Hirdetés
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Tim82
üzenetére
Wow, ezt nem is tudtam, nekem teljesen kimaradt. Kár, ahogy nézem, a T495 elég drága, de szimpi. Ezeknek a Ryzen U-prociknak pont a Vega GPU miatt van értelme, mert amúgy CPU erőben nem jobbak, mint egy Core i U, hanem IGP-ben verik rommá. Persze ezek a Vega-s megoldások sem váltanak ki egy normális dedikált GPU-t vagy eGPU-t, csak a gyenge Intel GPU-khoz képest jelentenek előrelépést. Azért ezek az U-s Ryzenek továbbra sem gamer gépek.
Készülök pont én is laptopot venni, de még nem tudtam dönteni. A laptopos topikban lebeszéltek az ASUS GL702ZC-ről, hogy elégtelen a hűtése, de ahogy nézem, mindegy mit veszek, ~1000-1500 GBP határig az összes gamer laptopnak lepkefing a hűtése. Ebben az ársávban vehetem az isten laptopját is, akár újonnan, akár használtan, mindegyik erősen kompromisszumos lesz, vagy a hűtés, vagy a bővíthetőség, vagy valami más, ha nem thermal throttlingol akkor power limit miatt lesz throttling. Pedig olyan extra igényeim nincsenek, hogy hosszú akkuidő, meg kis súly, mert mindig konnektorba kötve lenne használva, nem nagyon hordoznám. Meg a poén, hogy játékra van desktop gépem, szóval nem gamer laptop lenne, de néha letolnék rajta egy kis játékot is (mondjuk ha az ágyban akarok pihenni és nem akarok desktop gép előtt görnyedni), csak azért nézelődök gamer kategóriában, mert elegem van az integrált grafikus lassítókból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- Acer Predator Helios 300 Alza számlás garis i9-11900H 15.6" 144Hz RTX 3060 6GB GDDR6 16GB RAM 2x1TB
- Thinkpad X1 Extreme Gen 5, 4K+ IPS érintő , i7-12700H ,RTX 3060 , 64GB DDR5, 2TB NVMe, Magyar gar
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest