- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
SeniorTilla #31617 üzenetére
Hát ez nagyon nem ment, fel sem villant, nekem gyanús, hogy a dokk a szar.
De meglátjuk, elviekben 1-2 napon belül lesz 135w-os és azzal megnézem, ha rossz, viszem vissza.
-
FRENK1988
veterán
válasz
SeniorTilla #31607 üzenetére
Elment az áram. Majd Elment a kép egy pillanatra majd csökkentett (es később jöttem rá) kisebb frissítéssel.
-
Siriusb
veterán
válasz
SeniorTilla #31606 üzenetére
Most konkrétan mi is a válasz?
-
FRENK1988
veterán
válasz
SeniorTilla #31587 üzenetére
Nalam kell külön driver
-
albi31
aktív tag
válasz
SeniorTilla #31588 üzenetére
így van az esetek nagyobb részében!
-
albi31
aktív tag
válasz
SeniorTilla #31526 üzenetére
csak a jóindulat beszélt belőlem...tudod!
-
potkem
aktív tag
válasz
SeniorTilla #31497 üzenetére
Nem tudom sajnos. De majd megnézem a számokat.
-
albi31
aktív tag
válasz
SeniorTilla #31492 üzenetére
majd ha lesz lehetőségem,biztos!
-
qwertly
addikt
válasz
SeniorTilla #31448 üzenetére
Akkor megtarthatod magadnak,vagy megírhatod privátba.De ezután úgyis letiltanálak
-
qwertly
addikt
válasz
SeniorTilla #31445 üzenetére
Nem arra válaszoltál amit kérdeztem
Chaser:Szia!
Köszi a választ amit láttam gyári azon volt pluszba egy usb csatlakozó és sajnos még azt hibájának tartom,hogy csak 2db usb csatlakozó van rajta gyárilag.A gyári ODD keretbe pedig van pluszba egy usb csatlakozó is na ilyet keresek emberi áron. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
SeniorTilla #31432 üzenetére
Nem, nem írtam ki.
Első nekifutásra nem jött össze a recovery-s cucc.
Meghagyta a win7 mappákat is amit csináltam, nem tette fel a hp cuccait, nem sikerült beregisztrálnia magát a rendszernek, mindig blokkolt valamiért..
Aztán ott a recoverynél volt még egy pár lehetőség, mondom sok mindent nem veszthetek. azt nyomtam a következőre.
Írta, hogy ez több ideig fog tartani, illetve törli a rendszer meghajtót.
Ami nekem kicsit fura, hogy amikor megkaptam akkor 7xxGB volt a c meghajtó, most 100.
A lemezkezelőbe meg ugye új meghajtó jellel a maradékot ki tudom választani.
De ez nem is lényeg.
Sikerült, igaz tényleg lassú volt.
A recovery file az megmaradt, a gép rendesen felállt, minden vissza jött ahogy volt és még a rendszer is reggelve van.
Tényleg az lesz... Vagy megbarátkozom ezzel a fossal, vagy lecserélem ami támogatja a w7-et is.
A 8.1 már jöhetne, hátha hozna valami frissitést ami nekem is tetszene..
Ez a start menü hiánya meg egy két dolog nagyon hiányzik..
Ez a mikrofos fiók meg hát na..A skype-ra meg megkaptam én is a linket már mástól, szóval ez pár egy pozitív dolog, hogy nem ez a w8-as f..ággal kell szenvedni.
Köszi azért annak aki írta. -
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #31431 üzenetére
Egy újságcikk szerint a bárki számára ingyenesen kipróbálható bemutató verzió június 26-án, a 8.1-es pedig várhatóan októberben érkezik.
-
androidzero
csendes tag
válasz
SeniorTilla #31419 üzenetére
Pcszerviz.com-tól vásároltam használtan a hp battery chek szerint.....
-
androidzero
csendes tag
válasz
SeniorTilla #31419 üzenetére
Pcszerviz.com-tól vásároltam használtan a hp battery chek szerint.....
-
válasz
SeniorTilla #31412 üzenetére
ui.: Jó az új avatarod
.
-
Gheldin
csendes tag
válasz
SeniorTilla #31398 üzenetére
Sikerült, köszönöm !!
-
Buster17
addikt
válasz
SeniorTilla #31395 üzenetére
Már átmentem
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #31377 üzenetére
Jó lett az új avatarod.
-
Tenken
őstag
válasz
SeniorTilla #31367 üzenetére
Mindkettővel jó. NV-nél egyszerűbb az élet, az csak plug-n-play. AMD-nél kell trükközni, de elvileg megoldható. Nekem is belsőn lettek mérve az aláírásban szereplő tesztek. Külsőn kicsit gyorsabb az egész. Egy jó nagy fhd-s monitorhoz ez tökéletes kiegészítő.
(#31368) Lite:
Nem tudom, de van beárazós topic. Vagy ha tényleg csak 4 órát ment, akkor egy nettó ár jó érte biztos. Esetleg, ha 8 napon belül vagy, akkor simán vissza kéred a pénzed.... -
Tenken
őstag
válasz
SeniorTilla #31365 üzenetére
ExpressCard adapteren keresztül.
-
Hoffer
őstag
válasz
SeniorTilla #31360 üzenetére
És mi az az ár amiért megvennétek? Mennyit érhet?
3gb ram, 160gb hdd van benne! -
Hoffer
őstag
válasz
SeniorTilla #31355 üzenetére
Ez most egy tökéletesen működő gép, bár ki tudja meddig...
Akkor azt mondod nem éri meg egy ilyet használtan megvenni 45k-ért? -
dangerzone
addikt
válasz
SeniorTilla #31344 üzenetére
Így tettem én is. Először a gyárit, aztán az amd oldaláról az újabbat.
-
FRENK1988
veterán
válasz
SeniorTilla #31346 üzenetére
hát hogy? Semmi opciót nem találok erre vonatkozóan
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #31312 üzenetére
Köszönöm!
Eddig kizárólag a gyárival használtam, de úgy érzékelem, hogy van olyan program, amely frissebb driverrel jobban működne.
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #31305 üzenetére
Lehetséges, hogy korábban csak elbénáztam, bár driver gondjaim nem szoktak lenni, mert mindegyiket logikus sorrendben igyekszem feltenni.
(#31306) AxBattler
A BIOS-ban állítottál valamit? Elsőre az AMD oldaláról töltötted le és telepítetted avagy a HP-féle Catalyst driver után?
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #31299 üzenetére
Szia SeniorTilla, régóta morfondírozok azon, hogy az AMD videokártyás ProBookok esetében az AMD oldaláról letöltött friss driver miért nem jó? Csak a HP saját driverével működik észrevételem szerint.
-
válasz
SeniorTilla #31298 üzenetére
Örülök nagyon, azért köszi a segítséget. Nekem is az volt a gyanúm.
-
válasz
SeniorTilla #31286 üzenetére
Végre kiderült mi a hiba: [link]
Esetleg van valakinek egy felesleges töltője (65W-os is elég), akkor keressen.
-
válasz
SeniorTilla #31286 üzenetére
Egyik sem jó jel. Aksit kivéve is villogott. Drága javíttatni?
-
Siriusb
veterán
válasz
SeniorTilla #31257 üzenetére
Úgy tűnik.
-
Siriusb
veterán
válasz
SeniorTilla #31250 üzenetére
61% volt
-
Répapüré
tag
válasz
SeniorTilla #31252 üzenetére
Igen erre magam is rájöttem.
Maximalista módon megpróbáltam mindent a legfrissebbre cserélni, aminek az lett a vége, hogy a hang némítása pirosan világított és persze semmi hang...Egy ismerősöm kinevetett, hogy barom vagy, ami tökéletesen működik azzal minek variálsz?Igaza volt.
Rendszer visszaállítással megoldottam.Biztos nem a legfrissebb, de minden működik.
-
Répapüré
tag
válasz
SeniorTilla #31244 üzenetére
Köszi szépen, a legközelebbi bekapcsolásnál meg fogom nézni,rajta van e, de bízom benne.
Én elég régimódi vagyok, nem árt ha van kézzelfogható lemez, utána fogok nézni...
Még annyi kérdésem lenne, hogy a legfrissebb drivereket fogja telepíteni?
Mert akkor látszólag és az én laikus gondolkodásommal ez a legegyszerűbb módja a driver frissítésnek adatok megtartása mellett... -
Répapüré
tag
válasz
SeniorTilla #31240 üzenetére
Szia!
Olvastam a bejegyzésed a recovery-ről és mivel én használtan vettem a laptopom,eredeti Win7-el,elgondolkodtam,hogy ha összeomlana a win,hogyan tudnám újra feltelepíteni.Az alján van matrica, sorozatszámmal és állítólag ez alapján is letölthető netről, de Te /Ti/ járatosabbak vagytok ebben.
Az asztalimnál xp-t használtam, ahhoz volt telepítő cd-m és néha újratelepítettem, de ehhez nincs semmi ilyesmi.
Soha nem volt gondom a Win7-el, de talán jó felkészülni.
Ha valakinek van kedve, kifejthetné nekem, mi is pontosan a recovery és úgy egyáltalán,kell e csinálnom telepítő dvd-t vagy tudom is én...Köszi.
Sziasztok. -
gcsomesz
csendes tag
válasz
SeniorTilla #31240 üzenetére
Szia
Ezeken már túl vagyok. Nem sikerült vele felébreszteni a videó kártyát. Feltolok tisztán egy win7-et aztán meglátjuk....grrrrr....
Azért köszi.
-
marciart11
aktív tag
válasz
SeniorTilla #31219 üzenetére
Azt is fölraktam. De így se működik.
-
bb0t
őstag
válasz
SeniorTilla #31206 üzenetére
az emberek ilyen téren elég igénytelenek sajnos a legtöbben azt mondják mindegyik egyformán rossz pedig nem
-
deathtania
senior tag
válasz
SeniorTilla #31190 üzenetére
újraraktam, és úgy néz ki, hogy fizikai gond lesz a dolog (fel sem ismeri). majd egy hónap múlva beküldöm, és akkor hdd csere+kamera lesz a történet.
-
bb0t
őstag
válasz
SeniorTilla #31200 üzenetére
Valóban az lenne e legjobb ha a saját szememmel nézhetném meg csak nem kapcsolják be sehol...
-
SzaboZE
addikt
válasz
Ugyanazon notebook-modell több példánya között első ránézésre is láthatóak a különbségek.
Na erről beszélek
Hogy akkor és ott pont a teszten kifogtak egy olyan kijelzővel szerelt gépet. Ez nem jelenti azt, hogy a többié is ilyen
-
Chaser
legenda
válasz
Én gondolom, mert én is tapasztaltam. Egyik sz@rabb mint a másik
Komolyra fordítva, értelmes panel nem sok gépben van. Néha tényleg iszonyat különbségek vannak, de azért azonos típusú panelek többnyire egyformán néznek ki.
-
wwhy
veterán
válasz
Ugyanez érvényes a monitorokra is
-
bb0t
őstag
válasz
SeniorTilla #31193 üzenetére
Az a fura, hogy a G6 2200 a kijelzője a notebookcheck szerint az olcsó kategória legjobbja a 690:1-es kontrasztjával meg a 0,3-as feketéjével, és tényleg annak a gépnek messze a legszebb a kijelzője, kérdés, hogy a 2301-é milyen
-
deathtania
senior tag
válasz
SeniorTilla #31183 üzenetére
az lesz az.
olvasgattam support fórumot, és lehet, hogy a rendszerrel van valami gond (főleg, hogy furcsán viselkedik újabban...). előbb megpróbálok valami live cdről futtatni valami rendszert, és ha az sem látja, akkor majd beküldöm a gépet...
-
kozyadam
tag
válasz
SeniorTilla #31176 üzenetére
köszönöm, akkor filmezéshez kénytelen leszek ezt használni.
-
Lite
őstag
válasz
SeniorTilla #31160 üzenetére
Köszönöm! A hétvégén lesz mivel dolgoznom...
-
Lite
őstag
válasz
SeniorTilla #31155 üzenetére
Köszönöm!
Nem árharcos téma ez, mert máshogyan sikerülne hozzájutni tartósan, nem teljesen új, csak sokáig pihent előző tulajdonosánál (konkrétan még fóliás, a HP oldala szerint még másfél évig garis).
Ezt a config-dolgot hogyan csalom elő belőle? Mi az, ami win7/x64 alatt nem kellene oda?
Avast melyik verzióját ajánlod?Elnézést, hogy ennyit kérdezek, de ez nagyon meglepett és az első találkozásom notival, illetve a win7-el...
-
(Bundás)
addikt
válasz
SeniorTilla #31155 üzenetére
Mondjuk a Pavilion Dv6 és társai Nvida-s szériáját kizárnám a nagyon jó gépek közül, legalábbis alaplapi élettartamban sajnos kukássá válnak használattól függően 2-3-4 év alatt.
-
Lite
őstag
válasz
SeniorTilla #31153 üzenetére
Köszönöm az ötletet. A ventillátor porossága nem túl valószínű, mert 2 hetes a gép. De a NOD felrakása után hülyöült be. Leszedtem, de nem állt vissza. Aztán indításkor előcsaltam valami diagnosztika és helyreállító indítást, az dolgozott kicsit, most olyan 50-60 fok között működik a proci, de mintha ez sem lenne az igazi.
Egyébként miért szerencsétlen kombináció ez a gép? Kb. mennyit ér?
-
domesz
aktív tag
válasz
SeniorTilla #31149 üzenetére
Sajnos nem ez a probléma, azért ennyire képben vagyok
De eddig, win újratelepítés előtt alul ahol az energiasémát ki tudom választani ott is ott volt a csúszka, tehát biztosan nem a gombbal van a gond.
-
domesz
aktív tag
válasz
SeniorTilla #31144 üzenetére
Megcsináltam, full letakarítottam a mostani drivert.
Föltettem a HP oldalán lévőt a Quicklaunch-al együtt.De most sem tudok fényerőt állítani.
-
domesz
aktív tag
válasz
SeniorTilla #31142 üzenetére
És az nem fog bekavarni a mostani Ati Catalyst drivernek?
-
domesz
aktív tag
válasz
SeniorTilla #31131 üzenetére
Sajnos arra nincs lehetőségem, de ha az 1x8 is jobb lesz akkor azt megjátszom.
köszi
-
deathtania
senior tag
válasz
SeniorTilla #31091 üzenetére
most írtam nekik a támogatás oldalon, gondoltam az a legegyszerűbb. meg is kapták, remélem válaszolnak, és kicserélik az akksit. május elején leszek otthon 10 napra, gondoltam megpróbálom megbeszélni, hogy akkor bevinném hozzájuk szervízbe (hiába van háztól-házig garancia, az alaphangon 10 nap, nekem meg kell a gépem itt, kint), és akkor akksi+hdd csere (mivel az meg 16badsector és 83%os kondíció, de az szériahiba a Toshiba hddknél.)
-
deathtania
senior tag
válasz
SeniorTilla #31088 üzenetére
az lesz, csak külföldön vagyok...
de majd ebédszünetben megpróbálok rákeríteni egy kis időt...
-
deathtania
senior tag
válasz
SeniorTilla #31083 üzenetére
még tőled vettem, nincs egy éves... DV6 6B08eh...
és ezt a kis incidenst, valamint hogy újabban ha skype közben felrakom/kihúzom a töltőt meghal a gép, semmi baja sincs. de a második szerintem skype hiba lesz, mert csak annál csinálja. semmilyen más programnál sem, amit szintén nem értek...
-
deathtania
senior tag
válasz
SeniorTilla #31080 üzenetére
elmentem, előtte akksiról használtam a gépet, kb 35-40%os töltésen hagyom itt, visszajövök, és benyomom, mire azt jelzi ki, hogy le van merülve az akksi, és most is nézem, mire 41%os elhasználódást ír az akksira. ez nekem tök fura...
azt hiszem az éjjel ha más nem megpróbálok egy kalibrálást... -
válasz
SeniorTilla #31075 üzenetére
Ja, oké. Csak a 48%-os kihasználtság zavart meg...
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla #31075 üzenetére
Pontosan.
De lehet, h ez csak nekem "szenzáció" -
rizso
addikt
válasz
SeniorTilla #20749 üzenetére
Persze, könnyen lehet, hogy a dv7 hűvösebb, mint a dv6 - már csak a nagyobb méret is.
-
rizso
addikt
válasz
SeniorTilla #20746 üzenetére
Igen, a 6000-es széria már nem melegszik annyira , de neki ugye még argentos gépe van. Mondjuk a nálam járt dv6-6002eg (i3-2310m+6770m) is melegedett, és a csuklótámasz bal oldalán lehetett is érezni - bár tényleg nem annyira, mint pl. a 3000-es szériánál...
-
BBéci
legenda
válasz
SeniorTilla #20718 üzenetére
Haverom Pavilionjában a garancia lejárta után egy hónappal döglött meg az akksi. Az enyémben már 8-9 hónap után jelentkezett a hirtelen kikapcsolás, de a szervizben semmi hibát nem találtak.
-
Ano
senior tag
válasz
SeniorTilla #20717 üzenetére
INNEN szedtük le a legfrissebb drivert, ami a hivatalos ...
érdekes hogy a legfrissebb driver a : 8.830.6.3000 15 Jul 2011, de amikor feltesszük, akkor a verzió stimmel, mégis a dátum 2011. május 7-eMár a legújabb BIOS-t is feltetük háha (bár sok reményt nem fűztem hozzá) az eredmény ugyanaz ... a "Switchable Graphics konfigurálása" menüben annyit lehet kiválasztani, hogy "Energia Takarékos GPU" vagy "Nagy teljesítmény" ... természetesen minidg az alaplapi VGA-t használja (3Dmarkkal és q3-al is teszteltük)
A win7 64bit Home Premium HUN a gyári recovery partícióról telepített ... kb 10 napja lett véve a Edigitalban ...
ja és érdekes, hogy ennek az alján sincs semmi pontos típus azonosító vagy széria szám ...
-
BBéci
legenda
válasz
SeniorTilla #20704 üzenetére
Nem kaphattam vissza ugyanazt, mert amit visszaküldtem, azzal be sem kapcsolt a noti, ezzel viszont bő egy óra hosszat működött.
Jövő héten kipróbálom az Akkuker által forgalmazott, Samsung cellás akksival, ott helyben addig használom a gépet, amíg teljesen lemerül, aztán feltöltöm. Ha a laptop hibás, azt is kinyírja. -
Ano
senior tag
válasz
SeniorTilla #20705 üzenetére
természetesen látja ...
Egyszer volt már nekem is HP laptopm (egy régebbi top kategóriás) és abban is ATI vga volt és szenvedős volt Win7 alatt ... de nem gondoltam volna, hogy egy zsír új laptopnál amihez eredetileg is Win7 volt ennyi szívás lesz megint
-
BBéci
legenda
válasz
SeniorTilla #20700 üzenetére
Két hónappal ezelőtt már írtam, hogy a Dealextreme-től vettem az akksit. A cseredarab egy órán át működött, aztán kikapcsolt, 55 %-ról nullára esett a töltöttsége. Az elsőt egész éjszaka töltöttem, reggelre 93 %-ot jelzett, de amint elvettem az áramot, szempillantás alatt kikapcsolt a gép. Több mint gyanús.
-
Cyrin
addikt
válasz
SeniorTilla #20692 üzenetére
nálam a NAS-hoz használt APC szünetmentes pont a hp akku árában van, ennél lejjebb úgysem adnám
-
Cyrin
addikt
válasz
SeniorTilla #20690 üzenetére
szünetmentesnek akkor is jó lesz, egyébként meg nem veszem le, mert nincs más helyem a számára, a tv fölötti polcon van kényelmes magasságban, előtte állva is lehet használni, tehát nem feltétlen kell bekapcsolni a tv-t se.
amúgy ez a 3 óra nem sok, ha levenném akkor is töltőre kéne tenni, de jelenleg nincs ilyen igényem, ha meg tönkremegy, és hurcolásznom kéne, veszek bele újat. én igazából asztali gép helyett vettem, tv-n keresztül megy a videoszerkesztés, meg a CAD, net, filmnézés, tv- nélkül a zenehallgatás hangfalakon keresztül NAS-ró akár telefonról irányítva, apróbb dolgok.
hurcolászni meg ott van a telefonom. sokszor még kényelmesebb is
én igazából minden oldalról körbejártam a lehetőségeket több több mint 2 éve kezdtem foglalkozni azzal, hogy mi legyen, akartam mac minit, kiképeztem magam HTPC-ből, media playerek, különféle zenelejátszók (squeezbox touch, sonos termékek) valahol mindegyik megbukott végül, és egyedül a laptop volt a megoldás mindenre. -
Cyrin
addikt
válasz
SeniorTilla #20687 üzenetére
Viszonylag új gép, másfél hónapos, hogy pontosan mennyit bír azt nem tudom, kb 3 órát.
-
Rokko77
tag
válasz
SeniorTilla #20682 üzenetére
Nagyon hasznos doksi, köszi. Sajnos nincs benne magyarázat a csipogáshoz...bár valóban lehet VGA hiba is.
-
rizso
addikt
válasz
SeniorTilla #20659 üzenetére
Nemrég kaptam vissza a 8530p-t a szervizből. Se számla, se garanciakönyv, se blokk, viszont a serial/product number alapján 2013-ig garanciás. Az elején kicsit húzták a szájukat a szervizesek, hogy hát nincs papír, és mondták, hogy hát rákérdeznek a központnál (amiből ha jól tudom végül a német HP lett). Nemes egyszerűséggel azt mondta HP bácsi, hogy mivel a rendszerben szerepel a gép, és még van rá garancia, így az alaplapcserét garancia keretein belül kell megcsinálni. Szóval elfogadják papírok nélkül, csak nem szabad hagyni, hogy lerázzanak, hogy hát csak papíros géppel foglalkoznak
-
rizso
addikt
válasz
SeniorTilla #20635 üzenetére
Ebben én is biztos voltam/vagyok, csak sajnos még élőben nem volt hozzá szerencsém...
-
JanR
addikt
válasz
SeniorTilla #20576 üzenetére
Áh, itt nem foglalkozunk HP laptopokkal
-
Z86
őstag
válasz
Végignyálazva néhány hirdetést szerintem 120-130k környékén el lehetne adni (gondolom beszámítás után ez lenne a cél). Pláne mivel ez egy kimondottan erős változat.
Így 100k-ért be lehetne számítani kb. -
gerii
addikt
válasz
Elég fincsi gép az írtak alapján, sztem valamivel 100 felett van az ára, legalábbis ha munkagép kéne használtan én megvenném
Hasonló konfigom volt, 8600M GT-vel de nem Hp, és most fog másodjára behalni a VGA-ja, ezért is cseréltem le, szóval nézz utána hogy a VGA a szériahibás korszakból való-e!KZP: Gariban nem cserélték ki? Elég bizarr hogy több széria óta ilyen dolgokkal nem foglalkozik a HP, elférne meg pár minőségellenőr főleg a qrva drága gépek során... (még jó hogy kb féláron vettem
)
-
nagyito88
aktív tag
válasz
SeniorTilla #20171 üzenetére
Sajnos nem találtam régebbi bios-t a HP-oldalán.
Link -
adnoctum18
senior tag
válasz
SeniorTilla #20173 üzenetére
Értem.
Sux.
Egyszer majd feláldozom a 32 bites preloadot a 64 bites rendszer oltárán, de az nem most lesz.
A szervizben se tesznek nekem rá egy ugyanilyen 64 bites Home Premiumot igaz?
-
balika0öö1
csendes tag
válasz
SeniorTilla #20146 üzenetére
Külsőről nagyon szépen működik minden, miután megáll a belső rádugtam és gond nélkül tudok vele mindent csinálni
-
balika0öö1
csendes tag
válasz
SeniorTilla #20143 üzenetére
már próbáltam most egy szűz windows7 megy rajta, felnyitás után addig megy a bill amíg nyomom amint abbahagyom már nem is működik
-
MALK
tag
válasz
SeniorTilla #20135 üzenetére
esetleg te nem tudsz ilyen alaktrészt?
-
MALK
tag
válasz
SeniorTilla #20135 üzenetére
tudomásom szerint van benne raid vezérlő
-
válasz
SeniorTilla #20123 üzenetére
Melegedési problémák megoldva, gyönyörű 3D kép, és hardveres raid. Ezen csodálkoztam is, mert eddig egy gépben sem volt, ami a kezem között átment. Egyben látja a 2 terrát, és a write-back cache-t bekapcsolva jóval gyorsabb is lett. Király.
Jó még, hogy a QuadCore i7-es mellett van az integrált VGA, mert nem dübörög fölöslegesen a 6850, ha netezel. A régi i7Q-k mellett nem volt váltható VGA.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
SeniorTilla #20120 üzenetére
hurrá
...13k... remek..
köszönöm -
adnoctum18
senior tag
válasz
SeniorTilla #20089 üzenetére
Igen a HPs lemezzel csinálnám.
Lehet, hogy nincs külön felülete ennek, hanem akkor hozza létre amikor már felraktam a win7et és lefuttatom a driveres lemezt is?
-
fkenny
senior tag
válasz
SeniorTilla #19996 üzenetére
Igazából mind1 :d dv2,dv4,dv5,dv6,dv9 csalódból szinte mindig találni egy javítani valót nálam
-
fkenny
senior tag
válasz
SeniorTilla #19994 üzenetére
Sajna a vga chip széria hiba nem rögtön jött elő ezeknél hanem gari után. Jó példa erre a DV6 Tx1000/2000 de szinte az összes olyan gép amibe nvidia vga volt tucatszám jöttek gari után amik már 1x tuti voltak alaplapcserén. Sajnos a nagy teljesítmény és az ólom mentes forrasztás nem jó dolog... de ez van
-
ktommy91
addikt
válasz
SeniorTilla #19924 üzenetére
Ez egy német webshopból jönne. Az a számla nem jó amit ők adnak?
-
NEMO1968
őstag
válasz
SeniorTilla #19903 üzenetére
PFFF!
Köszi,akkor majd valami hozzáértő,aki 4 sörért(plusz kettő magamnak)megcsinálja.
Szedtem már szét laptopot(ACER TM 2410-est),de azt nem is lehet ezzel egy napon említeni.
Nem szeretnék elcseszni semmit benne. -
Rocky96X
tag
válasz
SeniorTilla #19868 üzenetére
Ok köszi. Gondolom AMD-s változatban se lehet rossz
-
fkenny
senior tag
válasz
SeniorTilla #19871 üzenetére
Jaja, bezzeg régen nagyon "menő" volt pedig annyi mindenre jó
-
tegeske
csendes tag
válasz
SeniorTilla #19865 üzenetére
Köszi a választ!
Az a baj velem, hogy igazából rinyálok itt, hogy legyen jó a videókártya is, és közben kb havi 1x rámjön az 5 perc akkor játszom egy kicsit =) Csak úgy vagyok vele, hogy ha már egyszer költök rá 200-at, akkor az legyen már jó! Kicsit félek ettől az 5470-től, csak az a baj, hogy 5650 mondjuk ebben van benne! Nah most ez se nem fém, se nem szép =) A billentyűzete sem kényelmes, de van benne 2x2W-os JBL, ami tényleg nagyon jól szól! Teljes zavarban vagyok, hogy melyiket vegyem =) Átmegyek mostmár a megfelelő témába, nem OFF-olok tovább itt!
Mégegyszer köszi
-
Drughi
addikt
válasz
SeniorTilla #19823 üzenetére
Én tisztában vagyok vele, hogy multimédiára nem a probook a legjobb, de pavilionból nem szaladgál 150e Ft-os ár kategóriában és 13as méretben gép.
A minőségből nem szeretnénk leadni, ezért esik ki sok gyártó hasonló méretű, de erősebb modellje.A hangtól én sem vártam sokat, de a célnak talán megfelel. Van itthon 2.1 és 5.1 es hangcucc is, ha meg útközben hallgatná arra van fülhallgató.
Melegedés, billentyűzet, ultrabay (vagy egyéb megoldás ilyen célra)?
-
Drughi
addikt
válasz
SeniorTilla #19819 üzenetére
Egyáltalán nem játékra lesz, csak néha az is becsúszik.
egyik sem egy nagy igényű cucc.
Erről az Intel HD 3000-ről meg elég jókat írtak, így szerintem a célnak megfelel.
A 13as mérettől meg nem akarunk megválni, ennél nagyobb nem kell.A többi kérdésemhez tudsz valami választ mondani? Vagy nem ismered személyesen a típust?
-
szekto
aktív tag
válasz
SeniorTilla #19802 üzenetére
Ez ok, csak amit ilyen + 3-4 ezer Ft-os intervallumban láttam notit, ahhoz nem volt Radeon VGA pl. hanem csak az Intel-féle VGA, ami nekem az AutoCAD miatt nem elég. A köv. noti, ami teljesítménybe kb. hasonló volt, no meg Win-t is adtak mellé, 150 ezres Dell volt.
-
KZP
őstag
válasz
SeniorTilla #19785 üzenetére
Hol található ez a menüpont? Nekem a HP-tól letöltött driverek, szoftverek vannak a VGA-hoz, de nem találom...
-
szekto
aktív tag
válasz
SeniorTilla #19793 üzenetére
Btw, leszedtem onnan a cuccost, felraktam, s szépen muzsikál. Holnap haverral megmozgatjuk majd egy kis Crysis 2-vel.
Köszöntem a segítséget!
-
szekto
aktív tag
válasz
Bocs, de nem fogok +30 ropit kiadni csak emiatt.
-
bAtt001
addikt
válasz
még olyan is ami nem jó, újratelepítettem ma a gépet tiszta telepítéssel. rakosgattam a drivereket felfelé, eljutottam a bluetooth driverhez. na mondom most meglátjuk mi lesz (ezért raktam újra a rendszert mert összeakadt a bluetooth és a hang valahogy), felraktam és megint rossz lett. szóval hanyagolom a gyári drivert és használom a windows-ost
-
szekto
aktív tag
válasz
SeniorTilla #19786 üzenetére
Kaptam egy CD-t a notihoz, akkor azon lehet? Meglesem, thx!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest