- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
SSD tudástár nagy cikk - minden ami SSD, egy helyen cikk és topik.
-
Ren Hoek
veterán
Mire kellene, főleg ettől függ
Játszani? Mivel, milyen minőségben stb...
Radeon 8750 azért nem egy erős GPU, kb olyan 2x erősebb mint egy Intel HD4600...
i5 4200U nál ha jól emlékszem 30-40%-al erősebb az M-es. Nekem az van, meg vagyok vele elégedve. Játszani viszont nem nagyon játszanék rajta, max egyszerűbb gameket. (8750-en)
-
albi31
aktív tag
ha már szét volt szedve,akkor adhattál volna neki egy kis kenés,így szárazon messze nem az ideális,és mostanság nem terhelni egy gépet azt jelenti,hogy bekapcsolod és úgy is hagyod,mert akármit indítasz el az Interneten,már jönnek is a flash-k meg minden más ami húzz a gépet,és ahogy Senior már mondotta,legrosszabb esetben lekapcsol,ami persze nem egy egészséges dolog,se a gépnek se a hdd-nek!
-
-
albi31
aktív tag
szedd szét(már ha van hozzá affinitásod)és olajozd meg mondjuk egy wd40-l,mint ahogy említettem,szerintem a házból(műanyag) nem lehet külön lehúzni a ventilátor lapátos egységet,én úgy szoktam,hogy csavarhúzóval óvatosan megemelem a lapát rész és annak a háza között(mondom,óvatosan)és bespriccelek egy kisebb mennyiséget,majd felfordítom,és kézzel hajtom egy kicsit,aztán a kijövő löttyöt letörlöm,így is lesz wd40 illata egy darabig,de nem lesz zajos ha szerencséd van...ja,és mivel szét fogod szedni,ajánlanék egy takarítást is,vagyis a CPU-GPU-ról a megkeményedett paszta le és friss fel,ha nincs otthon,akkor rendelj itthon is van sok helyen,min. egy 1000-1200Ft-s artic cooling-t(MX3, MX4) vagy hasonlót!
Ha jól látom akkor ők hazaiak!Kérdezd meg,hátha van valamijük!
-
Speeedfire
félisten
nem értem mi benne a komolyabb?
mellesleg nekem nem otthonra kell az asztalra mert asztali pc-m az van
nekem húzni nyúzni kellene az egyetemen
mert ha csak asztali noti kellene akkor kicsit más márkákat néznék (acer,msi,asus)mellesleg nézegettem énis [link] csak nekem az anyaga nem jön be
ha lenne rá pénzem akkor thinkpadot vennék
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Könyvajánló
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest