Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lapa

veterán

pár kép az affs panel upgraderől. 086 087 088 089 090 091 092

a panel új, szállítással együtt 138 dollárt fizettem. további 26 dollár volt a brando mattító fólia, de az még nem érkezett meg.

sajnos a színekről nem sikerült jó fotót csinálnom, de láthatóan szebbek, teltebbek még szemből is, mint eredetileg. nem tudom, hogy van-e értelme kalibrálni, nem használom grafikai munkára a cuccot. azt se tudom hova írnám be az ubuntuban az értékeket. fényerő láthatóan erősebb maxon, mint az előző. lehet, hogy az "utána" fotókat úgy kellett volna csinálnom, hogy előtte lecsökkentem a fényerőt a t szintjére. majd talán legközelebb.

az upgrade meglepően gyorsan ment, szerintem gyorsabb mint egy t61 venti újrazsírzása pfff. mondjuk kicsit megijedtem, mikor a hw maintenance manual úgy kezdte, hogy bontsam le a fél gépet, de aztán józan ésszel és a képek alapján ennél sokkal egyszerűbben (és persze szakszerűtlenül) oldottam meg. még csak a ragszalagokat se szedtem le, csak ami az akksi levételéhez kellett. legközelebb az ilyen csipcsup dolgok miatt ki se kapcsolom, így is lázadás volt már hogy mér nincs micimackó meg zene.

Új hozzászólás Aktív témák