- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- 10 VI 16
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
SSD tudástár nagy cikk - minden ami SSD, egy helyen cikk és topik.
-
Ren Hoek
veterán
Mire kellene, főleg ettől függ
Játszani? Mivel, milyen minőségben stb...Radeon 8750 azért nem egy erős GPU, kb olyan 2x erősebb mint egy Intel HD4600...
i5 4200U nál ha jól emlékszem 30-40%-al erősebb az M-es. Nekem az van, meg vagyok vele elégedve. Játszani viszont nem nagyon játszanék rajta, max egyszerűbb gameket. (8750-en)
-
albi31
aktív tag
ha már szét volt szedve,akkor adhattál volna neki egy kis kenés,így szárazon messze nem az ideális,és mostanság nem terhelni egy gépet azt jelenti,hogy bekapcsolod és úgy is hagyod,mert akármit indítasz el az Interneten,már jönnek is a flash-k meg minden más ami húzz a gépet,és ahogy Senior már mondotta,legrosszabb esetben lekapcsol,ami persze nem egy egészséges dolog,se a gépnek se a hdd-nek!
-
-
albi31
aktív tag
szedd szét(már ha van hozzá affinitásod)és olajozd meg mondjuk egy wd40-l,mint ahogy említettem,szerintem a házból(műanyag) nem lehet külön lehúzni a ventilátor lapátos egységet,én úgy szoktam,hogy csavarhúzóval óvatosan megemelem a lapát rész és annak a háza között(mondom,óvatosan)és bespriccelek egy kisebb mennyiséget,majd felfordítom,és kézzel hajtom egy kicsit,aztán a kijövő löttyöt letörlöm,így is lesz wd40 illata egy darabig,de nem lesz zajos ha szerencséd van...ja,és mivel szét fogod szedni,ajánlanék egy takarítást is,vagyis a CPU-GPU-ról a megkeményedett paszta le és friss fel,ha nincs otthon,akkor rendelj itthon is van sok helyen,min. egy 1000-1200Ft-s artic cooling-t(MX3, MX4) vagy hasonlót!
Ha jól látom akkor ők hazaiak!Kérdezd meg,hátha van valamijük!
-
Speeedfire
félisten
nem értem mi benne a komolyabb?
mellesleg nekem nem otthonra kell az asztalra mert asztali pc-m az van
nekem húzni nyúzni kellene az egyetemen
mert ha csak asztali noti kellene akkor kicsit más márkákat néznék (acer,msi,asus)mellesleg nézegettem énis [link] csak nekem az anyaga nem jön be
ha lenne rá pénzem akkor thinkpadot vennék
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad Gaming 3-15ACH6 gamer laptop
- HP Victus 16" FHD IPS Ryzen 5 7640HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Asus F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA507XU 15.6" FHD IPS Ryzen 9 7940HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

), nekem most a Crysis 2 faszán megy. Igaz, 2011-es, de akkor csúcsjáték volt. De a 2013-as Tomb Raider-rel sem volt gondom.

Pyttawrx