- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl4ze
veterán
Én nem használom a magyarítást, nekem angolul tökéletes az uni fonttal, így végre a "szoftveres alaplapcsere" után vissza tudtam engedni a playen a mi fit-re az automata frissítést.
Nekem holnap érkezik a GB-ről az "international" verzió, egy Mi Band 2-őt vált, azt használom.
Mi a menete, mit ajánlasz ? Nekem is elég az angol verzió, nem kell magyar ékezet - ha angol nyelven is olvasható az értesítés stb
Mi Fit-ről (3.3.0 verzió van fent) Mi Band 2 leválasztása gondolom, és utána párosítani a Bip Lite-tal ?
Egy "Tools & Mi Band" van még a telefonon, gondolom az nem kezeli a Bip Lite-ot mehet a "kukába" ?
Ha a Mi Fit kezeli az értesítéseket angolul, Nekem megfelelne. Noha ahogy látom elég sok klassz "watch face" van, azzal lehet elcsábulok, és tennék fel
-
vampire17
addikt
-
RAMbo_3
csendes tag
-
-
-
han_lev
senior tag
Én jobszeretem a 24 órás verziókat, de ez kb mindegy. Jó a de/du ,- verzió is.
Igen, a napok... Ékezet nem feltétlenül kell, úgy is tudjuk, melyik nap, ha mégis, az sem baj. A V betű a második verzió sztm:
|/Vagy nem lehet U betűszrű, csak hegysíteni az alját?
Bocs, ez lehet hülye kérdés volt, mert abbszoluth nem értek hozzá .... -
han_lev
senior tag
Szia!
Ezt a facet nem lehetne "magyarítani"?
Nekem bejön, ha magyar lenne a biztosan használnám. -
XDAnonymus
csendes tag
Igen, a legújabb bridge-t használom. Teljes újrarakásra se sikerült megoldani viszont amit írtál az működött. Köszönöm
.res építésre (több óralap cseréje) van valakinek megoldása ami működik? (a 0.1.0.86-os fw-el kéne és ha lehet bármilyen .bin óralappal) Sok bénázástól megkímélnétek -
-
-
-
vampire17
addikt
Az US piacnak mindegy igen, az viszont nagyon nem mindegy, hogy az EU-ban, ahol zomeben viszonteladokon keresztul ertekesitenek (Gearbest, Geekbuying, etc...) Szinte csak a kozel félarban levo kinai kiadast vettek, a tobbezer legyartott nemzetkozi meg a nyakukon maradt...
Ez ellen tettek ezt. US ban hivatalosan lehet kapni Bip-et, nem kellenek viszonteladok, ott igy mindegy is, hogy kinait, vagy internationalt arulnak. (a regio ket lenyeges nyelvet, angol/spanyol mind a ketto tudja)
(#1348) szabi__memo: Igazabol megint az van, mint mar sokszor a Xiaomi-nal... lehet oket szidni ez miatt is, de soha, egy szoval sem igertek, hogy a kinai verzio gond nelkul menni fog! Sot! Amikor megjelent, az osszes viszontelado felhivta a figyelmet a kinai nyelvre. Aki internationalt akart, az vegyen azt! Ja hogy dragabb?? hat ez van...
.
-
imcsoo
aktív tag
Sziasztok, én is így jártam az órával, amikor megvettem nem a playes mifitet raktam fel az angol hiány miatt hanem apk-s mifitet, most hogy újra raktam a telomat ( Honor 8 ) leszedtem mindent playről, és nekem is meghalt az óra, a te leírásod alapján, 780-as hsz alapján jártam el, de eddig még nem sikerült helyre hozni, pedig mindent úgy csinálok ahogy levan írva és ahogy az imént írtad gadgetbridgevel raktam fel elsőnek az fw fájlt aztán a res-t de semmi, ugyan az csatlakozási háttér marad
Már így megbántam hogy újra raktam a telot és full gyári visszaállítást csináltam.
Esetleg valakinek valami más ötlet?Ahogy olvasgatok most vissza fele, elég sokan jártunk így sajnos, de nekem csatlakozik a mifit is, a notify is csak nem a témát látom hanem mint az #1125-ös hsz-be van.
-
sax1
csendes újonc
Ne veszekedjen senki, nincs értelme. Főleg egy ilyen szaros hulladék óra miatt....
Zárjátok le a vitát. felesleges. Nálam sem megy a dolog úgy ahogy írtad. És nem vagyok agyhalott :-)
Másnál sem megy. Lehet hogy nekünk van igazunk? Lehet hogy ez más jellegű hiba? Valószínű.
De ha nem akkor miért nem jó a leírásod? Értettem. Akkor gyerekek mi hülyék vagyunk. Köszönöm.
Viccet félre téve, ne veszekedjünk, nincs miért......De a megoldást várom azért.... Egyik megoldásod sem volt jó. 5 file van. Nálam azt írja noti hogy érvénytelen, másoknál lefut de hibás......
-
-
sax1
csendes újonc
Szia! Az van hogy az én órám is hasonló cipőben jár. Csak és kizárólag play-es Mi Fit volt rajta, soha semmi mókolás.... De szintén zenész. Nem vagyok nyomorék ahogy írtad, nem indítottam semmit újra, nem piszkáltam, nem mókoltam és van annyi agyam hogy vártam stb. Összességében kijelenthető hogy gagyi a frissítés vagy az óra, vagy mindkettő :-) A Te leírásoddal nem tudtam sajnos frissíteni, notify azt írja hogy érvénytelen firmware file. Mi lehet a gond? Előre is köszi... (természetesen a megadott fileokat másoltam, csak itt már 5 van - mindegyikre azt írja érvénytelen)
-
kicsizee
aktív tag
péntektől van meg az amzfit bipem, még úgy mélyrehatóbban nem nagyon foglalkoztam vele, mivel akkor frissített és minden működött fainul. most letöltötte és miótán megnyitottam autoamtikusan frissítettem. mondom ok, ez jó, eddig is íg csinálta a mi band 2-vel, 1s és 1-el is, probléma nélkül. de most csak a frissítési képernyő
esetleg egy gyorstalpalót róla, hogy mit is kéne most csinálni?
-
CHIPman
nagyúr
3.2.7.2, és 0.1.0.66 a firmware, ez kellett a font cseréhez, és a moddolt gadget bridge->Mi Fit váltás rakta be a kínait, majd amikor visszaállítottam angolra a GB-ben, eltűnt a balra húzós menüm. Ekkor lecsatlakoztattam GB-ről, újrahúztam a Mi Fitet (mindegy melyiket, én hagytam a 3272-t), és szinkronizáltam. Megváltoztattam a menü sorrendjét, és visszajött a menü, és angol az óra (magyar karakterekkel is). A 0.1.0.70-et nem merem kipróbálni egyelőre, szerintem ki is lövöm a mifiten az auto updatet, majd ha Yener nyilatkozik róla, akor frissítek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Óra topik
- BMW topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest