Hirdetés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
pár kép az affs panel upgraderől. 086 087 088 089 090 091 092
a panel új, szállítással együtt 138 dollárt fizettem. további 26 dollár volt a brando mattító fólia, de az még nem érkezett meg.
sajnos a színekről nem sikerült jó fotót csinálnom, de láthatóan szebbek, teltebbek még szemből is, mint eredetileg. nem tudom, hogy van-e értelme kalibrálni, nem használom grafikai munkára a cuccot. azt se tudom hova írnám be az ubuntuban az értékeket. fényerő láthatóan erősebb maxon, mint az előző. lehet, hogy az "utána" fotókat úgy kellett volna csinálnom, hogy előtte lecsökkentem a fényerőt a t szintjére. majd talán legközelebb.
az upgrade meglepően gyorsan ment, szerintem gyorsabb mint egy t61 venti újrazsírzása pfff. mondjuk kicsit megijedtem, mikor a hw maintenance manual úgy kezdte, hogy bontsam le a fél gépet, de aztán józan ésszel és a képek alapján ennél sokkal egyszerűbben (és persze szakszerűtlenül) oldottam meg. még csak a ragszalagokat se szedtem le, csak ami az akksi levételéhez kellett. legközelebb az ilyen csipcsup dolgok miatt ki se kapcsolom, így is lázadás volt már hogy mér nincs micimackó meg zene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Tőzsde és gazdaság
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HP 255 G7 AMD Ryzen 3 3200U 8GB DDR4, 128GB SSD + 1TB HDD, Windows 11, 15.6 HD laptop
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest