- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gedeon31
addikt
válasz
szetcsuszott #40500 üzenetére
Ilyet se hallottam ,de lehet jobban jársz így ,utána csak kínlódás van vele ,ha feltelepül.
-
adika4444
addikt
válasz
szetcsuszott #40433 üzenetére
szia!
Örülök hogy segíthettem és hogy megoldódott. Ebből a sebességből illetve eszközökből többet is ki lehet hozni este tudok segíteni telefonról nehéz -
válasz
szetcsuszott #40430 üzenetére
Vegyél bele olyat amivel biztosan forgalmazva volt. Ebayen fillérekért adnak.
-
adika4444
addikt
válasz
szetcsuszott #40416 üzenetére
Azon optimális esetben át kellene férni olyan 30 MBps körül. Gyere át UPC topikba ott tudunk segíteni a modem beállításában, de ha igazán jót akarsz magadnak akkor veszel vmi jó routert, ezzel 80-130 Mbps átférne lazán 2.4 Ghz-n márha nem agyonzsúfolt a környezet. Ha az akkor örülj ami van bár pár mega kissé kevés, vagy 5 Ghz-re kell váltani de azt meg a notid kártyája nem támogatja.
-
válasz
szetcsuszott #40416 üzenetére
Ez is több info mint a semmi. A 72 valósan akkor többnek kellene lenni mint amit mérsz. Másra számítottam. Nincs több tippem!
-
válasz
szetcsuszott #40413 üzenetére
-
adika4444
addikt
válasz
szetcsuszott #40413 üzenetére
Lépj be a UPC modembe és kapcsold ki a wi-fi-nél az energiatakarékos wmm funkciót, ha nem vágod hogyan kell szeretettel várunk a UPC topikban
A kapcsolati sebességet úgy tudod megnézni, hogy a futtatásba beírod
ncpa.cpl
majd a vezeték nélküli hálózati kapcsolat ikonra kattansz bal gombbal vagy jobb gombbal és állapot, majd ott fogja mutatni. -
válasz
szetcsuszott #40401 üzenetére
Adpater beállítások katt a wifi karira és nézd meg hány megabites a kapcsolat. Én amúgy hw hibára tippelek.
-
adika4444
addikt
válasz
szetcsuszott #40401 üzenetére
Milyen wi-fikártya van benne? Milyen routered van?
-
Red@Arc
tag
válasz
szetcsuszott #38510 üzenetére
-
MasterMark
titán
válasz
szetcsuszott #38510 üzenetére
Del?
-
Dhampir
félisten
válasz
szetcsuszott #38133 üzenetére
Ubuntuban nyögvenyelős a Bluetooth-eszközkezelés. Windows alatt kevesebb gondod lesz szerintem.
Egyébként a HP konfigurációban található hardverek korábban is nagyon jó Linux-kompatibilitásnak örvendhettek, nekem a Bluetoothszal mindig szenvednem kellett, egyedül a régi Mandriva Linux alatt volt gördülékeny.
Plusz infót a hardverekről a "gnome device manager" és a "hardinfo" egyaránt ad, bár kisegítve ezzel nem leszel.
-
Dhampir
félisten
válasz
szetcsuszott #38123 üzenetére
Telepítsd a Blueman-t, ha még nincsen fent. Az Ubuntu topicban szeretettel várunk.
-
válasz
szetcsuszott #38101 üzenetére
sztem linuxos téma lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged