- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
szetcsuszott
aktív tag
-
szetcsuszott
aktív tag
Sziasztok!
Probook 455 G2, az a problémám, hogy a wifi szinte döglött. Madzagon jön a letöltés 50 megával, wifin meg 1 azaz EGY!! mega a letöltés, és 5 mega a fel.
speedtest
A céges infósunk rakott rá ubuntu helyett win7-et, meg drivereket, azzal is ugyanilyen szar volt, most a hp support assistanttal frissítettem a drivert, ugyanúgy szar. Megőrülök, segítsetek!
Honnan szedjek le drivert, van tapasztalat? -
szetcsuszott
aktív tag
Sziasztok!
HP 455 G2-nél hogy tudok belépni a BIOS-ba, hogy beállítsam a penndrive-ról bootolást? -
szetcsuszott
aktív tag
válasz
Ren Hoek #38282 üzenetére
Nekem G2 van ubuntuval, a taccspad nekem is szarakodott az elején, én is a synapticsot találtam meg, abban van egy csomó beállítás, érzékenységtől kezdve minden szarság, ott keresgélj, nekem azóta jó, működik a horizontális-vertikális görgetés, a kétujjas nagyítás, kétujjas görgetés, minden.
-
szetcsuszott
aktív tag
Cáfolom, hogy linuxszal nem jó. Pár napja van nálam azzal az ubuntuval, amivel jött, és semmi gondom vele. A touchpad beállításaival voltak gondok, de az megoldódott, illetve annyiban igaz a linuxos problem, hogy a bluetooth nem látja az eszközöket, de momentán nem is hiányzik. wifit látja, nem dobálja el.
-
szetcsuszott
aktív tag
Sziasztok!
Nos, a probook 455 G2 remekül működik Ubuntuval, egy problémám van még, hogy a bluetooth ugyan megy, viszont 2-ből 2 telefont nem ismert fel eddig, és azok sem őt.Egymást látják csak a telefonok. A noti meg keres,keres és semmi. Tudtok benne segíteni? -
szetcsuszott
aktív tag
Sziasztok!
Ma egy 455 G2 tulajdonosa lettem, Ubuntuval, amivel meg is békélnék, úgyis régen ki akartam próbálni a lunuxot, de:
Az a problémám, hogy a touchpadot egérnek látja, a beállításokban sincs érintőpad fül, csak egér. Működni működik, viszont qára hiányoznak a multitouch műveletek, először is és elsősorban a görgetés. Gyanítom, hogy driver probléma lehet. Jó topicba írtam, vagy menjek valami linuxosba?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest