Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vicze

félisten

Talán lesz akinek ezt hasznos lesz Thinkpad Dokktémában.

Hosszas keresgélés és gondolkodás után megrendeltem egy 40B0-t (Universal TB4 dock) remélve, hogy ezt tudom rendszeresíteni cégnél.
    Tesztalanyok: T490(i5), T14G1(AMD R7), T14G2(AMD R7), X1CG9(i5), minden DP-vel bekötve.
    Előre menve, normálisan és jól működik minden nélkül natívan USB-C dokként, nem találkoztam különösebb problémával. (LAN-t nem teszteltem, idő hiáynában.)
    92W-vel tölt bármit, ami elég menő. :) (Aki 100W-s USB-C töltőt akar venni Thikpadhez, az vegye nyugodtan, 92W-vel tuti menni fog.)

Egyetlen problematika, ami sejthető volt a kijelzők rákötése jelentette. Na ez a rész elég bonyolult.
    X1CG9(DP1.4a): dual 4K@59,97 (semmilyen opciót nem adott 60-ra, passz)
    T14 G2 (AMD)(DP1.4a): WQHD+FHD@60 (nem tudtam semmilyen nagyobb felbontást kicsikarni, ???)
    T14 G1 (AMD)(DP1.4): dual WQHD@60 (1db 4K ment 30-on)
    T490 TB3-mal (DP1.2): dual WQHD@60
    T490 USB-C-n (DP1.2): daul FHD@60

Az AMD 4000 és 5000 közti különbséget még véletlen se tudom megmagyarázni, mind a kettőnél mind a két USB-C portba dugtam mondván hátha valamiben más...

Annyit hozzátennék még, hogy a mechanikus USB-C Pro dokk simán viszi a dual 4K-t T14 és felette. Tehát +50GBP-ért kapok egy szarabb élményt, kösz Lenovo. :DDD

Ha a budget engedi majd kipróbálok egy 40B1-et mielőtt döntök végleg.

Új hozzászólás Aktív témák