Új hozzászólás Aktív témák
-
Sly189
senior tag
Sziasztok,
céges laptopomhoz szeretnék dokkolót rendelni, de elég gyenge a raktárkészlet a HP termékekből.
HP ZBOOK Fury G8 - 150W tápegységgel.Kinéztem hozzá egy ilyen 130W-os, DELL HD22Q dokkolót.
Nyígna a gép, ha ezzel használnám? -
Sly189
senior tag
válasz
SeniorTilla #51385 üzenetére
Vásárláskor tisztában voltam vele, hogy hiába 6 hónapja vásárolta a srác a T-nél, attól már régebbi darab, így pasztázás valószínűleg gatya
Viszont ilyen árban nem kaptam olyan gépet ami jó is valamire, és a kijelzője is tudja majdnem az sRGB színteret.
Asztalit akartam, csak a feleségem "meggyőzött" hogy nem kéne(épp költözés alatt állunk és még egy "lom nem kell" )
-
Sly189
senior tag
válasz
Gery1987 #51377 üzenetére
Portalanítottam a napokban, azzal nincs gond. Fél éves vásárlás, de kitudja mennyit állt a gyártás óta. Van egy TRUST Cyclone pad alatta, de ha nincs alatta akkor is ez a helyzet :\
@Pyttawrx: FarCry5 Ultra 1080p beállítások mellett.
Viszont érdekes, hogy a HP Command Centerben 97°-ot ír, de még zöldnek mutatja... van még narancssárga(terhelés alatt) és piros kritikus.
@Shin Chen: Honnan tudják meg, hogy volt-e használva IXTU?
-
Sly189
senior tag
Sziasztok, Hp Omen masinam eléggé melegszik teeheles alatt, leginkabb a CPU, elég hamar eléri a 95-99 fokot. (i7-8750H) 6 hónapja vásárolt, de nyikvan a pásztázást már megérne. Garanciálit bukom ha magam pasztazom, jol sejtem? HP garanciaban vallal ilyen problémát vagy megvárják még lakás tűz a vége?
ha vallal mennyi idő kb?
-
Sly189
senior tag
Sziasztok,
Telekomos vásárlás volt az általam használtan vett laptop.
A jótállási jegyen feltüntetett vásárlási dátum 2020.01.20. - Sorozatszám nincs ráírva, de van rajta egy matrica - gondolom a doboról ragasztották át? - ezen az áll Gar.: 1 év általános + 2 év.HP online garancia ellenőrzőben pedig azt írja a sorozatszám alapján:
A HP gyártó alapgaranciája:
A garancia típusa
Gyártói garancia
A szolgáltatás típusa
Wty: HP HW Maintenance Offsite Support
Állapot
Aktív: A gyártó garanciája alá esik, 6 hónapig érvényes még.
Kezdeti dátum
January 15, 2020
Lejárati dátum
January 14, 2021"További jótállás
A garancia típusa
Care Pack
A szolgáltatás típusa
HWM Offsite
Állapot
Aktív: Kiterjesztett garancia alá tartozik, 21 hónapig érvényes még.
Kezdeti dátum
February 27, 2019
Lejárati dátum
March 27, 2022.Akkor most whatt?
-
Sly189
senior tag
Most a rendszer visszaállítást nem csinálta végig... 67%-nal kiírta hogy"módosítások visszavonása..." Majd kék képernyőn "Az alaphelyzetbe állítás egy hiba miatt nem sikerült. Semmilyen valtozas nek történt"
Hogyan tovább?
-
Sly189
senior tag
Sziasztok,
vásároltam egy HP Omen típusú laptopot, eredeti Windows van rajta, és szeretném original állapotba visszaállítani és a Recovery partícióról mentést készíteni egy külső Pendrive-ra.
Merre felé induljak el?
-
Sly189
senior tag
Sziasztok,
megosztok veletek egy rövid történetet.
Pár hónapja már nézegetem a laptopokat, új/használt mindegy csak megfeleljen az igényeimnek. MediaMarkt mellett lakok, gyakran teszek egy kört. Így is volt amikor épp "kiárusítás" akciójuk ment. Belépve egy HP Envy 13 4tu77ea fogadott, bontatlan dobozban - 300.000 HUF helyett 190.000 HUF. Na mondom, nem rossz, utána nézek gyorsan, ki is volt állítva egy, akkor észleltem, hogy nincs a shift mellett "í" karakter. Na jó mondom leteszek róla... Mire kimentem a boltból, már nem volt ott, valaki lecsapott rá. Eltelt 2 hét, rászántam magam, hogy menjek ismét egy kört. Az előző laptop továbbra is ki volt állítva, 180.000 HUF ért, és akkor láttam hogy van rajta "í" karakter, csak nem a megszokott helyen. Na mondom egye fene, tényleg minőségi gép lehet. Lefuttattam gyorsan a HP diagnosztikai tesztjeit... minden OK, akksi 100% stb. Hát, mondom mi baj lehet, 3 év gari van rá úgyis. Na megvettem. Hazaértem, csináltam egy gyári visszaállítást, a végén már elég hangosan dorombolt a ventilátor. Hmm, egyszer csak kifagyott. Kék halál "WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR" hát mondom remek, indítsuk újra. 2-3 percenként kifagy ismét. Na mondom nagyszerű. Visszavittem, ott is észlelték a problémát. Természetesen visszaadták a vételárat.Mi okozhatta ezt a hibát szerintetek? Nem tenne jót egy SSD-vel szerelt gépnek, ha pár hónapon keresztül egyféle tartalmat jelenít meg? (gondolok itt a DEMO anyagra amit lejátszik a kijelzőn)
Nem éri meg emiatt a kiállított gépek közül válogatni?
Másnak is fordult már elő ilyen?
Gariztatásnak mi lett volna az eredménye?Köszönöm hogy végig olvastad
ui.: Céges EliteBook 840 G2-vel semmi bajom nincs, pedig ütöm vágom
-
Sly189
senior tag
Sziasztok, volna egy HP Pavilion 17-es gép , kb 1 éves. Nem ez a lényeg, hanem az, hogy a CPU pasztázását követően a billentyűzeten nem működik a törlés gomb, ű és a le fel nyíl. Mi lehet az oka? Szemmel látható sérülés nincs a billentyűzet átvezető fóliáján. Ötlet?
-
Sly189
senior tag
Sziasztok, volna nekem egy 2540p EliteBookom, a külső hangszórói nem szólnak. 3,5mm jackről viszont megy a hang a fülesben. BIOS-ban nincs letiltva, mi lehet az oka hogy nem szól?
HP oldaláról letölthető legfrissebb IDT van rajta. Ötlet? -
Sly189
senior tag
Szia, nekem ilyen van csak más konfiggal.
Anyag összetétel frankó, viszont a szín a kijelzőben elég gyenge, nyilván a matt megjelenítő miatt.
Viszont amit linkeltél, szerintem drága nagyon.
Én 160 000 ért vettem 3 év garanciával.Őt vettem meg: [link]
Far Cry 4 szépen fut, CoD Advanced Warfare is nagyon szépen. Nem játékra vettem, de azért csak megnéztem mit bír a vas
és nem melegszik!
-
Sly189
senior tag
Sziasztok, vásároltam pár hónapja újként egy HP Probook 455 G1 -et. Cikkszám: F7X54EA#AKC
A WiFi valamiért gyenge. A routertől kb 5 méterre vagyok és nincs fal.
Gyanítom hogy rossz drivert sikerült feltennem, mert kábelen keresztül ~8MB/s, WiFi-n keresztül pedig ~2MB/s éppen hogy eléri. A WiFis UPC-s modemem 300MBit-et tud A/B/G/N szabvánnyal.
Tudna valaki nekem segíteni?
Leírás: Ralink RT3290 802.11bgn Wi-Fi Adapter
-
Sly189
senior tag
Megtudná nekem valaki mondani, hogy mennyit ér egy HP Compaq 610 -es TÖRÖTT LCD vel? Minden más müködik, szeptemberben lett vásárolva. Konfigját nem tudom pontosan, de sztem valami alap lehett. Nagyjából mennyibe lehetne elpasszolni egy ilyen gépet így törött LCD vel? Csak tényleg megközelítőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged