- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Azt mondtad, mindent felraktál, ami a honlapon volt. Akkor most hogy van ez? A VGA driver az egyik legalapvetőbb.
Sokszor elcsodálkozok, hogy miért nem lehet egy VGA drivert feltenni. Köztudott(nak kellene lenni), hogy a hordozható gépek teljesen más energiagazdálkodással, stb. dogoznak mint az asztaliak. Ezért kell a VGA driver. A gyári, amit a géphez készített a hülye HP, vagy hogy is írtad az előbb
-
-
-
-
-
-
pinnacle
nagyúr
Majd ha lesz időd írnál pár szót a gépről? Lehet, hogy 450,430 G1,G2 közül fogok választani. Főleg a melegedés, az érdekelne, hogy nem fáj-e a szemed a képernyőtől. Nekem még nem volt LED-es kijelzőm, és azt mondják, hogy itt erősebb a PWM hatás a CCFL-hez képest. Aki erre érzékeny, annak a szeme fájhat tőle. Egyszerűen lehet ellenőrizni, alacsony fényerőn kell gyorsan egy ceruzát ide-oda mozgatni ha nem PWM-s akkor folyamatos, összefolyt képet látunk, ha PWM-s akkor szaggatott, időnként sötétebb sávok látszódnak, ami fényerő emeléssel megszűnik. Ez a hivatalos PWM teszt egyszerűsített változata. Monitorokról van PWM mentes összeállítás, laptopokról még nem találtam. Sajnos lehet, hogy az összes LED-s kijelző PWM-s, nekem idáig csak a retinás MacBook-ról mondták, hogy mentes. Lehet, hogy nem sok embert zavar, de az is lehet, hogy a gyártók spórolnak pár $-t azzal, hogy nem teszik bele az első leírásban lévő analóg megoldást. Az a bosszantó, hogy még a prémium készülékekbe sem teszik bele. "Backlight flickering with reduced brightness. A bigger issue is the backlight flickering with average brightness settings; it seems that the PWM frequency to dim the LEDs is too low."
-
wwhy
veterán
Pedig ott vannak azok
-
wwhy
veterán
-
pl. /nem is rég beszéltem velük erről is.../
"Tisztelt xy!
A garancia elvesztése nélkül lehet merevlemezt és memóriát cserélni a HP legtöbb notebookjában.
Ajánlani nem tudunk sem kereskedőt, sem típust. Ajánlatos a gyártó eszköz kompatibilitásáról tájékozódni.
További kérdés esetén keresse a vevőszolgálatunkat a 061 382 1111 számon.Üdvözlettel:
HP Magyarország"
L
-
-
szpal17
őstag
Egy adott géptípusban többféle kártya lehet, így a hp oldalán ha rákeresel akkor több félét is kidobhat. Leginkább ez a wifi kártyára jellemző. Ilyenkor próbálkozni kell....bár általában a win 7 képes a kártya felismerésére is, nem tudom milyen különleges kártya van a gépedben.
A lényeg, hogy működik
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest