- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Kérdés hogy tényleg végigment-e rendesen a frissítés, vagy a vége előtt egy pillanatra kivillant hogy sikertelen. Ha jól rémlik, csak egy óra ikont villant fel egy piros kereszttel egy pillanatra ha nem lett jó, de ha nem figyel az ember akkor lemarad róla.
De lehet hogy új problémával állunk szemben, gyanús nekem hogy lehet hogy nem elég a res hozzá. Most már 2 font file is lett, lehet hogy azok is kellenek hozzá. Most ahogy a 3.2.8 frissítette az órámat, a res frissítés gyanúsan sokáig tartott, lehet hogy mást is csinált közben.
Gadgetbridge egyébként van már 0.24.3 is, szerintem lassan felkerül az f-droidra is. Vagy aki tudja, az lefordíthatja akár magának. [link]
Utána kell nézni a dolgoknak, ide nyilván már valami újabb megoldás kell. Vagy egyszercsak valamelyik app-ban lesz valami fix az 1.0.80-as firmware-re is.
Amúgy nekem is elakadt az előbb az erőforrások frissítésénél, az órán a felfelé scrollozó nyilakkal, mi fit kiírta hogy nem sikerült. Próbálja újra gombot megnyomtam, de nem akarta. Valószínű az volt a baj, hogy rányomtam az újra próbálkozást, nem vártam meg amíg a fel nyilas képről visszavált a connect képre. Utána megvártam, újra rányomtam, és meg is csinálta, nekem jó lett. -
gyemipapa
senior tag
Hm... én 3 hete még 50 dodóért vettem, karácsony előtt jól felnyomták az árát. Az áfát meg vagy megúszod, vagy nem, ha elkapják, kapsz majd levelet, vagy mailt, vagy SMS-t, hogy miről kell nyilatkoznod.
Lévén karácsony közeledik, én nem fogadnék rá, hogy idén megjön. A novemberi rendeléseket rengetegen csak januárban kapták kézhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest