- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gedeon31
addikt
válasz
szetcsuszott #40500 üzenetére
Ilyet se hallottam ,de lehet jobban jársz így ,utána csak kínlódás van vele ,ha feltelepül.
-
adika4444
addikt
válasz
szetcsuszott #40433 üzenetére
szia!
Örülök hogy segíthettem és hogy megoldódott. Ebből a sebességből illetve eszközökből többet is ki lehet hozni este tudok segíteni telefonról nehéz -
válasz
szetcsuszott #40430 üzenetére
Vegyél bele olyat amivel biztosan forgalmazva volt. Ebayen fillérekért adnak.
-
adika4444
addikt
válasz
szetcsuszott #40416 üzenetére
Azon optimális esetben át kellene férni olyan 30 MBps körül. Gyere át UPC topikba ott tudunk segíteni a modem beállításában, de ha igazán jót akarsz magadnak akkor veszel vmi jó routert, ezzel 80-130 Mbps átférne lazán 2.4 Ghz-n márha nem agyonzsúfolt a környezet. Ha az akkor örülj ami van bár pár mega kissé kevés, vagy 5 Ghz-re kell váltani de azt meg a notid kártyája nem támogatja.
-
válasz
szetcsuszott #40416 üzenetére
Ez is több info mint a semmi. A 72 valósan akkor többnek kellene lenni mint amit mérsz. Másra számítottam. Nincs több tippem!
-
válasz
szetcsuszott #40413 üzenetére
-
adika4444
addikt
válasz
szetcsuszott #40413 üzenetére
Lépj be a UPC modembe és kapcsold ki a wi-fi-nél az energiatakarékos wmm funkciót, ha nem vágod hogyan kell szeretettel várunk a UPC topikban
A kapcsolati sebességet úgy tudod megnézni, hogy a futtatásba beírod
ncpa.cpl
majd a vezeték nélküli hálózati kapcsolat ikonra kattansz bal gombbal vagy jobb gombbal és állapot, majd ott fogja mutatni. -
válasz
szetcsuszott #40401 üzenetére
Adpater beállítások katt a wifi karira és nézd meg hány megabites a kapcsolat. Én amúgy hw hibára tippelek.
-
adika4444
addikt
válasz
szetcsuszott #40401 üzenetére
Milyen wi-fikártya van benne? Milyen routered van?
-
Red@Arc
tag
válasz
szetcsuszott #38510 üzenetére
-
MasterMark
titán
válasz
szetcsuszott #38510 üzenetére
Del?
-
Dhampir
félisten
válasz
szetcsuszott #38133 üzenetére
Ubuntuban nyögvenyelős a Bluetooth-eszközkezelés. Windows alatt kevesebb gondod lesz szerintem.
Egyébként a HP konfigurációban található hardverek korábban is nagyon jó Linux-kompatibilitásnak örvendhettek, nekem a Bluetoothszal mindig szenvednem kellett, egyedül a régi Mandriva Linux alatt volt gördülékeny.
Plusz infót a hardverekről a "gnome device manager" és a "hardinfo" egyaránt ad, bár kisegítve ezzel nem leszel.
-
Dhampir
félisten
válasz
szetcsuszott #38123 üzenetére
Telepítsd a Blueman-t, ha még nincsen fent. Az Ubuntu topicban szeretettel várunk.
-
válasz
szetcsuszott #38101 üzenetére
sztem linuxos téma lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Nyaralás topik
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon / Smart Home
- Proxmox VE
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Nagyon szép állapotban!! Dell Latitude 5400 i5-8365U 16GB RAM 256GB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 8GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest