- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szpal17
őstag
Egy adott géptípusban többféle kártya lehet, így a hp oldalán ha rákeresel akkor több félét is kidobhat. Leginkább ez a wifi kártyára jellemző. Ilyenkor próbálkozni kell....bár általában a win 7 képes a kártya felismerésére is, nem tudom milyen különleges kártya van a gépedben.
A lényeg, hogy működik
-
kutga
nagyúr
Én kicseréltem magamnak, ODD helyére ment a gyári merevlemez, annak a helyére meg SSD, bővítettem továbbá 4 GB RAMmal is a gépet.
Előtte felhívtam a HP-t, telefonon úgy tájékoztattak hogy meg lehet csinálni, igaz gariztatni nem kellett a gépet.
Let the Zone take me if I am.
-
wwhy
veterán
Nem veszíted el. Volt ProBook 430-as gépem, jómagam tettem az SSD-t bele. HP szerviz szerint a gari alkatrész cseréje miatt nem vész el, a csavarok sincsenek már (rég) festékkel/viasszal megjelölve
Most EB 820-ast nyúzok, abba is én tettem az SSD+RAM-ot.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
MaxxDamage
félisten
pl. /nem is rég beszéltem velük erről is.../
"Tisztelt xy!
A garancia elvesztése nélkül lehet merevlemezt és memóriát cserélni a HP legtöbb notebookjában.
Ajánlani nem tudunk sem kereskedőt, sem típust. Ajánlatos a gyártó eszköz kompatibilitásáról tájékozódni.
További kérdés esetén keresse a vevőszolgálatunkat a 061 382 1111 számon.Üdvözlettel:
HP Magyarország"
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
wwhy
veterán
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
wwhy
veterán
Pedig ott vannak azok
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Majd ha lesz időd írnál pár szót a gépről? Lehet, hogy 450,430 G1,G2 közül fogok választani. Főleg a melegedés, az érdekelne, hogy nem fáj-e a szemed a képernyőtől. Nekem még nem volt LED-es kijelzőm, és azt mondják, hogy itt erősebb a PWM hatás a CCFL-hez képest. Aki erre érzékeny, annak a szeme fájhat tőle. Egyszerűen lehet ellenőrizni, alacsony fényerőn kell gyorsan egy ceruzát ide-oda mozgatni ha nem PWM-s akkor folyamatos, összefolyt képet látunk, ha PWM-s akkor szaggatott, időnként sötétebb sávok látszódnak, ami fényerő emeléssel megszűnik. Ez a hivatalos PWM teszt egyszerűsített változata. Monitorokról van PWM mentes összeállítás, laptopokról még nem találtam. Sajnos lehet, hogy az összes LED-s kijelző PWM-s, nekem idáig csak a retinás MacBook-ról mondták, hogy mentes. Lehet, hogy nem sok embert zavar, de az is lehet, hogy a gyártók spórolnak pár $-t azzal, hogy nem teszik bele az első leírásban lévő analóg megoldást. Az a bosszantó, hogy még a prémium készülékekbe sem teszik bele. "Backlight flickering with reduced brightness. A bigger issue is the backlight flickering with average brightness settings; it seems that the PWM frequency to dim the LEDs is too low."
-
veterán
Érdemes időnként kitakarítani, vagy legalább kifújni sűrített levegővel/kompresszorral. A por összeáll benne, és a porcica miatt lehet kereplő hangos hangja.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
Állítsd át a biosban, hogy állandóan menjen a ventilátor, akkor nem fog olyan nagy fordulatszámra kapcsolni melegedéskor. De természeteen a szerviz is jó megoldás
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
-
veterán
Én most Probook 450-est használok, HDMI-vel külső monitorra, jack-kel erősítőre vagy fülesre. Működik rendesen. A DTS Audio Control panel fut, ez ki is írja, ha bedugok vagy kihúzok egy audio csatlakozást.
-
veterán
-
veterán
Azt mondtad, mindent felraktál, ami a honlapon volt. Akkor most hogy van ez? A VGA driver az egyik legalapvetőbb.
Sokszor elcsodálkozok, hogy miért nem lehet egy VGA drivert feltenni. Köztudott(nak kellene lenni), hogy a hordozható gépek teljesen más energiagazdálkodással, stb. dogoznak mint az asztaliak. Ezért kell a VGA driver. A gyári, amit a géphez készített a hülye HP, vagy hogy is írtad az előbb
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nem hiszem, nálad a VGA energiagazdálkodásával lehetett a gond. A HDMI miatt ez megbonyolította a dolgot, és emiatt fagyhatott le a hang.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo IdeaPad 700 sérült burkolat, háttérvilágítás hiba i5 6300HQ 16Gb DDR4 2X480 SSD Gtx960 4Gb
- Acer N20c5 aspire vero i5 11.gen ,8gb ram Laptop ,Saját dobozában, szép állapotban, 2025-Jan 29 Gy
- Hp zbook m14ug5 érintőkijelzős laptop i7 8.gen ,32gb ram Laptop , szép állapotban, 2 hónap garan
- lENOVO V15G2 laptop AMD Ryzen 3 5300U ,8gb ram Laptop , szép állapotban, Gyári garancia 2024 dec
- lENOVO thinkpad e14 5gen Intel core I3 13gen ,16gb ram Laptop , Bontot dobozos új termék, Gyári gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest