- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
válasz
animatrix11 #45660 üzenetére
Köszi.ProBook 640 G2.Csak azt nem értem,hogy ha másik háttértárat rakok be.Akkor sem tudom telepíteni. Mindíg ez az üzenet jön be.WIn 8.1 sem tudok rá rakni.Lehet az volt baj hogy uefi be akartam újra húzni a rendszert.Már bánom hogy nem hagytam úgy ahogy gyárilag frisítette magát win 8.1 röl,win 10 re.De azért ez mekkora szívás hogy most a biosba sem tudok belépni,és használhatatlan a gép.
-
szotadi
tag
válasz
animatrix11 #45631 üzenetére
Akkor sajnos nincs ötletem!
-
szotadi
tag
válasz
animatrix11 #45619 üzenetére
Valahogy megsérült a géped azonosítója, ha BIOS-ba belépsz a system information-nál minden megvan?
Megtaláltam a dos-os progit ami segíthet, csak a működésére nem nagyon emlékszem már.
8530p bios jelszó kiütésre használtam, de a gép azonosítóit is lehet vele módisítani, xx60-as széria is támogatott! -
Dhampir
félisten
válasz
animatrix11 #45622 üzenetére
Akkor a megváltozott hardverkonfigurációra tippelek, ahogy kettővel elébb is írtam, de majd egy szervizhez is értő szaki pontosabb infót ad.
-
Dhampir
félisten
válasz
Talán ez segíthet.
A Bootrec.exe eszköz futtatásához el kell indítania a Windows helyreállítási környezetet:
Helyezze a Windows Vista vagy a Windows 7 telepítőlemezét a meghajtóba, majd indítsa el a számítógépet.
Amikor a rendszer utasítja, nyomjon meg egy billentyűt.
Válassza ki a nyelvet, az időt, a pénznemet, a billentyűzetet (vagy más beviteli egységet), majd kattintson a Tovább gombra.
Kattintson a javítani kívánt operációs rendszerre, majd a Tovább gombra.
A Rendszer-helyreállítási beállítások párbeszédpanelen kattintson a Parancssor elemre.
Írja be a Bootrec.exe kifejezést, majd nyomja le az Enter billentyűt.Kapcsolók:
/FixMbr
/FixBoot
/ScanOs
/RebuildBcd
-
Dhampir
félisten
válasz
Ah nem, ez más gond lesz. Talán alaplap csere vagy ahhoz kapcsolódó, kicserélt beviteli eszköz okozza.
-
mrmft
senior tag
válasz
animatrix11 #45128 üzenetére
Burkolat csere, tul vekony es puha a cucc, hogy javitani lehessen. 8570p-n probaltam polirozgatni, sok ertelme nem volt.
840 G2 i5 5300U vagy G3 i5 6200U kozul valaszthatok a cegben, melyiket szeressem? Office csomag, webes feluletek amivel hasznalva van. Tobbi parameterben kb. egyformak - kijelzo, RAM, stb...
Akku nelkul menne foleg dokkolobol igy uzemido sem erdekel, akku ki-/beszereles egyszerubb a G2-n azt tudom. -
Pano
addikt
válasz
animatrix11 #44171 üzenetére
Van valami közös a gépekben? Pl.: ugyan olyan programok vannak mindegyiket, ugyan az a kábel (ha kikötöd TV-re) stb?
HP hivatalos driverek vannak, vagy Windows Update-es, esetleg saját magad töltötted le gyártótól (pl intel, amd).
Linux? Mert ha linux akkor screen tearing van, ami orvosolható. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
animatrix11 #44168 üzenetére
Mármint több gépen is szétesik a kép?
-
soldi3r
veterán
válasz
animatrix11 #43342 üzenetére
Valaki arul az apron valamilyen nemet "import" akksikat. Eddig eleg jokat hallani roluk. A gyari ar harmadaert.
-
válasz
animatrix11 #43342 üzenetére
Szerintem vegyél egy újat, itt a PH-n is lehetett kapni eredeti akksikat elég olcsón.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
animatrix11 #40177 üzenetére
Kipróbálhatod papír nélkül, de ha már kaptál hozzá valamit, azt inkább vidd magaddal.
-
válasz
animatrix11 #40174 üzenetére
Általában kell hozzá a számla, szkennelve be kell küldened, csak ezután foglalkoznak vele garanciában. Ezek sok évre visszamenő ügyfél-visszajelzéseim.
-
426os
őstag
válasz
animatrix11 #33911 üzenetére
Kicseréltem az elemet, de ahogy sejtettem, nem tűnt el a hibaüzenet. Viszont, ha nincs benne az akksi, akkor nem írja ki. Vagy a kézikönyvben írták el a dolgot, vagy a laptop nem tud különbséget tenni az alaplapi elem és a kivehető akksi között..
-
426os
őstag
válasz
animatrix11 #33911 üzenetére
Az enyémbe BR vagy CR2032, az alaplapon van és teljesen szét kell szedni hozzá a gépet, ahogy néztem, ezért nem foglalkoztam még vele. Viszont külföldi fórumokon olvastam, hogy elemcsere után sem szűnt meg a hibaüzenet egyeseknek, pedig a kézikönyv egyértelműen az elemet írja a 601-es hibára.. De ha kicseréltem (szerintem még a napokban megtörténik) írok, hogy megoldotta-e a problémát.
Azért vagyok kicsit szkeptikus, mert az alaplapi elemek éveket is kibírnak, én az asztali gépeimben még sosem cseréltem, pedig 5-10 évekről beszélünk.. A laptop meg 2,5 éves. -
426os
őstag
válasz
animatrix11 #33908 üzenetére
Szia, error 601-et, vagy 602-t ír ki?
Azért kérdezem, mert nekem is kukás már az akksi (HP 625), viszont 601-et ír ki, ami elvileg az alaplapi elem hibájára utal (kézikönyv szerint 602 lenne az akksi). Már megvettem az elemet, csak még nem cseréltem ki. -
válasz
animatrix11 #33851 üzenetére
szerintem sehogy, mert az eloxálás is lejön
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
animatrix11 #29319 üzenetére
Nekem egy Dell Latitude gépen olyan zavaró volt hogy sehogy se tudtam megoldani, mivel volt lehetőségem így kicseréltem egy ugyan ilyen másikra ami már nem csinálta vagyis csak halkan. Amúgy érdekes mert majdnem 100 ugyan olyan géppel volt mostanában dolgom, és van amelyik halkan, de van amelyik egész zavaróan csinálja. Gondolom a proci gyártásától függ, hogy sikerült.
-
animatrix11
őstag
válasz
animatrix11 #29251 üzenetére
Tehát a ciripelést úgy oldottam meg, hogy windows 7 power management speciális beállítások, a cpunál, ha nincs töltőn 5% megy a proci, ha nincs terhelve, ezt átállítottam 50%-ra, lehet vele játszani hány % kell állítani, igy kevesebbet bír az akksi, de legalább a ciripelés megszűnt.
-
ocsi19
senior tag
válasz
animatrix11 #29246 üzenetére
típushiba lenne a 6930p-nél?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Windows 11
- További aktív témák...
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!
- Lenovo Thinkpad T495 14" FHD AMD Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4!
- HP 850 G2 i5-5200 8 Gb 256 Gb ssd 15,6" áfás számla
- Lenovo T470 core i7-6600 16 gb, 256 Gb nvme ssd, áfás számla
- LENOVO Legion 5 PRO - R7 5800H - 16" WQHD 165Hz 500nit - RTX 3060 6GB - 16GB / 1TB - SK bill
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Silvercrest Rajztábla
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest