- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android dual SIM okostelefonok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországra is megérkezett a Xiaomi Smart Band 9
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
nagyjából ugyanezt tudom elmondani. meg az alábbi kisregényt:
annyit hozzáteszek egyik oldalról, hogy ubuntun elég jól lehet skálázni. édesanyám a 1024x768-ra izgul a szeme miatt, kicsit leizzadtam mikor rájöttem, hogy a neki szánt t43 valami 1400x1050 (?). aztán egész jól lehetett a dpi-vel játszani, az egyetlen hiány tán egy alapértelmezett zoom beállítása a firefoxban meg thunderbirdben. ezt csak az 1440-re értem. ennek ellenére nem kéne az 1280 helyett, pedig a ledek a szívem csücske. de mostmár az affs talán jobbabban, ez szerintem nem elhanyagolható tényező (affs csak 1280-ban van, és csak 1280-as eredeti helyett lehet berakni).
a másik, hogy tényleg sok mindent használok az x-en. kicsit extrém szitukban, mint virtuálgépben távoli asztal, abban meg böngészős app néha kevés a hely, de a csúszka nem tűnne el 1440-en se, akkor meg tök mindegy, hogy sokkal vagy kevéssel kisebb a képernyő, ha csúszkázni kell a start gombért. de ezek inkább addig problémásak, míg az ember összerakja melyik gombbal tud váltogatni full-screen meg normál között.
persze ugyanennek a dolognak van olyan oldala is, hogy böngészéshez eltüntettem a menüsort firefoxban, meg jobbra raktam a linkeket. tabok sincsenek, arra van a tálca ugye. namost ugyanezt a fosnyadék ie-vel nem tudom eljátszani, és ténykérdés hogy a virtuálgépben zavar a sok felesleges hardkódolt ökörség fent. ott a full-screen mód se jó, mert akkor nincs tálcád meg start gombod.
anno az egész házat felépítettem sketchupban a legapróbb részletekig 1280-on, sose volt az az érzésem, hogy most hűde hiányzik a periférián még 2-2 centi.
én eddig inkább olyan embereket láttam, akik 14" vagy nagyobbról váltottak 12"-re, olyat nemigen aki azért váltott 12"-ról, mert kevesellte.
az x200(s,t) nagyon alapos tervezés, továbbra is hiszem hogy a világ legjobb gépe. akármennyi pénzem lenne ugyanezt választanám, legfeljebb minden családtagnak egyet. nem is értem a többit minek gyártják.
nem tudom, hogy jól értem-e, de az x200-ban lévő cpu alulfeszeléssel szerintem közelíthető az s-ben lévőhöz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Parfüm topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android dual SIM okostelefonok
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G614JZ Intel Core i9 13980HX/RTX 4080/32GB RAM/4TB SSD eladó remek áron
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest