kicsivel többért. Apróknál meg nem nagyon láttam 10-ért 32-est
13 alatt nem is + posta + nincs gar...Szóval egyelőre egy hdd, majd később multibaybe megy ha lesz ssd-m. Lehet emiatt érdemesebb lenne most 5400-est venni.
Procicserén gondolkodok még én is, de sztem kimarad, jó ez így is, csak a gyári vinyó húzza még le.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen notebookot vegyek?
- Napelem
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
13 alatt nem is + posta + nincs gar...Szóval egyelőre egy hdd, majd később multibaybe megy ha lesz ssd-m. Lehet emiatt érdemesebb lenne most 5400-est venni.