- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Ezért kell minél többen feedback-et írni a mi fit alól, hogy jól meglepődjenek mikor meglátják.
Illetve tegnap jött a mail hogy hivatalosan elrajtolt a bip usa-ban, csak 99$. [link]
Reméljük onnan is lesz erős ráhatás, az USA piacot talán nem sz@rják le annyira, ez így elég lebőgős start lett (szerintem ezért tolták ki ilyen gyorsan, csak Cseng valamit elkefélt az app compile-nál).
Genyó vagyok, de kár hogy iphone-ra nem frissítettek, ott maradt a 3.2.7 amivel nincs gond. Pedig ha onnan is beszállnának a csipogásba, mert ott aztán tényleg nincs más lehetőség, csak mifit, nincs 3rd party app semmi. -
Upo
addikt
Igen, facebook csoportban írták. 3.2.8-ra frissítettek, connect képernyős lett, angolra állítva tyúkláb. Vissza akarták rakni a régebbi firmware-t, és fekete kép, nincs bluetooth, vége. Lehet menni a bricked csoportba, hátha kitalálnak egyszer valamit.
pl.
Aztán még egy talán német csaj is írta, azt most hirtelen nem találom. És annyira nem is böngészgettem még túl sokat.
-
Upo
addikt
A gadgetbridge nekem megy, úgy néz ki a notify el van maradva, nem jó az új firmware-hez.
Elégnek kell lennie a .fw és .res fájlnak, és ezek szerint gadgetbridge-el kell feltenni. Én a notify-t már jó ideje elengedtem, meg se kellett volna vennem. Akkor amikor írtam akkor még jó volt a notify is, de akkor még a régebbi firmwarekkel lehetett oda-vissza mozogni a verziók közt, ami most már nem célszerű, több belső formátum váltás is volt azóta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest