Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pp88
tag
Szia!
Mi Band 2 -röl váltanék Bip-re. Iphone SE telefonom van. Milyen programot érdemes felrakni az iphone-ra? Messenger üzenetek simán jönnek? Az ékezetes betűket nehéz felrakni? Milyen programmal érdemes? Köszönöm a segítséged. Fentebb Irtad,hogy csökkentet az iphone zártsága miatt a kihasználhatósága? Mivel tud kevesebbet az androidos rendszernél? Nem trollkodásból kérdem.Magyarul, lényegében mit tud az óra iphone-nal?
-
darthsmoke
Korrektor
Küldtem magamnak egy mailt "árvíztűrő tükörfúrógép" tárggyal, és abban minden ékezet rendben volt, nem voltak mellette ?-ek. Az emotikonokat nem tudom, olyan üzenetet még nem kaptam azóta. Viszont a MiFit mellett nekem fenn van a Mi Bandage is, a karakterkonvertálást kikapcsoltam, míg az emotikonok konvertálása be van kapcsolva. Majd ha kapok olyan üzenetet, jelzem, mi a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest