- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
sLINKy
tag
Aki ezt keresi kiírom, mert már 3. pü-t kapom miatta. iOS alól jelenleg nem tudsz magyar nyelvű menüt (csak ha régebbi Mi Fit appod van és nincs frissítve), mivel a magyarosításban levő FW régebbi mint amit a jelenleg Appstoreban elérhető Mi Fit felrak. Tehát ha felrakod felülírja első frissítésnél és csak a font filed marad meg.
-
sLINKy
tag
válasz
migrainee #2281 üzenetére
- időjárás nem frissül automatikusan csak manuálisan lehet frissítésre bírni - nálam igen. ha szinkronizál a telefonnal. (napi 1x szinkronizálom futás után am nem lóg bluetoothon, ha nem kellenek az értesítések)
- naptár értesítései nekem nem működnek (csak naponta a legelső naptár bejegyzésnél jön értesítés aztán semmi) - nekem megjött az esti mozi is 1 órával előtte amikorra beállítottam -
sLINKy
tag
-Milyen programot érdemes felrakni az iphone-ra? Csak Mi Fit van Ios-on.
-Messenger üzenetek simán jönnek? - Nem használok facebookot és messengert, de gondolom igen.
-Az ékezetes betűket nehéz felrakni? - Nem igazán, de csak androidos készülék alól tudod feltenni.
-Milyen programmal érdemes? - Gadgetbridge.
-Fentebb írtad, hogy csökkentet az iphone zártsága miatt a kihasználhatósága? - Mindennel amit az Notify & Fitness ad plusszba vagy a Gadgetbridge. Nem tudsz felrakni Ios alól WatchFace-t vagy custom FW-t.
-Mivel tud kevesebbet az androidos rendszernél? Ez ugyanaz mint amit előzőre leírtam.
-Magyarul, lényegében mit tud az óra iphone-nal? Értesítések telóról, watchface. MM pontos GPS a futások során. Mi Fit-be szinkronizál bluetoothon és látod a térképen, hogy mennyit futottál, milyen pulzussal, milyen idő alatt akár szakaszokra szétszedve is. Az óra szétszedi neked ha tempót váltasz. -
sLINKy
tag
Berendeltem egy Pace-t is a teszt kedvéért max eladom. Egyenlőre nem látom miért lenne szükségem BIP-nél komolyabb eszközre, de a kíváncsiság nagy úr.
-
sLINKy
tag
válasz
darthsmoke #2132 üzenetére
ios alól vagyok ezért csak a Mi Fit-es alkalmazás játszik.
Leírnád majd a teljes telepítés menetét? most nekem is a legfrissebb magyar verzió van. Amikor simán a legfrissebb Mi Fit appból frissített fw-re akartam felrakni a fontot gadgetbridge-el azt írta, hogy nem megfelelő verzió. :\
-
sLINKy
tag
válasz
darthsmoke #2130 üzenetére
ö-ü jó benne? vagy ?ö ?ü lett? meg emoticonok ?-ek
-
sLINKy
tag
Aki esetleg iOS alól akarja megszűntetni a sok sok ?-et az értesítésekben leírom mielőtt elverne ő is egy fél napot az életéből.
-Rögzített post-ban levő módon magyarítod az órát ANDROID készülékről.
(Kérdések között ott a leírás: K: Magyar nyelven van lehetőség a Bip használatára? részen keresd)
-Kinyomod a bluetoothot az ANDROID eszközödön.
-Mi Fit-et feltolod iOS eszközödre, belépsz, párosítod az órát vársz, hogyha szinkronizál.(Ha akarsz WatchFace-t is akkor ezt is megcsinálod: )
-Kinyomod a bluetoothot az iOS eszközödön.
-Visszanyomod a bluetoothot az ANDROID eszközödön.
Mivel Gadgetbridgeben párosítottad az eszközt megmarad a párosítás. (én mondjuk töröltem a párosítást és letöröltem a Gadgetbridget ezért ha nem jó a megmaradt párosítással töröld a párosítást és töröld a Gadgetbridget majd rakd fel megint és párosítsd a BIP-eddel)
-Felrakhatod a Notify & Fitness-t és mivel párosítva van az ANDROID eszközöddel tudsz rá rakni WatchFace-t a leírt módszerekkel.
-Kinyomod az ANDROID eszközödön a bluetoothot.
-Visszanyomod a bluetoothot az iOS eszközödön.
-Ha nem jönnének az értesítésekről rezgések, indítsd úrja az órát megoldja.-Örülsz, hogy működnek az ékezetes karakterek és magyar az órád plusz van WatchFaced. (ö és ü még problémás ö? és ü? lesz belőle)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Túra és kirándulás topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest