- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
Ice&Lime #40100 üzenetére
esetleg, ő?
8060w, nekem olyan réginek tűnik külsőre, meg 2011-es gép, azért nem hiszem, hogy jó ötlet lenne. Azért, ezek végonyabbak, és nekem sokkal jobban bejön ez a modern külső -
Joe Swanson
senior tag
-
-
nexwo
őstag
válasz
Ice&Lime #40030 üzenetére
Ezért voltam kíváncsi egy fotóra, ugyanis jövőhéten tervezek venni egy ilyen laptopot, továbbá nem találom a hp azon oldalát ahol a probook marketing vagy ügyfél csalogató oldala lenne. Pl tesztek, leírások, érvek... Jól esne a hp saját oldalán látni az érveket... (minőségi tesztek vagy ajánlás)
-
-
-
-
-
-
Ciccuka
veterán
válasz
Ice&Lime #39799 üzenetére
Én minden esetben frissítek. Manapság rengeteg minden frissíthető példásul Játékkonzolok, TV, Mobiltelefonok esetén sok jó új tulajdonságtól, funkcióktól esel el. Sok esetben az újabb BIOS jobb stabilitást eredményez, ha pont stabilitási problémákat javítottak benne.
Ezeknél általánosságban érdemes frissíteni eddigi tapasztalataim szerint (persze érdemes utánajárni előtte, hogy pontosan mit javít az új BIOS és mik a konkrét tapasztalatok vele):
- SSD
- Alaplap
- Optikai meghajtó
- Laptop
- JátékkonzolokIgen egy BIOS frissítés kellő körültekintéssel érdemes. Könnyen okozhatunk nagy bajt magunknak.
-
KZP
őstag
-
Ciccuka
veterán
válasz
Ice&Lime #39797 üzenetére
Igen ez is elképzelhető. Mindig más és más módszer a legjobb, de amit írtam az általában véve a legtöbb esetben jó. Ki kell kísérletezni, mert rettentő sok a hibalehetőség (kompatibilitási téren is).
Egyébként, ha már stabilnak érzékelhető a gép, érdemes lehet BIOS-t is frissíteni.
-
-
válasz
Ice&Lime #39776 üzenetére
LED-es kijelzőknél már régóta nincs inverter
Kábel hiba sem lehet. Ha a megfelelő drivert telepítette fel a HP honlapjáról, és nem lett elállítva a frissítési frekvencia, akkor nem szabad vibrálnia a képnek. Még egy 100 ezres gépnek sem. Ha a jó driverrel vibrál, akkor vissza kell vinni/küldeni, mert rossz a kijelző.
-
gabee jr
tag
-
-
-
-
-
válasz
Ice&Lime #39653 üzenetére
Ja, az autók is silányabb minőségűek úgy nagyon általánosan nézve.
Melegedés: ha jól be van állítva a ventilátor, és karban van tartva a gép, nem hiszem, hogy zavaró lesz a csuklótámasz, főleg ha tényleg nincs terhelve a GPU. Ha meghajtod, akkor az integrált VGA-s gép is tud melegedni. A terheléstől sok minden függ.
-
psyho85
aktív tag
válasz
Ice&Lime #38324 üzenetére
A táp is döglődhet, a 6910p nem mai csirke már...
Persze a nagyobb az igazi, kétségtelen.
Jut eszembe, erre semmi?
-
-
-
-
üszök
őstag
válasz
Ice&Lime #37726 üzenetére
Nem. Ugyan úgy 8-ast küldtek,mint amikor a boltból kihoztuk. Pedig ott is 8.1-el hirdetik,és 8 van rajta. Teljesen vissza állította az eredeti állapotot,a partíció kiosztással együtt. Állítólag 3 óra körül volt,míg a két lemezzel végzett. Most megint lehet felrakni a 116 frissítést,mert ugye addig nincs 8.1
Gedeon31
(PH! addikt)Nincs mit.
-
flash-
veterán
válasz
Ice&Lime #37690 üzenetére
rendben köszönöm úgy lesz
még egy kérdés
régebbi hp notikhoz volt mycam vagy youcam szoftver, ehhez nem látok a letöltések között..
tudtok valami ingyenes webkamera szoftvert amivel el lehet látni az alap dolgokat -videó és fotó készítés max felbontásban korlátozások nélkül?
-
lolka1980
aktív tag
válasz
Ice&Lime #37477 üzenetére
Hát én egyszer ezt kipróbáltam mikor az aksim már a vége felé járt,lemerítés után teljesen reménytelen lett be se kapcsolt a pc és töltés sem volt.
Vagyis annyira mély pontra került az aksi,hogy nem indult meg a töltés úgy kellett "meglökni"külső töltőről.
No de azóta vettem új akkumulátort és föttög szépen. -
válasz
Ice&Lime #37472 üzenetére
Nem értem mi bajod. Ez hivatalos mélymerítési procedúra, ami után az akksi elektronikája megtanulja a 0 és 100 szinteket. Ha nem tetszik nem gond, de mivel nem a te bajod, ne vitatkozz már. MAjd ha neked lesz rá szükséged, akkor eldöntöd, hogy megcsinálod-e vagy sem. Front van?
-
-
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Ice&Lime #37381 üzenetére
Hát fene tudja, hol az igazság. Azért még mindig jobb kézbe venni, mint egy ropogós tejföldobozt. Majd az idő eldönti szétesik-e vagy sem... Hűtésnél meg örülök, hogy akkuról netezés közben power saverben passzívban megy a gép, pedig M-es proci van benne... 42 fok körül, ebben azért benne van a fém ház tuti mint "extra".
... és azért szervizes tapasztalatból is azt szűrtem le, hogy nem véletlenül adják ennyivel olcsóbban ugyan azt a teljesítményt más gyártók. Valahol valami ki van spórolva az fix.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Ice&Lime #37379 üzenetére
Szimbolikusan értettem az összeszerelés minőségére. Amúgy meg az élettartamban benne foglaltatik, hogy meddig bírja a karosszéria.
Lakótársam A betűs gépe recseg-ropog és kb szét akar esni ha kézbe veszem. Fél éves sincs... Nem mernék rá jósolni, hogy meddig bírja... és bizony számít a hűtés is, ha játék közben égeti a kezet, akkor vajon meddig marad egyben ugyan az az alaplap, mint a másikban, ahol meg kézmeleg a gép? Ez tényleg zsákbamacska... Viszont a Probookok/Elitebookok drágábbak is, ugyan azzal a belsővel, mint a tejfölösdobozos gépek.Ezeknek ráadásul bírnia kell a cipelést, ajtófélfához ütést, paplanon melegedést, zsanérhajtogatást, extrém hőingadozásokat (90 fokos CPU-GPU, alaplap, aztán kiviszed -15 fokban táskában...nyekk)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konteó topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest